Bitbit Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 30 ετών αμάξι ρε φίλε; αυτό που έχει στo car Βρήκες; Βρες καλύτερα κάποιο άλλο. Δε το λέω αποκλειστικά επειδή είναι το Punto αλλά γενικά.
NERRY Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, Bitbit είπε 30 ετών αμάξι ρε φίλε; αυτό που έχει στo car Βρήκες; Βρες καλύτερα κάποιο άλλο. Δε το λέω αποκλειστικά επειδή είναι το Punto αλλά γενικά. Δεν έχω πρόβλημα σχετικά με την ηλικία του. Δεν είναι στο καρ. Ειναι από γνωστό μου.. Προσεγμένο για τα χρόνια του..
tutuyo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 1 hour ago, Ukforthemoment said: Το πουντο κάμπριο είναι η ντροπή των πούντο.Και εγώ έχω πούντο του 2004 . του κανουν μπουλινγκ τα αλλα πουντο😄
NERRY Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 17 λεπτά πριν, tutuyo είπε του κανουν μπουλινγκ τα αλλα πουντο😄 Έτσι φαίνεται 😅😅 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Το πουντο κάμπριο είναι η ντροπή των πούντο.Και εγώ έχω πούντο του 2004 . Από ποια άποψη το λες;
Balrog Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) [Άκυρo το σχόλιό μου, πήγαινε στο αρχικό ερώτημα του 2016 που δεν είχε χαμηλό budget] Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2024 από Balrog 1
Nabuko Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 5 ώρες πριν, NERRY είπε Γενικά είχα αποθημενο ένα καμπριο Βάλε κάτι παραπάνω και πάρε ένα Opel Tigra από 2004 και μετά, το Β το twin top δηλαδή 2
NikolasKon14 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 12 λεπτά πριν, Nabuko είπε Βάλε κάτι παραπάνω και πάρε ένα Opel Tigra από 2004 και μετά, το Β το twin top δηλαδή Θα συμφωνήσω…το ειχα σε diesel και τώρα το έχει συγγενής μου. Πολύ ωραίο αμάξι για τα χρόνια του, σιδερένια οροφή είναι στα συν. Άνετα θα το αγόραζα ξανα. 2
Morosana Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Να το παρεις από τη στιγμή που το εχεις αποθυμενο και ειδικά μέρες όπως η σημερινή θα το χαίρεσαι περισσότερο από το καλοκαίρι (Ιούλιος Αύγουστος για μένα είναι οι χειρότεροι μήνες.). Αν δεν εχεις κλειστο η στεγασμένο πάρκινγκ καλύτερα να μην παρεις υφασμάτινη γιατί τα περισσότερα αυτοκίνητα παρουσιαζουν θέματα σταγανοτητας ενώ τα hardtop συνήθως βλάβη στο μηχανισμό γι αυτό και τα περισσότερα είναι μόνιμα κλειστά 😛 . Μπορείς να ανέβεις λίγο στο μπατζετ και να βρεις κανένα barchetta (αγόρασα το δικό μου 1600€ πριν από ενάμιση χρόνο) που είναι ομορφότερο από punto και ήδη future classic και οι τιμές του μόνο πάνω θα πηγαίνουν οι τιμές τους. Εναλλακτικα κάποια spider 916 όσο είναι ακόμα φθηνές η Mx5 που να μην έχει λιώσει στα παντιλικια 1
NERRY Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 19 λεπτά πριν, Morosana είπε Να το παρεις από τη στιγμή που το εχεις αποθυμενο και ειδικά μέρες όπως η σημερινή θα το χαίρεσαι περισσότερο από το καλοκαίρι (Ιούλιος Αύγουστος για μένα είναι οι χειρότεροι μήνες.). Αν δεν εχεις κλειστο η στεγασμένο πάρκινγκ καλύτερα να μην παρεις υφασμάτινη γιατί τα περισσότερα αυτοκίνητα παρουσιαζουν θέματα σταγανοτητας ενώ τα hardtop συνήθως βλάβη στο μηχανισμό γι αυτό και τα περισσότερα είναι μόνιμα κλειστά 😛 . Μπορείς να ανέβεις λίγο στο μπατζετ και να βρεις κανένα barchetta (αγόρασα το δικό μου 1600€ πριν από ενάμιση χρόνο) που είναι ομορφότερο από punto και ήδη future classic και οι τιμές του μόνο πάνω θα πηγαίνουν οι τιμές τους. Εναλλακτικα κάποια spider 916 όσο είναι ακόμα φθηνές η Mx5 που να μην έχει λιώσει στα παντιλικια Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου. Σ ευχαριστώ που ασχολήθηκες να γράψεις τόσα πράγματα. Το πουντακι θα το χίλια ευρώ και με μεταβίβαση και δύο μαζεματα θα πάει 1500.. Για barcheta δεν το είχα σκεφτεί αλλά θα το κοιτάξει γιατί σίγουρα είναι πανέμορφο. Έχω σκεπαστό πάρκινγκ και στη δουλειά έχω θέση απ έξω ( όχι σκεπαστή αλλά μπορώ να βάλω κάτι αν ρίχνει καρέκλες).. Η αλήθεια ότι δεν έψαχνα αλλά προέκυψε και τώρα μπήκα στον πειρασμό να πάρω ένα τέτοιο αμάξι. 6 λεπτά πριν, NERRY είπε Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου. Σ ευχαριστώ που ασχολήθηκες να γράψεις τόσα πράγματα. Το πουντακι θα το χίλια ευρώ και με μεταβίβαση και δύο μαζεματα θα πάει 1500.. Για barcheta δεν το είχα σκεφτεί αλλά θα το κοιτάξει γιατί σίγουρα είναι πανέμορφο. Έχω σκεπαστό πάρκινγκ και στη δουλειά έχω θέση απ έξω ( όχι σκεπαστή αλλά μπορώ να βάλω κάτι αν ρίχνει καρέκλες).. Η αλήθεια ότι δεν έψαχνα αλλά προέκυψε και τώρα μπήκα στον πειρασμό να πάρω ένα τέτοιο αμάξι. Αυτό που λένε για τον αέρα ισχύει; ότι είναι ενοχλητικό για τους πίσω..
Morosana Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, NERRY είπε Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου. Σ ευχαριστώ που ασχολήθηκες να γράψεις τόσα πράγματα. Το πουντακι θα το χίλια ευρώ και με μεταβίβαση και δύο μαζεματα θα πάει 1500.. Για barcheta δεν το είχα σκεφτεί αλλά θα το κοιτάξει γιατί σίγουρα είναι πανέμορφο. Έχω σκεπαστό πάρκινγκ και στη δουλειά έχω θέση απ έξω ( όχι σκεπαστή αλλά μπορώ να βάλω κάτι αν ρίχνει καρέκλες).. Η αλήθεια ότι δεν έψαχνα αλλά προέκυψε και τώρα μπήκα στον πειρασμό να πάρω ένα τέτοιο αμάξι. Είναι πανέμορφο (σχεδιασμένο από Έλληνα) , σχετικά σπάνιο με μόλις 57000 μονάδες παραγωγής και ανοιχτό τραβάει τα βλέμματα ακομα και από ακριβότερα αυτοκίνητα. Από μηχανικα βρίσκεις τα πάντα γιατί στην ουσία είναι ένα punto αλλά απο είδη φανοποιειας δεν βρίσκεις εύκολα και ότι βρεις θα είναι τσιμπημενα. Δεν με ενοχλεί ο αέρας γιατί πλέον δεν κάνω μεγάλα ταξίδια ειδικά με τα παιδιά. Μπορείς να βάλεις ανεμοθραυστη που κόβει παρά πολύ και είναι σε σχετικά μικρό κόστος Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2024 από Morosana 6
Bitbit Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 υπάρχει ένα ωραίο και στο car το οποίο πρέπει να πωλείται πάνω από χρόνο και χωρίς να είμαι σίγουρος, του ανεβάσανε την τιμή. Δηλαδή το έχεις 1 χρόνο απούλητο και αποφασίζεις να το αυξήσεις. καλά θα πάει
Morosana Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 11 λεπτά πριν, Bitbit είπε υπάρχει ένα ωραίο και στο car το οποίο πρέπει να πωλείται πάνω από χρόνο και χωρίς να είμαι σίγουρος, του ανεβάσανε την τιμή. Δηλαδή το έχεις 1 χρόνο απούλητο και αποφασίζεις να το αυξήσεις. καλά θα πάει Αν μιλάμε για barchetta το limited είναι τουλάχιστον 4 χρόνια ενώ ένα άλλο ασημι που το αγόρασε ένα χιλιάρικο το ξεκίνησε από 3 και όλο και ανεβαίνει 😂
Bitbit Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 45 minutes ago, Morosana said: Αν μιλάμε για barchetta το limited είναι τουλάχιστον 4 χρόνια ενώ ένα άλλο ασημι που το αγόρασε ένα χιλιάρικο το ξεκίνησε από 3 και όλο και ανεβαίνει 😂 το Limited, το ασημένιο λέω. Δε νομίζω να έκανε τόσο πριν και σίγουρα το έχει πολύ καιρό. Βέβαια ένας άλλος ζητάει τα πενταπλάσια οπότε αυτό είναι πταίσμα.
Morosana Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, Bitbit είπε το Limited, το ασημένιο λέω. Δε νομίζω να έκανε τόσο πριν και σίγουρα το έχει πολύ καιρό. Βέβαια ένας άλλος ζητάει τα πενταπλάσια οπότε αυτό είναι πταίσμα. Βασικά το limited δεν είναι limited 😛 Ένας που ζητάει 25 είναι εκτός πραγματικότητας και περιμένει τα χρήματα που ίσως αξίζει σε 15 χρόνια να τα πάρει τώρα. Πριν από 2 3 χρόνια πάντως άλλαζαν χέρια για ένα χιλιάρικο αλλά τώρα μόνο ανεβαίνουν, ειδικά αν είμαι κανένα pre facelift με ac σε πορτοκαλι χρωμα
vlavhs Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Στις 5/5/2016 στις 2:43 ΜΜ, Dominic είπε Καλησπερα φιλοι μου Μενω στην αθηνα και παντα ειχα ενα ονειρο να παρω καμπριο αυτοκινητο. Πλεον αποφασισα να το κυνηγησω και να αγορασω ενα μεταχειρισμενο για να μου φυγει το αποθυμενο. Το θεμα ειναι πως οσα εχω δει (audi TT, mazda RX5- RX8 κτλ) λενε πως δεν ειναι αυτοκινητα πολης γιατι καινε πολυ. Συμφωνειτε για τα παραπανω μοντελα, θα μου προτεινατε κατι να κοιταξω η καποιο αλλο αυτοκινητο για καθημερινη χρηση και να ειναι οσο μπορει οικονομικο απο αποψη καυσης? Δεν με νοιαζουν τα κυβικα και οι μεγαλες ταχυτητες ευχαριστω. Φίλε καλησπέρα έχω άποψη μόνο για τα mazda mx5. Δεν ξέρω ποιο είναι το ακριβές budget σου αλλά πιθανολογώ ότι ακουμπάς και δεύτερης και τρίτης γενιάς mx5. Προσωπικά έχω mx5 nb εδώ και μια τετραετία στην Αθήνα και το έχω κατά ευχαριστηθεί. Προφανώς σε περιορίζει σε κάποια πράγματα ένα διθέσιο μικρό αυτοκίνητο αλλά φαντάζομαι είσαι συμβιβασμενος με αυτό. Προσωπική μου συμβουλή ψάξου με mx5 nc που είναι και πιο άνετο σαν αμάξι σε σχέση με το nb. 1.8 είναι βασική έκδοση. Γενικά έχουν αρκετά καλό όνομα όσον αφορά την αξιοπιστία τους και δεν έχουν τρελή κατανάλωση. Επίσης επειδή εδώ ο καθένας μας θα σου πει το μακρύ του και το κοντό του και επειδή είπες ότι πρόκειται για απωθημένο νομίζω έχει πραγματικά νόημα να πας να οδηγήσεις όσες τυχόν επιλογές έχεις για να δεις εσύ από ποιο αμάξι παίρνεις το feedback που θες. Εδώ όλοι λίγο πολύ θα παινεψουμε το σπιτι(αμάξι) μας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα