Zerg13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Είπα να ποστάρω εδώ πριν πάω σε ποιο εξειδικευμένο forum γιατι ποτέ δεν χρειάστηκε. Στα 80.000 χιλιόμετρα παρουσιάστικε το κλασικό πρόβλημα των fiat lancia στον αισθητήρα κίνησης του τιμονιού που κάνει το τιμόνι να τρέμει και να κάνει θόρυβο. Κάποιες φορές σκλήρυνε κιόλας, έχασε την ηλεκτρική υποβοήθηση. Για να μειώσω το κόστος τις επισκευής πήγα σε κάποιον μη εξουσιοδοτημένο οπως κανουμε όλοι. Μου αντεκατέστησε τον αισθητήρα, όντως διορθώθηκε ο θόρυβος και το τρέμουλο αλλα...τώρα το τιμόνι έχει μόνιμα πιο σκληρό. Στο κανονικό mode, μετα βίας οδηγήται και στο city mode που παλιότερα ήταν πανάλαφρο, πάλι εχει αντίσταση, μονο εκει οδηγήται το αμαξι πλεον και όχι και τόσο ευχάριστα. Πέρα οτι έχασα 250 ευρω(μαλακια μου που πλήρωσα) δεν ξέρω αν 1)είναι κακης ποιότητας το αισθητήριο γιαυτο τα κάνει αυτά(το πιο πιθανό πιθανώς ανακατασκεασμένο) 2)εχει κανει κακή εγκατάσταση και ζημιες. Θα μου πειτε τωρα γιατι δεν πας να του τα πεις. Του τα πα όλα. Παει να με βγάλει τρελό. Οτι μια χαρά είναι το τιμόνι και οτι αυτό που έκανε δεν μπορεί να επηρεάσει το τιμόνι ποσο σκληρό θα είναι. Αυτα τα ολίγα, αν έχετε καποια ιδέα επίλυσης του προβλήματος πείτε μου. Περα του γνωστού, παω αντιπροσωπεία και χρεώνομαι τα αντερά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Καταρχάς πήγες σε εξειδικευμένο συνεργείο που ασχολείται με αυτά τα αυτοκίνητα ή σε έναν απλά μηχανικό; Δεν μπορούν όλοι οι μηχανικοί να κάνουν σωστή δουλειά σε όλα τα αμάξια. Δεν ξέρουν τα πάντα και κάθε αμάξι έχει τις ιδιαιτερότητες του .Το θέμα είναι ότι άξιζε να το ρισκάρεις; Πόσα γλίτωσες δηλαδή;Επίσης έπρεπε εσύ να αγοράσεις το ανταλλακτικό και αν ήταν πανάκριβο το γνήσιο έπρεπε να επιλέξεις ένα aftermarket επώνυμο εσύ . Ο μηχανικός πολλές φορές επιλέγει ότι πιο φθηνό για να βγάλει κέρδος . Είμαι παθών με ιμάντα εκκεντροφόρου όπου ξελάσκαρε 2 φορές . Τελικά έφταιγε η επιλογή ιμάντα. Κακής ποιότητας.. Πήγαινε το για έναν έλεγχο σε μια αντιπροσωπεία έτσι όπως είναι και πες τους το πρόβλημα σου να δεις αν είναι ή όχι η ιδέα σου. Αν σου πουν ότι έχει πρόβλημα ζήτα εγγράφως γνωμάτευση και κινήσου νομικά εναντίον του μηχανικού που στο έφτιαξε . Για κάτι τέτοια πάρε δώσε με μηχανικούς και αντιπροσωπείες είμαι καλημένος νομικά . Στη πρώτη μαλ...α τραβάω μήνυση δικαστήρια όσα έτη γουστάρει και δεν πληρώνω μία . Νομική κάλυψη φίλε μου . Έχω στρώσει ολόκληρη αντιπροσωπεια στην Ελλάδα απο βλακεία που κάναν χωρίς καν να γίνει δίκη γιατι είδαν ότι μπορώ να το πάω μέχρι τέρμα για όσα χρόνια θέλουν όσες έφεσεις και αν γίνουν και χωρίς να δώσω δεκάρα . 80 ευρώ ετήσια συνδρομή ασφαλιστικό κεφάλαιο για δίκες 30.000 ευρώ και το κεφάλι μου ήσυχο . Για να καταλαβεις τι εγινε. Εσπασε η βάση της πεταλιέρας σε αμάξι την ώρα που οδηγούσε ο πατέρας μου. Ευτυχώς δεν τράκαρε . Η αντιπροσωπεία αρνήθηκε επισκευή δωρεάν γιατί ήταν εκτός εγγύησης το όχημα . όμως αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα ασφαλείας που σε θέτει σε κίνδυνο . Έγινε το σώσε με τον δικηγόρο . 2 24ωρα ανέλαβε να πει 2 λογάκια ο δικηγόρος και αλλάξαν γνώμη . Αν θες να δικαιωθείς κινήσου νομικά. Αλλιώς πήγαινε να πληρώσεις σε αντιπροσωπεία να σου κάνει σωστή δουλειά ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Νομική κάλυψη σε όλα τα θέματα ή μόνο στου αυτοκινήτου; Μπορείς να μου δωσεις πληροφορίες για να μπω και εγώ σε αυτό το πρόγραμμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Das λεγεται η εταιρια νομικης καλυψης.Ειναι γερμανικη . Δεν καλυπτει μονο αμαξι ιδιοκτητη οδηγο και επιβαινοντες. Εχει προγραμματα ακομα και για νομικη καλυψη για σπιτι που νοικιαζεις σε καποιον. Das.gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christagor Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Φιλε ειναι σκληρο κ δεξια κ αριστερα; Φιλε ειναι σκληρο κ δεξια κ αριστερα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Φιλε ειναι σκληρο κ δεξια κ αριστερα; Φιλε ειναι σκληρο κ δεξια κ αριστερα; Ναι. Οδηγώ στο city πλέον...υπάρχει περίπτωση να κάνω ζημιά καπου; Είναι για συνεχόμενη χρήση το city mode; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 μετά από ορισμένα χλμ/ώρα απενεργοποιείται μόνο του. έτσι όπως το περιγράφεις επί της ουσίας φαίνεται να μην έχει καν υποβοήθηση το τιμόνι. λες «μετά βίας οδηγείται». Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 δεν μιλαω, απλα να ξερετε διαβασα το θρεντ :devil: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 μετά από ορισμένα χλμ/ώρα απενεργοποιείται μόνο του. έτσι όπως το περιγράφεις επί της ουσίας φαίνεται να μην έχει καν υποβοήθηση το τιμόνι. λες «μετά βίας οδηγείται». Υπερβολη αυτο που ειπα. Οδηγειται δυσκολα, δεν ηταν ετσι το κανονικο mode. Στο city mode παλι δεν ειναι το παλιο city, αλλα ειναι ανετο. Και τα 2 mode εχουν σκληρυνει. Λειτουργει η υποβοηθηση, οταν δεν λειτουργει γινεται πετρα, και χτυπαει error στην οθονη ή στον εγγεφαλο. Δεν ειμαι σε αυτη την περιπτωση. (Ημουν παλια πριν κανω την επισκευη) Δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο φιλε μου...υπαρχει και το γκρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 τότε εφόσον υπαρχει υποβοήθηση απλώς ο αισθητήρας κάνει σωστά τη δουλειά του αλλά παίζει να ήταν καλιμπραρισμένος για άλλο αμάξι του ομίλου. αν πάλι είναι για το δικό σου όντως αμάξι τότε απλώς παίζει να έγινε κάποιο revise στη λειτουργία του προκειμένου να γίνει πιο σκληρό.η δεύτερη περίπτωση είναι πιο απίθανη δεδομένης της περιγραφής σου, και φυσικά το ότι είναι αυτοκίνητο πολής που πρέπει να είναι άνετο. μάλλον σου έβαλε λάθος αισθητήρα που είναι για άλλο αυτοκίνητο , αυτό το θεωρώ πιο πιθανό. ο παλιός αισθητήρας φτιάχνεται; τον έχεις κρατήσει ; αν δεν κάνω λάθος οι τότε αισθητήρες ήταν επαφής. τώρα αντικαταστήθηκαν από μαγνητικούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Οχι δεν τον κρατησα. Τι κανω τωρα; Ισως ειναι για αλλο αμαξι, ναι. Δεν εχω καποιο στοιχειο αλλα εκει εχω καταληξει κ εγω. Βρηκαν ενα παρομοιο κ το βαλαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Οχι δεν τον κρατησα. Τι κανω τωρα; Ισως ειναι για αλλο αμαξι, ναι. Δεν εχω καποιο στοιχειο αλλα εκει εχω καταληξει κ εγω. Βρηκαν ενα παρομοιο κ το βαλαν. Μα ρωτάς ? Επίσκεψη στον γνωστό φίλο που σου έδωσε λύση για το κιβώτιο... Τουλάχιστο κάνε μια βόλτα να σου πει την γνώμη του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Το ειπα ηδη. Μου ειπε αστο οσο λειτουργει ( και εχει δικιο) θα το δουμε οταν παρουσιασει καποιο μεγαλυτερο προβλημα. Δεν χτυπαει στους διαγνωστικους ελενχους. Θελει αλλο ανταλαχτικο( να πεταξω στα σκουπιδια το aftersales που μολις μου βαλαν) Με 2 λογια θελω 200 ευρω, χανοντας τα 240 που εδωσα στον προηγουμενο σκιρτζη. Παλι βεβαια παιρνοντας aftersales το αυθεντικο ειναι απλησιαστο. Το θεμα παραμενει ανοιχτο σε αποψεις ή και λυσεις για καποιον που επαθε τα ιδια. Και ναι αν το επισευασω, αν μπω στον κοπο τελικα, στον γνωστο φιλο θα παω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα