Alexis Mpidis Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Παιδιά καλησπέρα. Εχω το Galaxy alpha και ειμαι ευχαριστημένος σε γενικες γραμμές. Ειναι το μοναδικό που κρατησα 1 χρονο. Εχω ενα θεμα με τα δεδομένα. Μόλις πιασω 3G και σερφαρω ανεβάζει θερμοκρασία πολυ υψηλή με συνέπεια να τελειωνει και η μπαταρία σαν νερο. Ξερει κανεις αν ειναι πρόβλημα η τπτ αλλο?
ziaba Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 τοσο ζεσταίνεται και αφου εχει δυνατο SoC....αλλα ανεβασε κανα screenshot καλου κακου με θερμοκρασιες απο cpu-z στο mx4pro που φοραει το ιδιο SoC εχει επιλογη για 8core-6core-4core και οταν το ειχες 4-πυρινο δεν ζεσταίνεται σχεδον καθολου η σαμσουνγκ δεν σ δινει τετοια επιλογη?
blueangel3 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δείξε μας αναλυτικότερα τις θερμοκρασίες του κινητού για να δούμε αν είναι όντως σοβαρό.
Alexis Mpidis Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέχρι 72 βαθμούς πήγε. Μέχρι 72 βαθμούς πήγε. Μέχρι 72 βαθμούς πήγε.
ziaba Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 κανε ενα wipe cache ... δεν ειναι κατι ανησυχητικο αφου δεν πηγε πανω απο 80 και η μπαταρια πανω απο 40
BACK12345 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 κανε ενα wipe cache ... δεν ειναι κατι ανησυχητικο αφου δεν πηγε πανω απο 80 και η μπαταρια πανω απο 40 σοβαρα τωρα μεχρι 80? εγω ειχα την εντυπωση οτι και το 50 ειναι υπερβολικα υψηλο (για τον επεξεργαστη λεω παντα οχι για τη μπαταρια)
ziaba Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 σοβαρα τωρα μεχρι 80? εγω ειχα την εντυπωση οτι και το 50 ειναι υπερβολικα υψηλο (για τον επεξεργαστη λεω παντα οχι για τη μπαταρια) 50 μονο χεχε πλακα μου κανεις? οχι μετα τα 80 (για το αλφα) ψαξτο καλυτερα.... δες το g3 δεν υπαρχει θερμομετρο ολα ειναι εικονικα βαση αλγοριθμου
chris_g92 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Σε ένα z2 που έχω το καλοκαίρι έξω όταν πλησίασε τους 80 έκανε throttle άρα πάνω από 80 δεν είδα. Αλλά τα 60-65 τα πιάνει αστεία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα