mouxaxa Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Ισχύει για τους C8. Για την τιμή που μπορείς να τους βρεις έχουν πολύ καλή δέσμη.
thanasisxask Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, ronnie79 είπε Μιλάς για την σειρά s2 η κάποιον άλλο? Στο tailcap? 2 convoy s2 που έχω δώσει και τους χρησιμοποιούν για ψάρεμα από έξω εδώ και χρόνια δουλεύουν άψογα. Και στους s2 και οι c8, γενικά έχω παρατηρήσει ότι τα "μηχανικά" κουμπιά χαλάνε ενώ τα ηλεκτρονικά όχι.
ronnie79 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Και στους s2 και οι c8, γενικά έχω παρατηρήσει ότι τα "μηχανικά" κουμπιά χαλάνε ενώ τα ηλεκτρονικά όχι. Δεν έχω δει κάτι τέτοιο σε φόρουμ που διάβαζα γιατί τώρα δεν ασχολούμαι τόσο με τόσο με τους φακούς . Αν έχεις διαβάσει κάτι τέτοιο οκ. Πάντως βλάβες βγάζουν και οι ακριβότεροι. Ενας thrunite 2*AA μου χάλασε μετά από έναν χρόνο χωρίς σχεδόν καθόλου χρήση.
thanasisxask Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, ronnie79 είπε Δεν έχω δει κάτι τέτοιο σε φόρουμ που διάβαζα γιατί τώρα δεν ασχολούμαι τόσο με τόσο με τους φακούς . Αν έχεις διαβάσει κάτι τέτοιο οκ. Πάντως βλάβες βγάζουν και οι ακριβότεροι. Ενας thrunite 2*AA μου χάλασε μετά από έναν χρόνο χωρίς σχεδόν καθόλου χρήση. Τους έλιωνα κάποτε στην δουλειά και είχα δοκιμάσει αρκετούς φακούς. Αρκετά χρόνια έχω τον παρακάτω και δεν τον αλλάζω γιατί με έχει βολέψει αφάνταστα.
pavloa Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πριν λίγα χρόνια είχα πάρει από το gearbest δύο φακούς convoy (S2+ και C8), από το gearbest μαζί είχα αγοράσει και αυτές τις μπαταρίες για τους φακούς. Panasonic NCR18650B MH12210. Οι Μπαταρίες αντέχουν ακόμη και δεν έχει πέσει καθόλου η χωρητικότητα τους. Από πού μπορώ να πάρω τις ίδιες ή παρόμοιες για τους φακούς? Στο σκρουτζ που έψαξα, διάβασα πολλές αρνητικές κρητικές ως προς την πραγματική χωρητικότητα από τα ελληνικά καταστήματα για την συγκεκριμένη μπαταρία. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2022 από pavloa
MISKIN Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 https://eu.nkon.nl/catalogsearch/result/?q=Panasonic+NCR18650B+ Αξιόπιστο site με λογικά μτφ.
pavloa Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, MISKIN είπε https://eu.nkon.nl/catalogsearch/result/?q=Panasonic+NCR18650B+ Αξιόπιστο site με λογικά μτφ. Απ'ο εδώ είχα πάρει πριν 1.5 χρόνο και μάλιστα μου τις είχαν στείλει μέσα σε δύο φακούς ( της πλάκας φυσικά) ώστε να μην το κόψουν στο τελωνείο. Δεν έχει την συγκεκριμένη. Αυτή που έχω εγώ είναι με προστασία ώστε να μην πέσει η τάση κάτω από το όριο. Αυτην έχω τώρα Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2022 από pavloa
foniki_melitzana Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 ψάχνω έναν all around μικρό φακό, για να υπάρχει. Όχι πολύ ακριβό, όχι εκτός ΕΕ. Έχετε να προτείνετε κάτι; Συνεχίζει να είναι καλή επιλογή ο convoy s2?
MISKIN Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, pavloa είπε Απ'ο εδώ είχα πάρει πριν 1.5 χρόνο και μάλιστα μου τις είχαν στείλει μέσα σε δύο φακούς ( της πλάκας φυσικά) ώστε να μην το κόψουν στο τελωνείο. Δεν έχει την συγκεκριμένη. Αυτή που έχω εγώ είναι με προστασία ώστε να μην πέσει η τάση κάτω από το όριο. Αυτην έχω τώρα Έχει άλλες protected, θες τη συγκεκριμένη;
georgekok97 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, foniki_melitzana είπε ψάχνω έναν all around μικρό φακό, για να υπάρχει. Όχι πολύ ακριβό, όχι εκτός ΕΕ. Έχετε να προτείνετε κάτι; Συνεχίζει να είναι καλή επιλογή ο convoy s2? Μπες στο aliexpress store της Convoy και ρίξε μια ματια , είναι ακόμα VFM αρκετοί φακοί της 1
sv8iik Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 απο aliexpress πως παραγγελνουμε ; σαν το ebay ; ολα απο τελωνείο περνάνε ;
georgekok97 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Πληρώνεις τον ΦΠΑ . Μερικες φορές όμως δεν έβαζαν το αυτοκόλλητο του ΦΠΑ όποτε είχα δέματα να χρεώνονται 2-3 ευρώ έξτρα 1
pavloa Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, MISKIN είπε Έχει άλλες protected, θες τη συγκεκριμένη; Απλά τις άλλες που έχει δεν τις ξέρω σαν μάρκα γι'αυτό θέλω την συγκεκριμένη που την ξέρω. οι μάρκες που έχει είναι αξιόπιστες ή θα έχουν την μισή χωρητικότητα από ότι λένε?
jonn72 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Στις 5/10/2022 στις 8:50 ΜΜ, enterhere είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω φακό λεντ οικονομικο επαναφορτιζόμενο με USB ταβάνι 25 -30 e χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν να είναι όσο δυνατότερο φως λουμενς στη κατηγορία του φόρτιση μέσω USB , ΖΟΟΜ αν είναι δυνατον Ποια μπαταρία να προτιμήσω; 18650 Όχι μεγάλο μέγεθος και βαρύς Χρήση σε εξωτερικούς χωρους Είδα τα θετικά σχόλια για convoy c8 αλλά δεν φορτίζει με USB που χρειάζομαι για πρακτικούς λογους, Επειδή η αγορά θα γίνει από AliExpress, κάποιος σαν αυτόν θα κάνω την δουλειά μου; https://a.aliexpress.com/_mKXZnxO https://a.aliexpress.com/_mtjI4gM https://a.aliexpress.com/_msOVmuy Οπιος γνωρίζει ας ενημερώσει, γιατί δεν είχα εμπειρία με φακούς λεντ ποτέ πριν,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα