Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και Χριστος Ανεστη,νοικιαζω ενα διαμερισμα στο ισογειο,και οι κατοικοι του 1ου οροφου ειχαν τη καλοσυνη να μου δωσουν το κωδικο του ιντερνετ,ετσι ωστε να μη μπαινω σε επιπλεον εξοδα και συνδεσεις..

Το θεμα μου ειναι οτι αλλες φορες εχει 2-3 γραμμες και μπαινω κανονικα στο ιντερνετ χωρις προβληματα,και αλλες δε μου εμφανιζει καν τις 2 διαθεσιμες συνδεσεις απο τις οποιες μπαινω...

Αλλες φορες ενω μου δειχνει 3 γραμμες,δε μπορει να συνδεθει με τιποτα λες και μουλαρωνει...

Εχω μια tp link wn722n...\

Να αναφερω οτι ειχα δοκιμασει και μια μεγαλη κεραια tplink(δε θυμαμαι)μοντελο,και παρολο που εδειχνε φουλ σημα 4 γραμμες,δε μπορουσα να συνδεθω..

Αν αγορασω καποια καλη κεραια θα λυθει το προβλημα μου η φταει κατι αλλο?

Ευχαριστω..

Δημοσ.

θελει ρεταρτ το ρουτερ καθε τοσο να ξερεις...... αυτο ειναι το προβλημα πιθανον.

Δημοσ.

θελει ρεταρτ το ρουτερ καθε τοσο να ξερεις...... αυτο ειναι το προβλημα πιθανον.

Aυτο δε γινεται παντως,δε μπορω να τους ζηταω να κανουν ρισταρτ καθε λιγο...

Ειναι λογικο που ενω εχει σημα,δε μπορει να ποιασει τιποτα?Μια εβδομαδα πιανω κανονικα και μια οχι...

Δημοσ.

Λοιπόν σε πρώτη φασή όταν δεν μπορείς να μπεις τι σου βγάζει και όταν δεν τα βρίσκει είναι σαν να έχει κλείσει κάποιος το μοντεμ?

Μήπως κατεβάζεις πολλές φορές τίποτα αρχεία τρελά και τους γονατίζεις τη σύνδεση και κλείνουν το ασύρματο.Αν υπάρχει καλή οικιότητα με τους γείτονες καθώς εσύ έχεις θέμα με το σήμα θα μπορούσες να προτείνεις να βάλετε ένα πιο καλό ρουτερ και να δώσεςι εσύ τα 2/3 και αυτοί το υπόλοιπο ποσό.Χμμμ μετά ίσως αν έβλεπες σε πιο κανάλι εκπέμπει και το άλλαζες ώστε να μην έχεις παρεμβολές ή δυνάμωνες λίγο την εκπομπή σύματος.Πάντως μπορείς να βάλεις internet σε πολύ καλή τιμή με 20 το μήνα ξερώ γω μπορείς να έχεις νετ δικό σου ωρίς θέματα και τίποτα

Δημοσ.

Λοιπόν σε πρώτη φασή όταν δεν μπορείς να μπεις τι σου βγάζει και όταν δεν τα βρίσκει είναι σαν να έχει κλείσει κάποιος το μοντεμ?

Μήπως κατεβάζεις πολλές φορές τίποτα αρχεία τρελά και τους γονατίζεις τη σύνδεση και κλείνουν το ασύρματο.Αν υπάρχει καλή οικιότητα με τους γείτονες καθώς εσύ έχεις θέμα με το σήμα θα μπορούσες να προτείνεις να βάλετε ένα πιο καλό ρουτερ και να δώσεςι εσύ τα 2/3 και αυτοί το υπόλοιπο ποσό.Χμμμ μετά ίσως αν έβλεπες σε πιο κανάλι εκπέμπει και το άλλαζες ώστε να μην έχεις παρεμβολές ή δυνάμωνες λίγο την εκπομπή σύματος.Πάντως μπορείς να βάλεις internet σε πολύ καλή τιμή με 20 το μήνα ξερώ γω μπορείς να έχεις νετ δικό σου ωρίς θέματα και τίποτα

Δε κατεβαζω τιποτα,μονο browsing...

Παιζουν 3 σεναρια.

1)μου εμφανιζει το δικτυο και μπαινω κανονικα..

2)Δε μου το εμφανιζει καθολου καποιες φορες..

3)Το πιο κουφο,μου εμφανιζει κανονικα το δικτυο,παταω να συνδεθω,και δε μπαινει καθολου,λεει μη δυνατη προσβαση..

Ξερω οτι η καλυτερη λυση θα ηταν να κανω νεα δικη μου συνδεση,αλλα για οικονομικους λογους προσπαθω να το αποφυγω αν γινεται..Αν ομως δω οτι δε βρισκεται λυση,τοτε θα αναγκαστω να κανω συνδεση...

Δημοσ.

το 3ο σεναριο μου εχει τυχει και εμένα και οφειλόταν τελικα στο οτι υπηρχαν 2 ρουτερ εντος εμβέλειας που ειχαν ιδιο ονομα, διαφορετικούς κωδικούς.

μηπως το ρουτερ ειναι με το εργοστασιακό ssid και εχει και κανενας αλλος το ιδιο?

μετα απο αρκετες δοκιμες διαπίστωσα αυτο συμβαίνει μονο σε windows και ο μονος τροπος να το καταλάβεις ειναι να χρησιμοποιήσεις κάποιο utility για αναζήτηση ασύρματων δικτύων ή αλλο λειτουργικό. κανε πχ μια αναζητηση με ενα android smartphone να δεις αν υπαρχουν 2 ρουτερ με ιδιο ssid.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...