vetony Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Paidia, th boh8eia saw ligo parakalw!!! :roll: exw to e3hs problhma me to IfoEdit. Enw kanw "author new DVD" kai bazw ola ta stoixeia pou prepei kai pataw OK, ftanei peripou sto 11% kai mou bgazei to e3hw mynhma : INTERNAL ERROR:aditional data required but no free space in input buffer" kai afou pathsw ok bgazei ena deftero mynhma INTERNAL ERROR:Input stream buffer to small. Please inform Derrow Xoros sto disko... apletos!!! Kamia idea ti mporw na kanw??? :oops: Eyxaristw! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trustfm Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 bazeis sup files ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vetony Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Nai. Afta pou eixe mesa to DVD kai afta pou evgale to arpakola player (ta ellhnika subs). Akolou8w tiw odhgies sou gia na valw ellhnika subs se ena DVD... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Όόόόχι.... Το ifoedit(και όλα τα authoring),δέχονται ΜΟΝΟ sup. Txt-απ' ότι ξέρω-μόνο linux μεριά παίζει authoring... Εδώ:http://www.shipleys.eclipse.co.uk/srt2sup.htm,θα βρεις έναν καλό μετατροπέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trustfm Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 to srt2sup den douleuei swsta ... mono to arpa kolla playere pou exw ftiaxei paizei swsta (frontend tou dvdtools) exeis ntfs h fat 32 ? pote sou kollaei sto 50% as poume ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vetony Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 ntfs!!!! Kollaei konta sto 11%. Ousiastika ftiaxnei mono to video_ts_00 me to menou. Mallon to PC mou 8elei ena kalo format giati exw kai kapoia problhmata me ton media player kai to arpakola player... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_-b}{d-_ Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Βρέθηκε καμιά λύση τελικά γι'αυτο το πρόβλημα; Tο έχω κι εγώ. Χωρίς subs το δένει μια χαρά, με subs κολλαει εκεί στο 10% περίπου. Τρέχω και το fixsup.exe που αναφέρει ο trust στον οδηγό (αν και δεν ξέρω τι κάνει ακριβώς :?) /edit/ To πρόβλημα λύθηκε με λίγο πιο αυστηρό τσεκάρισμα για long lines στους subs και με αλλαγή μεγέθους στο font (21 από 22). Είναι περίεργο όμως που το DVDSupEncode δεν μου έδινε warnings/errors κατά την μετατροπή από sub σε sup. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trustfm Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 exw kati sto mualo mou ... upomonh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 Άντε Τάσσο,καθάρισε,κοντεύω να γίνω Hulk(απ' την πρασινάδα...). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.