tornado Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 καλησπερα, ψαχνω να βρω (σε android) μια εφαρμογη να μου δειχνει τουλαχιστον 2 πραγματα: 1. αν ειναι ανα πασα στιγμη ενεργη η wifi συνδεση μου (προς το παρον φορτωνω ενα ραδιοφωνο για αυτο το λογο) 2. με ποσα kbps ειναι η κινηση δεδομενων με νουμερακι εκει που ειναι η ,μπαταρια. Υπαρχει τετοια εφαρμογη?
isay Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Το πρώτο μπορείς να το ρυθμίσεις μονιμα στο on από τις ρυθμίσεις του wifi android. Το ρυθμίζεις να μένει πάντα On, ακόμα κι αν σβήσεις την οθόνη. Για το δευτερο δεν ξερω αν υπαρχει ειδικο προγραμμα γιατι εμενα εχει σχετικη ρυθμιση στα notifications (android 5).
Bayern Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Κατι τετοιο μηπως θες?? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.internet.speed.meter.lite 1
tornado Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 bayern ναι κατι τετοιο, το εβαλα ηδη ευχαριστω, αλλα αν υπαρχει κατι καλυτερο δεν θα με χαλαγε
Bayern Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 bayern ναι κατι τετοιο, το εβαλα ηδη ευχαριστω, αλλα αν υπαρχει κατι καλυτερο δεν θα με χαλαγε Οταν λες ποιο μεγαλο?Το νουμερο που λεει την ταχυτητα του ιντερνετ?
tornado Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 οχι εννοω να εχει περισσοτερες πληροφοριες και επιλογες.
Cloud_7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Βάλε το my data manager: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobidia.android.mdm Το ρυθμίζεις να έχει μόνιμη ειδοποίηση σε μπάρα που σου δείχνει την κανάλωση δεδομένων και μέσα από το πρόγραμμα μπορείς να δεις σε μπόλικα διαγράμματα τι καταναλώνει η κάθε εφαρμογή. Φυσικά θέτεις και όρια για ημερίσιο/μηνιαίο πλάνο κλπ. ανάλογα την ποσότητα που σου δίνει ο πάροχός σου κι αν τα ξεπεράσεις σου χτυπάει καμπανάκι. Βάζεις βέβαια και wi-fi αν θες για τις ίδιες πληροφορίες. Το μόνο αρνητικό είναι ότι έχει υπηρεσία που πρέπει να τρέχει συνέχεια παρασκήνιο για να λειτουργήσει.
tornado Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Το έβαλα και αυτό αν και το πρώτο με βοηθάει περισσότερο γιατί μου δείχνει με νούμερο με πόσο κατεβάζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα