enterhere Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, ilias43 είπε Astrolux® EC01 στα 29 ευρώ περίπου.. Αυτήν την στιγμή είναι σε flash deals 22,69€ + 2,91€ Priority Direct Mail https://www.banggood.com/Astrolux-EC01-XHP50B-3V-3500LM-Anduril-UI-USB-C-Rechargeable-18650-21700-Flashlight-LED-Floodlight-IPX8-Waterproof-Camping-Hunting-Flood-Light-p-1545774.html?rmmds=flashdeals&ID=567245&cur_warehouse=CN Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2020 από enterhere 1
Vintage Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, enterhere είπε Αυτήν την στιγμή είναι σε flash deals 22,69€ + 2,91€ Priority Direct Mail Πάνω που είπαμε να αγιάσουμε... 😅
manolis72 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Εχοντας κατά νου να αγοράσω έναν καλό thrower, είμαι μεταξύ ft03 και ft02. Αξίζει τα παραπάνω χρήματα ο 02? ποιες είναι οι σημαντικότερες διαφορές τους? Επίσης, απο την εμπειρία σε ποια τιμή θεωρείτε πως πρέπει να προχωρήσω στην αγορά τους σύμφωνα με τις προσφορές που παίζουν κατά καιρούς?
ilias43 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 21/9/2020 στις 3:28 ΜΜ, manolis72 είπε Εχοντας κατά νου να αγοράσω έναν καλό thrower, είμαι μεταξύ ft03 και ft02. Αξίζει τα παραπάνω χρήματα ο 02? ποιες είναι οι σημαντικότερες διαφορές τους? Επίσης, απο την εμπειρία σε ποια τιμή θεωρείτε πως πρέπει να προχωρήσω στην αγορά τους σύμφωνα με τις προσφορές που παίζουν κατά καιρούς? Ο 03 (sst40) είναι ήδη σε προσφορά!!! Στην τιμή του δεν υπάρχει κάτι καλύτερο...
AntiCambeR Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Στις 24/9/2020 στις 7:36 ΠΜ, ilias43 είπε Ο 03 (sst40) είναι ήδη σε προσφορά!!! Στην τιμή του δεν υπάρχει κάτι καλύτερο... Καλύτερος από τον Astrolux στο link πιο πάνω; Είναι ακόμα σε προσφορά;
ilias43 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε Καλύτερος από τον Astrolux στο link πιο πάνω; Είναι ακόμα σε προσφορά; Καλημέρα, Ανάλογα τι ζητάς... Ο 01 είναι μικρότερος και πιο βολικος στο χέρι, είναι επίσης πιο flood και ρίχνει μέχρι 350-400 μέτρα. Ο 03 με το sst40 λεντακι είναι πιο throw, δηλαδή ριπτης και ρίχνει στα 800-900μετρα καθώς έχει μεγαλύτερο κάτοπτρο..το "κάτι καλύτερο" που γράφω εννοώ στην σχέση thrower (απόσταση που χτυπά) και τιμής... Είναι ακόμα σε προσφορά... Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από ilias43
mitsuyoshi Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Ψάχνω φακό σε λογικά μεγέθη με ρύθμιση έντασης και θερμοκρασίας (τον θέλω κυρίως για νυχτερινή αστροφωτογραφία). Δεν χρειάζομαι κάτι πάρα πολύ φωτεινό. Έχετε να προτείνετε κάτι? Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2020 από mitsuyoshi
AristidisZ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 17 ώρες πριν, mitsuyoshi είπε Καλησπέρα. Ψάχνω φακό σε λογικά μεγέθη με ρύθμιση έντασης και θερμοκρασίας (τον θέλω κυρίως για νυχτερινή αστροφωτογραφία). Δεν χρειάζομαι κάτι πάρα πολύ φωτεινό. Έχετε να προτείνετε κάτι? Θα πρότεινα να ανοίξεις καινούργιο νήμα για αρχή, καθώς μάλλον δε θες flashlight, αλλά φακό για φωτογραφική μηχανή (no pun intended )
mitsuyoshi Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 12 ώρες πριν, AristidisZ είπε Θα πρότεινα να ανοίξεις καινούργιο νήμα για αρχή, καθώς μάλλον δε θες flashlight, αλλά φακό για φωτογραφική μηχανή (no pun intended ) Αυτός είναι ο κύριος λόγος που θέλω φακό, αλλά προφανώς προορίζεται και για γενική χρήση.
AntiCambeR Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Υπάρχει κάποια προσφορά απο Gearbest;Με ρώτησε φίλος μου επειδή έχει account στο Gearbest.Για φακό με αρκετά lumens να κάνει για πεζοπορία σε βουνό. Είπε πως θα ήθελε να φορτίζει με usb και του είπα πως οι μπαταρίες πωλούνται ξεχωριστά και πως θα πρέπει να τις παραγγείλει.Υπάρχουν φακοί με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες που πρέπει να έχεις και φορτιστή και άλλοι που φορτίζουν κατευθείαν μέσω usb;
johnniebgood Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο Καλησπέρα. Ψάχνω φακό σε λογικά μεγέθη με ρύθμιση έντασης και θερμοκρασίας (τον θέλω κυρίως για νυχτερινή αστροφωτογραφία). Δεν χρειάζομαι κάτι πάρα πολύ φωτεινό. Έχετε να προτείνετε κάτι? https://sofirnlight.com/if25-rechargeable-flashlight-tint-ramping-p0017.html Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2020 από johnniebgood
enterhere Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Ο Astrolux® EC03 3x XHP50.2 6700LM SST40 485m με κουπόνι BGBFJ01 στα 33,03€ μαζί με τα μεταφορικά. 1 1
Joventou Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπερα σε ολους! θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με φακο τον οποιο θέλω να χρησιμοποιώ στην δουλεια μου και να φωτιζω καποιες φορες τον χωρο στον οποιο θα κανω επεξεργασια (τρυπηματα, βιδωματα κτλ) και εχω δει καποιους φακους με led COB (αν το λεω σωστα) με σπαστη κεφαλη αλλα δεν ξερω ποιος ειναι ποιοτικος καθως και αν λενε την αληθεια για τα led και τα lumens που παραγουν, και συνηθως ειναι και πανακριβοι. Επισης οι μπαταριες του δεν ειναι προσβασιμες. Kατι τετοιο εχω δει: https://www.scangrip.com/en-gb/shop/work-light-range/slim Yπαρχει καποια εναλλακτικη σε convoy η astrolux κτλ οι οποιο να εχουν αρκετη φωτεινοτητα, και να χρησιμοποιουν 18650 η και καλυτερες?
enterhere Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, Joventou είπε Καλησπερα σε ολους! θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με φακο τον οποιο θέλω να χρησιμοποιώ στην δουλεια μου και να φωτιζω καποιες φορες τον χωρο στον οποιο θα κανω επεξεργασια (τρυπηματα, βιδωματα κτλ) και εχω δει καποιους φακους με led COB (αν το λεω σωστα) με σπαστη κεφαλη αλλα δεν ξερω ποιος ειναι ποιοτικος καθως και αν λενε την αληθεια για τα led και τα lumens που παραγουν, και συνηθως ειναι και πανακριβοι. Επισης οι μπαταριες του δεν ειναι προσβασιμες. Kατι τετοιο εχω δει: https://www.scangrip.com/en-gb/shop/work-light-range/slim Yπαρχει καποια εναλλακτικη σε convoy η astrolux κτλ οι οποιο να εχουν αρκετη φωτεινοτητα, και να χρησιμοποιουν 18650 η και καλυτερες? Κάτι αντίστοιχο σε αυτό που ψάχνεις είναι αυτός: https://www.banggood.com/XANES-175A-360Degree-Rotation-USB-Rechargeable-COBLED-Emergency-Worklight-with-Magnetic-Tail-p-1214649.html Πολύ καλός και δοκιμασμενός.
Joventou Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, enterhere είπε Κάτι αντίστοιχο σε αυτό που ψάχνεις είναι αυτός: https://www.banggood.com/XANES-175A-360Degree-Rotation-USB-Rechargeable-COBLED-Emergency-Worklight-with-Magnetic-Tail-p-1214649.html Πολύ καλός και δοκιμασμενός. Ευχαριστω για την απαντηση! Η φραση "Πολυ καλος και δοκιμασμενος" ειναι αυτη που χρειαζομουν για να προχωρησω γιατι δεν ηθελα να πειραματιστω και πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα