gogos47 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) γεια χαρα πηρα αυτην την καμερα Site: ar-24nr-wifi καθως δεν εχω ξανααχοληθει ποτε με το θεμα θα ηθελα αν μπορει κανεις να μου πει πως την σεταρω,μπαινοντας στην ip της καμερας 192,168,1,10 και βαζω τους κωδικους μπαινει κανονικα αλλα δεν δινει εικονα!! πρεπει να ανοιξω πορτα στο ρουτερ?? δεν το χω πολυ το θεμα αν μπορει κανεις ας βοηθησει!! Επεξ/σία 5 Μαΐου 2016 από gogos47
NikosKallithea Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Αφου δινεις κωδικούς και μπαινεις στην κάμερα πρεπει να εχεις και εικόνα
gogos47 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 κιομως δεν δειχνει τιποτα δοκιμασα και ενα αππ στο iphone αλλα παλυ τπτ
NikosKallithea Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 κανεις δεν εχει σεταρει κατι παρομοιο παιδια?? Δεν υπάρχει τίποτα να σεταρουμε, σου ειπα στο πρώτο ποστ, μπαίνεις στην κάμερα πρέπει να έχεις εικόνα. τελεία Δοκίμασε απο το κινητό σου με σύνδεση wifi στον ρουτερ σου (οχι με data κινητής)
gogos47 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 μηπως χρειαζετε πορτα στο ρουτερ??με wifi το δοκιμασα και παλι τπ μαλλον χρειαζετε το cms software για να λειτουργησει
kostasbm Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) ειναι συνδεμενη κανονικα με τα καλωδια της???? ρευμα ..δικτυο???? το ρουτερ τη βλεπει ?? η καμερα κανει κου κου οταν της δινεις ρευμα ???? Επεξ/σία 7 Μαΐου 2016 από kostasbm
gogos47 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) ναι ολα ειναι κομπλε αναβουν τα led και καταλαβενει και το σκοταδι αλλαζουν χρωμα η φωτο που εβαλα πιο πανω ειναι μεσα στο μενου της καμερας,καποιος που να γνωριζει παιδια πως αλλαζουμε το firmware??? Επεξ/σία 7 Μαΐου 2016 από gogos47
The_Judas Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 "Windows PC compatible using IE browser". Δοκίμασες με explorer? 1
gogos47 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) το δοκιμασα εκανε εγκατασταση ενος στοιχειου activex αλλα συμβανει το εξης ενω στο chrome μπαινει κανονικα στον IE λεει wrong password!!!! Επεξ/σία 8 Μαΐου 2016 από gogos47
The_Judas Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μήπως μπλοκάρει το active-x ο browser επειδή είναι unsigned; Πήγαινε: chrome-> settings-> advanced settings->security->custom->downloads active x-> prompt 1
gogos47 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 το ενεργοποιησα φιλε αλλα μου βγαζει το εξης ενω στον IE εκανα το ιδιο και τωρα δεν δεχεται τους κωδικους!!
kostasbm Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 κατεβασε ενα αλλο προγραμματακι για ip camera εγω εχω to ip smar tcamera view να δοκιμασεις παρε τη καμερα και πηγαινε σε ενα φιλο σου να δοκιμασεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα