Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι μου

Μενω στην αθηνα και παντα ειχα ενα ονειρο να παρω καμπριο αυτοκινητο. Πλεον αποφασισα να το κυνηγησω και να αγορασω ενα μεταχειρισμενο για να μου φυγει το αποθυμενο. Το θεμα ειναι πως οσα εχω δει (audi TT, mazda RX5- RX8 κτλ) λενε πως δεν ειναι αυτοκινητα πολης γιατι καινε πολυ. 

Συμφωνειτε για τα παραπανω μοντελα, θα μου προτεινατε κατι να κοιταξω η καποιο αλλο αυτοκινητο για καθημερινη χρηση και να ειναι οσο μπορει οικονομικο απο αποψη καυσης?

Δεν με νοιαζουν τα κυβικα και οι μεγαλες ταχυτητες

ευχαριστω.

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οικονομικα καμπριο για πολη ειναι :

smart roadster (δεν εννοω την καμπριο εκδοση του κλασικου)
ford street ka

daihatsu copen

peugeot 206cc

mitsubishi colt cabrio

το πιο οικονομικο πιστευω ειναι το σμαρτ και αμεσως μετα ερχεται το street ka

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι μου

Μενω στην αθηνα και παντα ειχα ενα ονειρο να παρω καμπριο αυτοκινητο. Πλεον αποφασισα να το κυνηγησω και να αγορασω ενα μεταχειρισμενο για να μου φυγει το αποθυμενο. Το θεμα ειναι πως οσα εχω δει (audi TT, mazda RX5- RX8 κτλ) λενε πως δεν ειναι αυτοκινητα πολης γιατι καινε πολυ. 

Συμφωνειτε για τα παραπανω μοντελα, θα μου προτεινατε κατι να κοιταξω η καποιο αλλο αυτοκινητο για καθημερινη χρηση και να ειναι οσο μπορει οικονομικο απο αποψη καυσης?

Δεν με νοιαζουν τα κυβικα και οι μεγαλες ταχυτητες

ευχαριστω.

Για δυο Audi TT των παιδιων μου μπορωνα σου πω οτι καινε αλλα εβαλαν υγραεριο με καταναλωση 10-11 λιτρα ανα 100χλμ

Δημοσ.

οικονομικα καμπριο για πολη ειναι :

smart roadster (δεν εννοω την καμπριο εκδοση του κλασικου)

ford street ka

daihatsu copen

peugeot 206cc

mitsubishi colt cabrio

το πιο οικονομικο πιστευω ειναι το σμαρτ και αμεσως μετα ερχεται το street ka

Μου αρεσουν οι επιλογες σου. Πιο συγκεκριμενα νομιζω το 206cc λογο και του χωρου πισω δινει περισσοτερες επιλογες απο τα υπολοιπα. Αν δεν κανω λαθος (απ οσο εψαξα) το smart καιει 5 περιπου λιτρα / 100χλμ ενω το 206cc 6λιτρα. Δεν ειναι μεγαλη διαφορα και γενικα (αν ξαναλεω το εχω ψαξει σωστα) και στην ταχυτητα και στο μεγεθος.

Δημοσ.

Υπαρχει και το mazda mx5,αλλα ειναι διθεσιο...

επισης μπορεις να δεις και τα vw beetle cabrio και το opel astra cabrio,αλλα εξαρταται μεχρι ποσα χρηματα διαθετεις...

Δημοσ.

Mazda προφανώς εννοείς το mx5 που είναι διθέσιο και βγαίνει και σε 1.6 οπότε παλεύεται για εντός πόλεως. Mazda rx8 κάμπριο αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει.

Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Για μενα το πιο οικονομικό και όμορφο ειναι το 207cc και το smart (εάν δε σε ενοχλεί που ειναι τόσο μικρό)

• Like 3
Δημοσ.

παρε ενα astra/golf/megane/308 cabrio.....να σου φυγει το απωθημενο και μολις παιξουν τα νευρα σου απο το θορυβο και το στροβυλισμο του αερα....παιρνεις ενα κανονικο αυτοκινητο ;)

• Like 1
Δημοσ.

παρε ενα astra/golf/megane/308 cabrio.....να σου φυγει το απωθημενο και μολις παιξουν τα νευρα σου απο το θορυβο και το στροβυλισμο του αερα....παιρνεις ενα κανονικο αυτοκινητο ;)

σκεφτομουν για μεταλλικη οροφη οχι υφασματινη, αν φυσικα μπορεσω να το βρω. Θα εχω το ιδιο προβλημα? και αυτα τα 4 που προτεινες ποσο καλα εινα ιγια μεσα στην πολη? καυση, μεγεθος κτλ

• Like 1
Δημοσ.

σκεφτομουν για μεταλλικη οροφη οχι υφασματινη, αν φυσικα μπορεσω να το βρω. Θα εχω το ιδιο προβλημα? και αυτα τα 4 που προτεινες ποσο καλα εινα ιγια μεσα στην πολη? καυση, μεγεθος κτλ

Απορω με καποιους που παιρνουν αμαξι με υφασματινη οροφη....Βεβαια περι ορεξεως....

Δημοσ.

Απορω με καποιους που παιρνουν αμαξι με υφασματινη οροφη....Βεβαια περι ορεξεως....

για εμενα η υφασματινη σημαίνει αυτομάτως κλειστό παρκινγκ...

η καθεμια εχει τα θετικά και αρνητικά της, π.χ. αν χαλασει μια Hardtop οροφη δε γλυτώνεις απο κοστος μερικών χιλιαδων για επισκευες, ενώ αντίστοιχα μια softtop μπορει να φτιαχτεί με σημαντικά χαμηλότερο κόστος...

προσωπικά ειχα καμπριο με softtop και αν επαιρνα ξανα καμπριο θα επαιρνα σίγουρα με hardtop μιας και η μαλακη με περιοριζε πολυ στις μετακινήσεις μου (δε μπορούσα να παρκάρω οπου ηθελα - μου την ειχαν σκισει 1-2 φορες στο πισω πλαστικο κλπ)

• Like 1
Δημοσ.

για εμενα η υφασματινη σημαίνει αυτομάτως κλειστό παρκινγκ...

η καθεμια εχει τα θετικά και αρνητικά της, π.χ. αν χαλασει μια Hardtop οροφη δε γλυτώνεις απο κοστος μερικών χιλιαδων για επισκευες, ενώ αντίστοιχα μια softtop μπορει να φτιαχτεί με σημαντικά χαμηλότερο κόστος...

προσωπικά ειχα καμπριο με softtop και αν επαιρνα ξανα καμπριο θα επαιρνα σίγουρα με hardtop μιας και η μαλακη με περιοριζε πολυ στις μετακινήσεις μου (δε μπορούσα να παρκάρω οπου ηθελα - μου την ειχαν σκισει 1-2 φορες στο πισω πλαστικο κλπ)

Σε περιπτωση τουμπας σε τι προστατευει η υφασματινη ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...