hardrocker Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) καλησπερα παιδια εκανα το εξης λαθος κατεβασα ενα προγραμμα το folder lock αλλα το εβαλα σε εναν φακελο που κλειδωσα με το ιδιο το προγραμμα και δεν μπορω να το ανοιξω τωρα αφου δεν με αφηνει.λαθος μου. μπορει καποιος ν α βοηθησει? παρακατω το λινκ https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=5&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwik7_3xtsPMAhXJaxQKHVeMBxcQFghAMAQ&url=http%3A%2F%2Ffilehippo.com%2Fdownload_folder_lock%2F&usg=AFQjCNH3kpK9gjWTmpmOrGJPW1Jy76thNg&sig2=zHqs2jDp0OPSpeH04Ke3_A Επεξ/σία 5 Μαΐου 2016 από hardrocker
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 έχεις κάτι άλλο μέσα στο φάκελο που να σε νοιάζει;
hardrocker Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Ναι έχεις κάτι άλλο μέσα στο φάκελο που να σε νοιάζει;Ναι
hardrocker Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δεν γίνεται απεγκατασταση είναι μέσα στον κλειδωμένο φακελο Άσε κάνεις δεν μπορεί να με βοηθήσει να κλειδώσει το θέμα από τον αντμιν
hardrocker Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δοκίμασε με linux live cd. Μην απελπίζεσαι.Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό.ξέρω πάνω κάτω τι είναι αλλά πως θα με βοηθήσει.?
antbyron Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Ίσως να μπορέσεις να έχεις πρόσβαση στα αρχεία σου με αυτόν τον τρόπο, δεν έχεις να χάσεις κάτι να το δοκιμάσεις. βασικά αν το πρόγραμμα κάνει κρυπτογράφηση είναι δύσκολο να τα ανακτήσεις.
hardrocker Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Ίσως να μπορέσεις να έχεις πρόσβαση στα αρχεία σου με αυτόν τον τρόπο, δεν έχεις να χάσεις κάτι να το δοκιμάσεις. βασικά αν το πρόγραμμα κάνει κρυπτογράφηση είναι δύσκολο να τα ανακτήσεις.Ναι κανει
antbyron Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δύσκολα τα πράγματα τότε φίλε. Αν είναι πολύ σημαντικά τα αρχεία σου, ίσως να προσπαθούσες να επικοινωνήσεις με τους devs. Περίμενε μπας και σου προτείνουν κάτι καλύτερο.
hardrocker Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Αυτό που έχω είναι το τραιαλ. Αν κατεβάσω την ολοκληρωμένη έκδοση και την εγκαταστήσω λες να μπορέσω να αφαιρέσω την trial?
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 με το ccleaner δεν απεγκαθίσταται; Και μετά να ξαναπεράσεις την τραιλ αλλού; Δεν ξέρω βέβαια αν σου αλλάζει τον αλγόριθμο κρυπτογραφησης όμως..
hardrocker Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Καλά τα είπα σωστά το σκέφτηκα και χωρίς να.έχω το πισι διαθέσιμο για αυτόν τον καιρό έπρεπε να επαναγκαταστησω το πρόγραμμα. Από πάνω στο αλλο.γιατί πήρα και μειλ επιβεβαίωσης από την εταιρεία που μου είπε το ιδιο μένει να το κάνω σύντομα. Όχι την ολοκληρωμένη έκδοση αλλά την τραιαλ. με το ccleaner δεν απεγκαθίσταται; Και μετά να ξαναπεράσεις την τραιλ αλλού; Δεν ξέρω βέβαια αν σου αλλάζει τον αλγόριθμο κρυπτογραφησης όμως.. εσύ είπες για απεγκατασταση που δεν είναι τόσο ίδιο πραγμαΠάλι μόνος τα βγάζω πέρα(...μονολογωντας)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα