stelios9 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 καλησπερα παιδια θελω να μου πειτε τη γνωμη σας επειδη θελω να παρω ενα λαπτοπ κ ειμαι αναμεσα σε ενα turbo x Furious Black Edition II Laptop (Intel Core i7 6700HQ/8 GB/240 GB/GTX 960M) κ σε ενα της dell αυτο εδω Dell Inspiron 5559 Touch Laptop (Intel Core i7 6500U/8 GB/256 GB/R5 . πειτε μου τη γνωμη σας για τα turbo χ κ τι προτεινετε!
stelios9 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 εχεις καποια εμπειρια κακη? οταν πηγα στο πλαισιο ο πωλητης αυτο μου προτεινε απο της dell λεγοντας οτι ειναι καλυτερο το συγκεκριμενο turbo x τωρα αν το εκανε εσκεμμενα δε ξερω δηλαδη να τους λενε επιτηδες να πλασαρουν τα turbo x.
ss13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Πολύ καλό το turbo x αλλά δεν έχουν καλό σασί και έχουν πολλά προβλήματα , καλό το dell αλλά σε αυτό το εύρος τιμών υπάρχουν πάρα πολλά , εσύ το θες για παιχνίδια ; https://www.skroutz.gr/c/25/laptop/m/355_1139_470/Asus_or_Dell_or_MSI/f/350461/15-6.html?o=asus&price_max=1700.0&price_min=1000.001
stelios9 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 ναι φιλε το θελω και για παιχνιδια, δηλαδη προτεινεις πιο πολυ τη dell?
ss13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Καλώς ήρθες Να φτιάξεις σταθερό υπολογιστή , δεν αξίζει gaming laptop , όλο προβλήματα και επικίνδυνες θερμοκρασίες θα έχεις , με τα μισά χρήματα και κάτι περισσότερο φτιάχνεις σταθερό που θα πετάει , χωρίς προβλήματα όπως τα φορητά 1
stelios9 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 το ξερω οτι ο σταθερος ειναι καλυτερος αλλα θελω να το πηγαινοφερνω. τι προτεινεις απο λαπτοτ που να ειναι καλο γυρω στο 1000αρικο
bromiaris Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 εχεις καποια εμπειρια κακη? οταν πηγα στο πλαισιο ο πωλητης αυτο μου προτεινε απο της dell λεγοντας οτι ειναι καλυτερο το συγκεκριμενο turbo x τωρα αν το εκανε εσκεμμενα δε ξερω δηλαδη να τους λενε επιτηδες να πλασαρουν τα turbo x. Turbo X είναι η μάρκα του πλαίσιο γι αυτό και την λανσάρουν.. Δηλαδή παίρνουν ένα «κινέζικο» φτηνό μηχάνημα για μέγιστο κέρδος και βάζουν επάνω την ονομασία… Τώρα αν εσύ θεωρείς ότι μπορεί να σου προσφέρει την ποιότητα ενός επώνυμου μηχανήματος πάω πάσο.. Με μια απλή αναζήτηση στο δίκτυο θα βρεις δεκάδες απογοητευμένους χρήστες με Turbo X…
stelios9 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Turbo X είναι η μάρκα του πλαίσιο γι αυτό και την λανσάρουν.. Δηλαδή παίρνουν ένα «κινέζικο» φτηνό μηχάνημα για μέγιστο κέρδος και βάζουν επάνω την ονομασία… Τώρα αν εσύ θεωρείς ότι μπορεί να σου προσφέρει την ποιότητα ενός επώνυμου μηχανήματος πάω πάσο.. Με μια απλή αναζήτηση στο δίκτυο θα βρεις δεκάδες απογοητευμένους χρήστες με Turbo X…δηλαδη υπαρχουν αρκετες πιθανοτητες να βγαλει γρηγορα πορβλημα ετσι?
ss13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Θα δώσεις τζάμπα χρήματα , σκέψου το ξανά , σου έδωσα ένα link πιο πάνω με Gaming Laptop , δες τα αν και εγώ σου λέω ΟΧΙ GAMING LAPTOP , πεταμένα λεφτά , θερμοκρασίες χαμός το καλοκαίρι , το βασικότερο , οι απαιτήσεις τον παιχνιδιών αλλάζουν , ενώ το φορητό δεν αναβαθμίζεται , σε 3 χρόνια πάει για πέταμα , όσα κι αν διαθέτεις εγώ θα έφτιαχνα σταθερό στη θέση σου
stelios9 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Θα δώσεις τζάμπα χρήματα , σκέψου το ξανά , σου έδωσα ένα link πιο πάνω με Gaming Laptop , δες τα αν και εγώ σου λέω ΟΧΙ GAMING LAPTOP , πεταμένα λεφτά , θερμοκρασίες χαμός το καλοκαίρι , το βασικότερο , οι απαιτήσεις τον παιχνιδιών αλλάζουν , ενώ το φορητό δεν αναβαθμίζεται , σε 3 χρόνια πάει για πέταμα , όσα κι αν διαθέτεις εγώ θα έφτιαχνα σταθερό στη θέση σου εχεις καποιο deskptop να μου προτεινεις? i7 κυριως με ssd.
Ntinaras Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 εχεις καποιο deskptop να μου προτεινεις? i7 κυριως με ssd. εγω λεω να παρεις 12core i7 με raid pcie ssd.
LambisElef Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Αν τελικά αποφασίσεις για σταθερό, να ανοίξεις νέο θέμα σε αυτή την κατηγορία http://www.insomnia.gr/forum/49-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/ χρησιμοποιώντας την ακόλουθη φόρμα: http://www.insomnia.gr/topic/531918-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%85/ Edit: Αν πούμε στην ίδια κατηγορία χρημάτων με το λάπτοπ που παρέθεσες, τον i7 τον ξεχνάς, δεν αξίζει. Το βάρος θα πέσει στην κάρτα γραφικών για gaming.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα