Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ Lenovo. Παιρνω το s60 160 ευρω . Στον πρωτο μηνα μου πεφτει απο υψος μισου μετρου και το μισο touch παυει να δουλευει. Τους το λεω και μου ειπαν 180 ευρω η επισκευη ? Αα αιντε απο δω

Να σημειωσω οτι δεν ειχε ξαναπεσει ποτε

Για να μην πω για τα 8gb απο τα οποια 4 επιανε το λειτουργικο και με 2 εφαρμογες κυριολεκτικα γεμισε χωρις φωτογραφιες και πολλα τραγουδια

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα, δεν ξερω αν ειναι ασχετο αλλα αφου λετε και για Moto G 3rd gen. ,

Θα μπορουσατε να μου πειτε αν αξιζει το Moto X 2nd gen περισσοτερο ? ( 20 ευρω παραπανω εχει)

Διαβαζω για λιγοτερη αυτονομια και απουσια προσθεσης καρτας μνημης.

Ποιο απ τα 2 θα προτεινατε?

Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα, δεν ξερω αν ειναι ασχετο αλλα αφου λετε και για Moto G 3rd gen. ,

Θα μπορουσατε να μου πειτε αν αξιζει το Moto X 2nd gen περισσοτερο ? ( 20 ευρω παραπανω εχει)

Διαβαζω για λιγοτερη αυτονομια και απουσια προσθεσης καρτας μνημης.

Ποιο απ τα 2 θα προτεινατε?

Το ένα είναι mid-range και το άλλο είναι high-end...

Αν δε σε πειράζει η μη επεκτάσιμη μνήμη του Moto X, εννοείται πως πας σε αυτό μιας και είναι πολύ πιο δυνατό, έχει πολύ καλύτερη οθόνη (και μάλλον και κάμερα) και γενικά είναι άλλη κατηγορία.

• Like 1
Δημοσ.

ξερει κανεις εαν λυνεται το προβλημα με παγωμα στο πιν του j5?!

Το ποιο? Όχι, δεν υπάρχει σοβαρό τέτοιο πρόβλημα. Το ότι το ανέφερε ένα μέλος του insomnia δε σημαίνει τίποτα. Όλοι οι υπόλοιποι λένε ότι δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nick δεν σκέφτεσαι καθόλου windows όπως αναφέρθηκε παραπάνω; σου προτείνω το Lumia 640, ή αν θες κατι μεγάλο το xl του. μηδέν κολλήματα,αξιοπιστία,ποιοτητα συσκευής και όλες οι εφαρμογές που πιθανώς χρησιμοποιείς τις διαθέτει. Έχουν αρχίσει όλες οι γνωστές Εφαρμογές την αναβάθμιση τους για w10 οποτε δε χάνεις τίποτα

Επεξ/σία από antony97
Δημοσ.

Για πατα στο google j5 freeze pin... Κ αμα βγαλει εναν τοτε οκ

Δεν είναι γενικότερο πρόβλημα αλλά παρουσιάζεται σε μεμονωμένες συσκευές. Σήμερα με φίλο που έχει το J5 βγήκα και το δοκίμασα επειδή το είχες γράψει εσύ ή κάποιος άλλος ότι συμβαίνει αυτό. Ε τίποτα τέτοιο δεν συνέβη, κανονικά έμπαινε το pin.

• Like 1
Δημοσ.

Μη σε προβληματιζει το j5, ειναι μακραν απο τις best seller συσκευες. Παντα θα υπαρξουν και καποιες που εβγαλαν θεμα, και οσο πιο πολυ πουλησε, τοσο πιο πολλα θα ακουσεις αναλογικα. Μια χαρα συσκευη ειναι

• Like 2

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...