Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 εχω το 206cc καιει 20ευρω στα 100χιλιομετρα. ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ. εχω δωσει ενα 5χιλιαρο για σερβις μονο σε 5 χρονια. χαλανε τα παντα σε αυτο το αμαξι. Το ειχε και η κορη μου το 2006 και μαλιστα σε L/G και αυτοματο και ηταν ρουφηχτρα αλλα πολυ πιο φτηνη η βενζινη τοτε σε σχεση παντα με το εισοδημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos356 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 εχω το 206cc καιει 20ευρω στα 100χιλιομετρα. ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ. εχω δωσει ενα 5χιλιαρο για σερβις μονο σε 5 χρονια. χαλανε τα παντα σε αυτο το αμαξι. Εμένα πάλι το ακριβώς αντίθετο. Το έχω από το 2004 και ζήτημα είναι να έχω δώσει 1000€ για μερεμέτια. Βλάβες σε φυσιολογικά πλαίσια (λαμπάκια, λάστιχα κλπ) αλλά γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η κατανάλωση είναι Οκ για 1600cc. Σε εμένα 60 € το ρεσερβουάρ που βγάζει 600 χλμ περίπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Προφανώς και τα 20€ στα 100 χιλιόμετρα δεν είναι αντιπροσωπευτικη κατανάλωση. Μιλάμε για πάνω από 14λ/100χλμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassar Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μπορείς να δείς και το Nissan Micra Cabrio https://www.google.gr/search?q=NISSAN+MICRA+CC&espv=2&biw=1680&bih=931&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjzqbK0os_MAhXFCcAKHeQXAXwQ_AUIBigB&dpr=1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Προφανώς και τα 20€ στα 100 χιλιόμετρα δεν είναι αντιπροσωπευτικη κατανάλωση. Μιλάμε για πάνω από 14λ/100χλμ. Και όμως τα παλιά 1600αρια τόσο καίνε εντός πόλης... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 GeorgeHellas, on 10 May 2016 - 3:10 PM, said:GeorgeHellas, on 10 May 2016 - 3:10 PM, said:Και όμως τα παλιά 1600αρια τόσο καίνε εντός πόλης... Οχι...Τοσο μου εκαιγε σε βενζινη το 2λιτρο CRV του 2008 που ειχε και μεγαλο ογκο και αποβαρο . 14-15 λιτρα /100χλμ Τωρα καιει 15 λιτρα και κατι αλλα με υγραεριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Και όμως τα παλιά 1600αρια τόσο καίνε εντός πόλης... Αν καίνε λέει τόσο, μην σου πω και λίγο παραπάνω. Η δευτέρα στα παλιά αμάξια ρουφάει απίστευτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Αν καίνε λέει τόσο, μην σου πω και λίγο παραπάνω. Η δευτέρα στα παλιά αμάξια ρουφάει απίστευτα.Επιβεβαίωνω 1600 8v 15ετιας μες στην πόλη 12-13 λτ /100 για α/c ούτε λόγος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Επιβεβαίωνω 1600 8v 15ετιας μες στην πόλη 12-13 λτ /100 για α/c ούτε λόγος Εγώ μάγκες σας έχω για πλάκα κάπου 13/100 σε Audi 80 1.6 b3 (1991) και 14/100 σε Ascona C 1.6 (1987) χωρίς καταλύτη πετάω και καμία άκαυτη που και που Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NERRY Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Παιδιά καλησπέρα, επαναφέρω το θέμα. Μένω επαρχία και κάνω 15-20χλμ τη μέρα από το σπίτι προς τη δουλειά. Σε επαρχιακό δρόμο, χωρίς φανάρια και χωρίς κίνηση. Έχω βάλει στο μάτι ένα fiat punto cabrio γύρω στο 1500 ευρώ. Ουσιαστικά πρόκειται για δεύτερο αμάξι μιας και έχουμε ένα auris το οποίο χρησιμοποιεί κατά κύριο λόγο η γυναίκα μου. Ποια η γνώμη σας; πόσο πρόβλημα είναι η υφασμάτινη κουκούλα; δεν θέλω να το πάρω για μόστρα, αλλά πάντα το είχα απωθημενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 18 minutes ago, NERRY said: Παιδιά καλησπέρα, επαναφέρω το θέμα. Μένω επαρχία και κάνω 15-20χλμ τη μέρα από το σπίτι προς τη δουλειά. Σε επαρχιακό δρόμο, χωρίς φανάρια και χωρίς κίνηση. Έχω βάλει στο μάτι ένα fiat punto cabrio γύρω στο 1500 ευρώ. Ουσιαστικά πρόκειται για δεύτερο αμάξι μιας και έχουμε ένα auris το οποίο χρησιμοποιεί κατά κύριο λόγο η γυναίκα μου. Ποια η γνώμη σας; πόσο πρόβλημα είναι η υφασμάτινη κουκούλα; δεν θέλω να το πάρω για μόστρα, αλλά πάντα το είχα απωθημενο. ε καλά τι μόστρα να κάνεις με αυτόν τον τενεκέ. Αλλά αποθημένο το Punto cabrio? Να πεις καμια alfa spider, bmw z3, MG, MX5, να πω πάει στο διάολο, Αλλά το punto; Πέρα από αυτό, μιλάμε για αμάξι 30 ετών. (κάπου τόσο δεν είναι; Μέχρι το 2000 δε βγαίνανε αυτά;) Θα πρότεινα να τα φας σε σουβλάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 36 λεπτά πριν, NERRY είπε Παιδιά καλησπέρα, επαναφέρω το θέμα. Μένω επαρχία και κάνω 15-20χλμ τη μέρα από το σπίτι προς τη δουλειά. Σε επαρχιακό δρόμο, χωρίς φανάρια και χωρίς κίνηση. Έχω βάλει στο μάτι ένα fiat punto cabrio γύρω στο 1500 ευρώ. Ουσιαστικά πρόκειται για δεύτερο αμάξι μιας και έχουμε ένα auris το οποίο χρησιμοποιεί κατά κύριο λόγο η γυναίκα μου. Ποια η γνώμη σας; πόσο πρόβλημα είναι η υφασμάτινη κουκούλα; δεν θέλω να το πάρω για μόστρα, αλλά πάντα το είχα απωθημενο. τενεκές με κουκούλα.Βρες ένα mx5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NERRY Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, Bitbit είπε ε καλά τι μόστρα να κάνεις με αυτόν τον τενεκέ. Αλλά αποθημένο το Punto cabrio? Να πεις καμια alfa spider, bmw z3, MG, MX5, να πω πάει στο διάολο, Αλλά το punto; Πέρα από αυτό, μιλάμε για αμάξι 30 ετών. (κάπου τόσο δεν είναι; Μέχρι το 2000 δε βγαίνανε αυτά;) Θα πρότεινα να τα φας σε σουβλάκια. Όχι ρε συ, είπαμε.. Δεν είχαμε αποθημενο το punto. Γενικά είχα αποθημενο ένα καμπριο 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε τενεκές με κουκούλα.Βρες ένα mx5. Δεν με νοιάζει να πάρω mx5.. Αν βρω βέβαια εννοείται ότι θα το τσίμπαγα.. Καμία σχέση το ένα με το άλλο. Έχω fiat punto του 1998.. Κανονικό. Και είμαι ευχαριστημένος για την δουλειά που το θέλω μιας και, όπως ανέφερα, υπάρχει άλλο αμάξι για ταξίδια κλπ.. Απλώς μου έκατσε τώρα αυτό και σκέφτομαι να κάνω την τράμπα ουσιαστικά για να δοκιμάσω κάμπριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, NERRY είπε Όχι ρε συ, είπαμε.. Δεν είχαμε αποθημενο το punto. Γενικά είχα αποθημενο ένα καμπριο Δεν με νοιάζει να πάρω mx5.. Αν βρω βέβαια εννοείται ότι θα το τσίμπαγα.. Καμία σχέση το ένα με το άλλο. Έχω fiat punto του 1998.. Κανονικό. Και είμαι ευχαριστημένος για την δουλειά που το θέλω μιας και, όπως ανέφερα, υπάρχει άλλο αμάξι για ταξίδια κλπ.. Απλώς μου έκατσε τώρα αυτό και σκέφτομαι να κάνω την τράμπα ουσιαστικά για να δοκιμάσω κάμπριο. Το πουντο κάμπριο είναι η ντροπή των πούντο.Και εγώ έχω πούντο του 2004 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NERRY Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, NERRY είπε Όχι ρε συ, είπαμε.. Δεν είχαμε αποθημενο το punto. Γενικά είχα αποθημενο ένα καμπριο Δεν με νοιάζει να πάρω mx5.. Αν βρω βέβαια εννοείται ότι θα το τσίμπαγα.. Καμία σχέση το ένα με το άλλο. Έχω fiat punto του 1998.. Κανονικό. Και είμαι ευχαριστημένος για την δουλειά που το θέλω μιας και, όπως ανέφερα, υπάρχει άλλο αμάξι για ταξίδια κλπ.. Απλώς μου έκατσε τώρα αυτό και σκέφτομαι να κάνω την τράμπα ουσιαστικά για να δοκιμάσω κάμπριο. Εν τω μεταξύ, μια χαρά αμαξάκι είναι για δεύτερο punto. Δεν ξέρω γιατί το λες τενεκε εσύ, με τι το συγκρίνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα