Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα παιδια εκανα το εξης λαθος κατεβασα ενα προγραμμα το folder lock αλλα το εβαλα σε εναν φακελο που κλειδωσα με το ιδιο το προγραμμα και δεν μπορω να το ανοιξω τωρα αφου δεν με αφηνει.λαθος μου. μπορει καποιος ν α βοηθησει?

παρακατω το λινκ

https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=5&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwik7_3xtsPMAhXJaxQKHVeMBxcQFghAMAQ&url=http%3A%2F%2Ffilehippo.com%2Fdownload_folder_lock%2F&usg=AFQjCNH3kpK9gjWTmpmOrGJPW1Jy76thNg&sig2=zHqs2jDp0OPSpeH04Ke3_A

Επεξ/σία από hardrocker
Δημοσ.

Δεν γίνεται απεγκατασταση είναι μέσα στον κλειδωμένο φακελο

Άσε κάνεις δεν μπορεί να με βοηθήσει να κλειδώσει το θέμα από τον αντμιν

Δημοσ.

Δοκίμασε με linux live cd. Μην απελπίζεσαι.

Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό.ξέρω πάνω κάτω τι είναι αλλά πως θα με βοηθήσει.?
Δημοσ.

Ίσως να μπορέσεις να έχεις πρόσβαση στα αρχεία σου με αυτόν τον τρόπο, δεν έχεις να χάσεις κάτι να το δοκιμάσεις. βασικά αν το πρόγραμμα κάνει κρυπτογράφηση είναι δύσκολο να τα ανακτήσεις. 

Δημοσ.

Ίσως να μπορέσεις να έχεις πρόσβαση στα αρχεία σου με αυτόν τον τρόπο, δεν έχεις να χάσεις κάτι να το δοκιμάσεις. βασικά αν το πρόγραμμα κάνει κρυπτογράφηση είναι δύσκολο να τα ανακτήσεις.

Ναι κανει
Δημοσ.

Δύσκολα τα πράγματα τότε φίλε. Αν είναι πολύ σημαντικά τα αρχεία σου, ίσως να προσπαθούσες να επικοινωνήσεις με τους devs. Περίμενε μπας και σου προτείνουν κάτι καλύτερο.

Δημοσ.

Αυτό που έχω είναι το τραιαλ. Αν κατεβάσω την ολοκληρωμένη έκδοση και την εγκαταστήσω λες να μπορέσω να αφαιρέσω την trial?

Δημοσ.

Καλά τα είπα σωστά το σκέφτηκα και χωρίς να.έχω το πισι διαθέσιμο για αυτόν τον καιρό έπρεπε να επαναγκαταστησω το πρόγραμμα. Από πάνω στο αλλο.γιατί πήρα και μειλ επιβεβαίωσης από την εταιρεία που μου είπε το ιδιο μένει να το κάνω σύντομα.

Όχι την ολοκληρωμένη έκδοση αλλά την τραιαλ.

με το ccleaner δεν απεγκαθίσταται;

Και μετά να ξαναπεράσεις την τραιλ αλλού;

Δεν ξέρω βέβαια αν σου αλλάζει τον αλγόριθμο κρυπτογραφησης όμως..

εσύ είπες για απεγκατασταση που δεν είναι τόσο ίδιο πραγμα

Πάλι μόνος τα βγάζω πέρα(...μονολογωντας)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...