panos- Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Προσωπικά το Neo V το χρησιμοποιώ ακόμα ως δεύτερη συσκευή και είναι μια χαρά. Ο άνθρωπος δίνει έως 150 ευρώ, όχι έως 100 και συνεχίζετε να υποστηρίζετε ότι συσκευές σαν το J5 ή το Moto 3rd Gen κολλάνε λες και ζούμε στην εποχή του Sole και του Neo V. Εγώ θα πρότεινα το 640 αν θες ενα κινητό που να αντέξει, να πάρει αναβαθμίσεις και να μην κολλάει. Και το Moto G 3rd Gen είναι καλό για τα χρήματα του.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 ακομα και το 2016...Samsung κινητο κατω των 300 ευρο=κολληματα και πολλα νευρα...το ξερω απο ενα galaxy core που πηρε γνωστος μου περυσι...και μην μου πειτε οτι καναν προοδους απο περυσι!Σε αυτα τα λεφτα οσοι παιρνουν samsung ειναι μονο για την "μαρκα" 1
Makeran Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 ακομα και το 2016...Samsung κινητο κατω των 300 ευρο=κολληματα και πολλα νευρα...το ξερω απο ενα galaxy core που πηρε γνωστος μου περυσι...και μην μου πειτε οτι καναν προοδους απο περυσι!Σε αυτα τα λεφτα οσοι παιρνουν samsung ειναι μονο για την "μαρκα" Κάναν. Κάναν βελτιώσεις στο touchwiz, έβαλαν καλά χαρακτηριστικά κι έτσι το J5 είναι vfm.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 ακομα και ετσι ειναι...γτ να τσιγγουνευτεις μισο gb ραμ?βαλε 2...οταν σου δινουν 2gb ram κινητα που ξεκιναν απο 100 ευρο (για ελλαδα μιλαω απο κινα αστα...)Χτυπαει στο ματι και δεν νμζ να ειναι μονο αυτο,και το κινητο δεν ειναι οτι ειναι και τπτ ομορφο η εχει καποιο αλλο τρελο spec...την μαρκα πληρωνεις κακα τα ψεμματα!Εκει ειναι που λεω p8 lite,τουλαχιστον ειναι ομορφο εχει 2gb ram αν ποτε χρειαστεις καλυτερη καμερα καλυτερο επεξεργαστη αν χρειαστει 2πλασια χωρητικοτητα κινητου και πιο ελαφρυ μενου...Μονο μειονεκτημα θα ελεγα η amoled αν και αυτο ειναι πολυ προσωπικο ας πουμε εγω βρισκω τα χρωματα του p8 καλυτερα απο το amoled και το σημαντικοτερο η μην αποσπωμενη μπαταρια... 1
BACK12345 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 ακομα και το 2016...Samsung κινητο κατω των 300 ευρο=κολληματα και πολλα νευρα...το ξερω απο ενα galaxy core που πηρε γνωστος μου περυσι...και μην μου πειτε οτι καναν προοδους απο περυσι!Σε αυτα τα λεφτα οσοι παιρνουν samsung ειναι μονο για την "μαρκα" υπερβαλεις ακομη κι αν εχουν κοληματα δεν ειναι σε τετοιο βαθμο για να προκαλουν νευρα οπως λες και δεν μπορεις να συγκρινεις το core, τη μπαχατελα με το j5 2
Γιωργος Κα Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 υπερβαλεις ακομη κι αν εχουν κοληματα δεν ειναι σε τετοιο βαθμο για να προκαλουν νευρα οπως λες και δεν μπορεις να συγκρινεις το core, τη μπαχατελα με το j5 συμφωνω απολυτως,εξαλλου ο αρχισυντακτης υπογραμμισε πως δεν θελει κολληματα στην καθημερινη χρηση του κινητου και οχι σε hardcore gaming...
AntiCambeR Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Εδώ λειτουργεί γρήγορα και απροβλημάτιστα το S4 mini Plus που έχω και θα έχει πρόβλημα το J5 που πιθανόν να έχει το βελτιωμένο touchwiz;Σε αφήνει να απενεργοποιήσεις πολλές άχρηστες εφαρμογές χωρίς root. Πέρασαν οι εποχές που έπρεπε να δώσεις 1 μισθό για καλό κινητό, τώρα απο 150€ παίρνεις μια χαρά κινητό. Αν το J5 έχει το ίδιο touchwiz με την σειρά A (A3,A5 κλπ) μια χαρά θα είναι.Αν δεν είχα κινητό το J5 θα έπαιρνα.
nickvas19 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Παιδες επανερχομαι..... Τοj5 κολλαει πολλους στην αρχικη οθονη που βαζουν το πιν... Σε οσους ρωτησα που το χουν... Οποτε τρωει ακυρο... Το a3 λεω τι λετε; ή s4mini
Paolistas_22 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Παιδες επανερχομαι..... Τοj5 κολλαει πολλους στην αρχικη οθονη που βαζουν το πιν... Σε οσους ρωτησα που το χουν... Οποτε τρωει ακυρο... Το a3 λεω τι λετε; ή s4mini a3 απο μενα. Το s4 mini θεωρειται αρκετα ξεπερασμενο πλεον!
Belisarius Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Προτιμότερο το P8 Lite Dual στα 158. Αυτό με το κόλλημα (??) στην αρχική οθόνη όταν βάζουν το pin (??) πρώτη φορά το διαβάζω και δεν ξέρω τι νόημα έχει εκτός κι αν κάνεις restart την συσκευή καθημερινά. Όχι τπτ άλλο παρακολουθώ αρκετά τακτικά το νήμα της συσκευής στο myphone και δεν θυμάμαι να έχει γράψει κάποιος κάτι ανάλογο ενώ και το J5 που έχει κολλητός μου δεν παρουσιάζει κάτι τέτοιο. 1
nickvas19 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Εαν πατησεις j5 freeze screen θα δεις οτι υπαρχουν θεματακια... Οσο γισ το p8 το μονο που δεν μ αρεσε ειναι η μπαταρια δεν κραταει. Εγω ψαχνω ενα κινητο που να μην κολλαει σε skype,messenger κτλ, με καλο σερβις κ να βγαζει την μερα με μια φορτιση. Τοj5 το απεκλεισα οπως κ το p8. Ειμαι για α3... Κατι καλυτερο; Το s4 μινι ειναι μια σκεψη γτ το ειχα παλιοτερα κ δεν εβγαλε τπτ κ με καλη μπαταρια κ ολα. Επισης το m4 μ αρεσε. Τι λετε;
DjVassel Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Εγω σε αυτο το budget θα πηγαινα σε moto g 3rd gen γιατι εχει καθαρο android και θα παιρνει για καιρο αναβαθμισεις. Εχω ενα moto e το πρωτο μοντελο, ακομα και τωρα παιρνει ενημερωσεις 5.1.1 κτλ. Καθαρο android = μηδενικα κολληματα 1
nickvas19 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μαλιστα.... Εαν πω να ξεφυγω λιγο... Πχ αναμεσα σε m4 aqu k a5?
stelios18120 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 να ρωτησω εγω κατι μην ανοιγω αλλο θεμα Αξιζει η αγορα μεταχειρισμενου lenovo vibe z2 pro στα 200 ευρω? Στο κουτι του κομπλε
nickvas19 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Τα lenovo δεν εχουν καθαρο android κ προσωπικα δεν τα προτιμω.εχουν πολλα χαζαα. Μεσα φορτωμενα συνηθως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα