vagstef Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 17/3/2018 στις 8:34 ΜΜ, Jacksonas είπε Καλησπέρα, ρε παιδιά πείτε μου τι κάνω λάθος? Στο winbank wallet πάω να κάνω προσθήκη την κάρτα μου στην εφαρμογή και μου βγάζει μήνυμα λάθους "Η διαδικασία δεν ολοκληρώθηκε, παρακαλούμε προσπαθήστε αργότερα." Το έχω επιχειρήσει πολλές φορές και συνέχεια το ίδιο μήνυμα λάθους. (Xiaomi mi mix2 special edition) Καλημέρα! Είχα πάθει το ίδιο μετά από format λόγω επισκευής. Πρέπει να πάρεις τηλέφωνο (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) στο support και ζήτα τμήμα καρτών, μετά από επιβεβαίωση στοιχείων θα καθαρίσει ότι υπάρχει κ γενικότερα θα σου φτιάξουν. Γενικότερα μπορείς να προσθέσεις κάρτα από το Mobile αλλά όχι από το site. Πάντως με android 7 (δεν κάνω αναβάθμιση λόγω wallet) στις 30 ανέπαφες έχει αποτύχει τη μία. Στις 8/5/2018 στις 12:55 ΠΜ, Black Demis είπε Πλέον δεν δέχεται νέες κάρτες κλπ ούτε και ταυτοποίηση της κάρτας καθος την παράτησαν τελειώς και η Πειραιώς είναι μοναδική τράπεζα χωρίς nfc payment app γίνεται κανονικά καταχώρηση κάρτας! Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2018 από vagstef
Black Demis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 7 ώρες πριν, vagstef είπε Καλημέρα! Είχα πάθει το ίδιο μετά από format λόγω επισκευής. Πρέπει να πάρεις τηλέφωνο (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) στο support και ζήτα τμήμα καρτών, μετά από επιβεβαίωση στοιχείων θα καθαρίσει ότι υπάρχει κ γενικότερα θα σου φτιάξουν. Γενικότερα μπορείς να προσθέσεις κάρτα από το Mobile αλλά όχι από το site. Πάντως με android 7 (δεν κάνω αναβάθμιση λόγω wallet) στις 30 ανέπαφες έχει αποτύχει τη μία. γίνεται κανονικά καταχώρηση κάρτας! αν πας να βαλεις μονος σου μέχρι το android 7 σου βγάζει Η διαδικασία δεν ολοκληρώθηκε, παρακαλούμε προσπαθήστε αργότερα. και πρέπει να ακολουθήσεις την διαδικασία με support κλπ (my ass δλδ μια απλή διαδικασία έγινε γολγοθας) καλά για android 8.0 και 8,1 δεν το το συζητάω καν απλά δεν ανοίγει ......... + οτι η εφαρμογή έχει να ενημερωθεί από το 25 Αυγούστου 2016 βαθμολογία 2,5 στο store λει πολλα εκτός και αν τα θεωρείς φυσιολογικά ολα αυτά τότε πάω πάσο ενα είναι φανερό έχει παρατήσει παντελώς αυτή την δυνατότητα.... και είναι άκρος απαράδεκτο
vagstef Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Στις 6/7/2018 στις 7:53 ΜΜ, Black Demis είπε αν πας να βαλεις μονος σου μέχρι το android 7 σου βγάζει Η διαδικασία δεν ολοκληρώθηκε, παρακαλούμε προσπαθήστε αργότερα. και πρέπει να ακολουθήσεις την διαδικασία με support κλπ (my ass δλδ μια απλή διαδικασία έγινε γολγοθας) καλά για android 8.0 και 8,1 δεν το το συζητάω καν απλά δεν ανοίγει ......... + οτι η εφαρμογή έχει να ενημερωθεί από το 25 Αυγούστου 2016 βαθμολογία 2,5 στο store λει πολλα εκτός και αν τα θεωρείς φυσιολογικά ολα αυτά τότε πάω πάσο ενα είναι φανερό έχει παρατήσει παντελώς αυτή την δυνατότητα.... και είναι άκρος απαράδεκτο εμένα μου συνέβη όταν είχα ήδη βάλει την κάρτα στο app την είχα χρησιμοποιήσει 3-4 μήνες και αναγκάστηκα να κάνω format. η διαδικασία στο τηλ μου πήρε το πολύ 3 λεπτά. εννοείται πως είναι απαράδεκτοι και ότι το χουν παρατήσει. κρίμα και ήταν οι πρώτοι στην αγορά. είναι ο μόνος λόγος που δεν κάνω Update σε 8. έχει φάση η έκφραση πολλών στα ταμεία καταστημάτων. έχουμε 2018 και στην κατα τα άλλα πρωτεύουσα Αθήνα δεν το γνωρίζουν καν! εκτός αυτού βαρέθηκα να βλέπω βλαχόφατσες να περιμένουν να τους δώσω την κάρτα μου για μια ανέπαφη
UNPAIKTABLE Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Μήπως ξέρει κανείς αν η εφαρμογή υπάρχει ακόμη;
Bourdoulas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 13 ώρες πριν, UNPAIKTABLE είπε Μήπως ξέρει κανείς αν η εφαρμογή υπάρχει ακόμη; Νομιζω πως όχι.
vagstef Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Επιτέλους η Πειραιώς θα λανσάρει το winbank Pay ! https://www.moneyonline.gr/news/psifiako-portofoli-ke-apo-tin-trapeza-pireos-gia-pliromes-me-to-kinito-se-pos/ Μένει να δούμε αν θα ενσωματωθεί στο winbank app, το πιο πιθανό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα