Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια χαρα πηρα αυτην την καμερα Link.png Site: ar-24nr-wifi καθως δεν εχω ξανααχοληθει ποτε με το θεμα θα ηθελα αν μπορει κανεις να μου πει πως την σεταρω,μπαινοντας στην ip της καμερας 192,168,1,10 και βαζω τους κωδικους μπαινει κανονικα αλλα δεν δινει εικονα!! πρεπει να ανοιξω πορτα στο ρουτερ?? δεν το χω πολυ το θεμα αν μπορει κανεις ας βοηθησει!!

Επεξ/σία από gogos47
Δημοσ.

image.jpg κιομως δεν δειχνει τιποτα δοκιμασα και ενα αππ στο iphone αλλα παλυ τπτ

Δημοσ.

κανεις δεν εχει σεταρει κατι παρομοιο παιδια??

Δεν υπάρχει τίποτα να σεταρουμε, σου ειπα στο πρώτο ποστ, μπαίνεις στην κάμερα πρέπει να έχεις εικόνα. τελεία

Δοκίμασε απο το κινητό σου με σύνδεση wifi στον ρουτερ σου (οχι με data κινητής)

Δημοσ.

μηπως χρειαζετε πορτα στο ρουτερ??με wifi το δοκιμασα και παλι τπ μαλλον χρειαζετε το cms software για να λειτουργησει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειναι συνδεμενη κανονικα με τα καλωδια της???? ρευμα ..δικτυο????

το ρουτερ τη βλεπει ?? η καμερα κανει κου κου οταν της δινεις ρευμα ????

Επεξ/σία από kostasbm
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι ολα ειναι κομπλε αναβουν τα led και καταλαβενει και το σκοταδι αλλαζουν χρωμα η φωτο που εβαλα πιο πανω ειναι μεσα στο μενου της καμερας,καποιος που να γνωριζει παιδια πως αλλαζουμε το firmware???

Επεξ/σία από gogos47
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το δοκιμασα εκανε εγκατασταση ενος στοιχειου activex αλλα συμβανει το εξης ενω στο chrome μπαινει κανονικα στον IE λεει wrong password!!!!

Επεξ/σία από gogos47
Δημοσ.

Μήπως μπλοκάρει το active-x ο browser επειδή είναι unsigned;

Πήγαινε: chrome-> settings-> advanced settings->security->custom->downloads active x-> prompt

• Like 1
Δημοσ.

το ενεργοποιησα φιλε αλλα μου βγαζει το εξης image.jpg ενω στον IE εκανα το ιδιο και τωρα δεν δεχεται τους κωδικους!!

Δημοσ.

κατεβασε ενα αλλο προγραμματακι για ip camera   εγω εχω to ip smar tcamera view να δοκιμασεις

παρε τη καμερα και πηγαινε σε ενα φιλο σου να δοκιμασεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...