a.j.angelis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Έχω ένα μικρό μικρό προβληματάκι !!! Μήπως γνωρίζει κανείς που να βρω την full version του Astrobatics ? Το μόνο που βρίσκω είναι το demo. Α…! Δεν σας είπα ! Για Free download εννοώ . Όποιος γνωρίζει please help . Επίσης όποιος δεν το έχει δοκιμάσει να μην χάνει χρόνο. Τι να πω εμένα μου άρεσε !
paravatis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 A! De sou eipame!!! Edo den einai warez forum!! Read The Fucking Manual!!! Den exoume tous kanonismous kathe forum sticky apla epeidi exei plaka kai fainontai omorfoi!!!!
paravatis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 A! De sou eipame!!! Edo den einai warez forum!! Read The Fucking Manual!!! Den exoume tous kanonismous kathe forum sticky apla epeidi exei plaka kai fainontai omorfoi!!!!
a.j.angelis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 1ον : Σε έχουν συντονιστή και δεν ξέρεις καν να μιλάς ελληνικά ! 2ον : Είμαι νέος στο site και δεν ήξερα το λάθος μου . 3ον : Δεν χρειάζεται να είσαι τόσο νευρόσπαστος . So, With All My Love! FUCK OFF
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.