La_MoRt Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Παιδιά καλησπέρα, Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα τα φώτα σας μήπως εμένα κάτι μου διαφεύγει. Ο υπολογιστής καταρχήν είναι αυτός που γράφω στο τίτλο με core i7,8GB RAM,AMD Radeon gpu (δυστυχώς δε θυμάμαι μοντέλο). Το πρόβλημα είναι το εξής. Κάποιες φορές όχι πάντα όταν πατάω το shutdown για να κλείσει πολλές φορές τα λαμπάκια μένουν ανοιχτά και συμπεριφέρεται σα να έχει πέσει sleep mode. Το λειτουργικό είναι Windows 10 64 bit. Έχω τσεκάρει από το control panel την επιλογή του τι κάνει το κουμπί του shut down μήπως είχε κάποια άλλη ρύθμιση αλλά δεν είναι αυτό. Έχω τσεκάρει δίσκο μήπως είχε κάποιο θέμα, έχω τσεκάρει τα error από το event viewer Μήπως και δείχνανε κάτι όμως άκρη δεν έχω βγάλει. Όταν γίνεται αυτό για να καταφέρω τελικά να κλείσω τον υπολογιστή πρέπει να κρατήσω παρατεταμένα το κουμπί που ανοίγει. Δε μπορώ να οριοθετήσω από πότε ξεκίνησε το θέμα να σας πω την αλήθεια γιατί δε το έκανε από την αρχή.Επίσης τον έχω αφησει και σχεδόν ένα τέταρτο μήπως θέλει αρκετό χρόνο για να κλείσει κανονικά. Έχω στερέψει από ιδέες, πριν κάνω φορμάτ να δω αν είναι θέμα λειτουργικού αν έχετε καμία άλλη ιδέα να βοηθήσετε καλοδεχούμενη. edit: έχω κάνει και σκανάρισμα με antimalwarebytes, adwcleaner,bitdefender αλλά δεν έχω βρει κάτι. Ευχαριστώ.
Andreasgarb Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Σβήσε τους drivers που έχεις επάνω. Ξαναπέρνα drivers αυτόματα από το amd autodetect - λογικά θα είσαι Οκ. Υπόψιν ότι σε 17αρι ντελλ, με την 8870 επάνω, η ντελλ δεν κατάφερε ποτέ να βρει σωστό driver για το μηχανημα - με συνέπεια να έχεις blue screens όλη την ώρα, να μην κλείνει το λαπτοπ (όπως στην περίπτωση την δικιά σου). Θυμάμαι πέρυσι η επίσημη ντελλ μου είπε ότι .. απλά ξεχνάς την amd και δουλεύεις μόνο με την intel γιατί όλοι έχουν το ίδιο θέμα. Θεούληδες απλά (σε λαπτοπ των 1300 ευρώ) 1
La_MoRt Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω με τα αποτελέσματα ευχαριστώ για την απάντηση. Σβήσε τους drivers που έχεις επάνω. Ξαναπέρνα drivers αυτόματα από το amd autodetect - λογικά θα είσαι Οκ. Υπόψιν ότι σε 17αρι ντελλ, με την 8870 επάνω, η ντελλ δεν κατάφερε ποτέ να βρει σωστό driver για το μηχανημα - με συνέπεια να έχεις blue screens όλη την ώρα, να μην κλείνει το λαπτοπ (όπως στην περίπτωση την δικιά σου). Θυμάμαι πέρυσι η επίσημη ντελλ μου είπε ότι .. απλά ξεχνάς την amd και δουλεύεις μόνο με την intel γιατί όλοι έχουν το ίδιο θέμα. Θεούληδες απλά (σε λαπτοπ των 1300 ευρώ) Η κάρτα τελικά είναι η amd radeon 8730m
Xristaras12 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 ξηλωσε ολους τους drivers η τουλάχιστον για τα γραφικά και πέρνα αυτους που δίνει η dell για το service tag σου. 1
La_MoRt Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Επαναφέρω το θέμα καθώς έπειτα από δοκιμές διαπίστωσα πως δε σώθηκε η κατάσταση με τους drivers. Υπάρχουν στιγμές που το κάνει και άλλες πάλι που καθυστερεί λίγο αλλά τελικά κλείνει. Αν κάποιος έχει κάτι άλλο κατά νου ευπρόσδεκτο. Ευχαριστώ.
La_MoRt Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Ναι από updates είναι φουλ και σε drivers, BIOS, Windows. Δε ξέρω γιατί το κάνει μάλλον αν δεν έχει κάποιος κάτι να προτείνει γιατί εγώ δεν έχω σκεφτεί κάτι άλλο θα κινηθώ προς το support της DELL. Μου κάνει εντύπωση όμως να συμβαίνει τέτοιο πράγμα. Εν τω μεταξύ καθυστερεί κιόλας αρκετά να ανοίξει όταν το πατάω, εντάξει έχει μηχανικό δίσκο αλλά πάει σα χελώνα. Τον έχω τσεκάρει και αυτόν δείχνει 100% health.
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δοκιμασε με sea tools ελεγχο του δισκου την εχω πατησει μια φορα με sentinel εδειχνε 100% αλλα δεν περναγε σε τπτ. Επισης Δοκιμασε με driver pack να περασεις οδηγους μπορει και να βοηθησει
mathewgx Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Πήγαινε στον device manager και κάτω από το system devices βρες το intel management engine interface και απενεργοποίησε το allow the computer to turn off this device to save power. Αν δεν λειτουργήσει αυτό , θα πρέπει να εγκαταστήσεις το σωστό driver από το site της Dell.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα