Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την κάμερα την έχεις στείσει πουθενά έξω ή την έχεις δίπλα σου το λέω μήπως είναι θέμα καλωδίου και σου κάνει αυτά τα νερά.Λογικά το πλαστικό της κάμερας θα ανοίγει για τσεκαρέ το μπας και κανένα καλώδιο έχει λασκάρει.Μετά θα έστελνα ένα μαιλ μήπως και πρέπει να είναι σε καταγραφικό για να σου δώσει είκονα και όχι πάνω στο δύκτιο απευθείας.Αυτά μετά σαν έσχατη λύση θα δοκίμαζα και με άλλο τροφοδοτικό μπας και δεν στέλνει σωστά την τάση

Δημοσ.

το ενεργοποιησα φιλε αλλα μου βγαζει το εξης image.jpg ενω στον IE εκανα το ιδιο και τωρα δεν δεχεται τους κωδικους!!

Ο chrome δεν χρησιμοποιεί πλέον το quicktime plugin.

Οπότε δοκίμασε και έναν mozilla μήπως και γινει τίποτα.

Δημοσ.

Την πάτησες φίλε. Ότι χειρότερο έχω δοκιμάσει σε firmware για ΙP camera. Κατάφερα και είδα εικόνα μόνο σε IE 8 αφού έκανα εγκατάσταση το plugin που είχε μέσα το cd. Για recording βέβαια ούτε λόγος. Δοκίμασα προγράμματα που χρησιμοποιώ σε android, mac και PC και δεν κατάφερα με τίποτα να μου δουλέψει. 

Δημοσ.

Εγω εχω μια τέτοια κάμερα και ουτε ΙΕ, ουτε plugin, δινω ιπ και μπαίνω απο linux με firefox, αλλα και απο το κινητο με firefox κανένα πρόβλημα

Δημοσ.

Εγω εχω μια τέτοια κάμερα και ουτε ΙΕ, ουτε plugin, δινω ιπ και μπαίνω απο linux με firefox, αλλα και απο το κινητο με firefox κανένα πρόβλημα

Ειναι ευκολο να δωσεις λινκ αγορας? Και αν δε βαριεσαι καμια φωτο να δουμε ποιοτητα?

Δημοσ.

Την πάτησες φίλε. Ότι χειρότερο έχω δοκιμάσει σε firmware για ΙP camera. Κατάφερα και είδα εικόνα μόνο σε IE 8 αφού έκανα εγκατάσταση το plugin που είχε μέσα το cd. Για recording βέβαια ούτε λόγος. Δοκίμασα προγράμματα που χρησιμοποιώ σε android, mac και PC και δεν κατάφερα με τίποτα να μου δουλέψει. 

Αν ισχύει αυτό, ας δοκιμάσει τον internet explorer σε compatibility mode (ΙΕ8) ή τον mozilla με plugin το ΙΕ Tab.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...