Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,

ψαχνω να βρω (σε android) μια εφαρμογη να μου δειχνει τουλαχιστον 2 πραγματα:

1. αν ειναι ανα πασα στιγμη ενεργη η wifi συνδεση μου 

(προς το παρον φορτωνω ενα ραδιοφωνο για αυτο το λογο)

2. με ποσα kbps  ειναι η κινηση δεδομενων με νουμερακι εκει που ειναι η ,μπαταρια.

Υπαρχει τετοια εφαρμογη?

Δημοσ.

Το πρώτο μπορείς να το ρυθμίσεις μονιμα στο on από τις ρυθμίσεις του wifi android. Το ρυθμίζεις να μένει πάντα On, ακόμα κι αν σβήσεις την οθόνη. 

Για το δευτερο δεν ξερω αν υπαρχει ειδικο προγραμμα γιατι εμενα εχει σχετικη ρυθμιση στα notifications (android 5).

Δημοσ.

bayern ναι κατι τετοιο, το εβαλα ηδη ευχαριστω,

αλλα αν υπαρχει κατι καλυτερο δεν θα με χαλαγε :)

Δημοσ.

bayern ναι κατι τετοιο, το εβαλα ηδη ευχαριστω,

αλλα αν υπαρχει κατι καλυτερο δεν θα με χαλαγε :)

Οταν λες ποιο μεγαλο?Το νουμερο που λεει την ταχυτητα του ιντερνετ?
Δημοσ.

Βάλε το my data manager: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobidia.android.mdm

Το ρυθμίζεις να έχει μόνιμη ειδοποίηση σε μπάρα που σου δείχνει την κανάλωση δεδομένων και μέσα από το πρόγραμμα μπορείς να δεις σε μπόλικα διαγράμματα τι καταναλώνει η κάθε εφαρμογή. Φυσικά θέτεις και όρια για ημερίσιο/μηνιαίο πλάνο κλπ. ανάλογα την ποσότητα που σου δίνει ο πάροχός σου κι αν τα ξεπεράσεις σου χτυπάει καμπανάκι. Βάζεις βέβαια και wi-fi αν θες για τις ίδιες πληροφορίες.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι έχει υπηρεσία που πρέπει να τρέχει συνέχεια παρασκήνιο για να λειτουργήσει.

Δημοσ.

Το έβαλα και αυτό αν και το πρώτο με βοηθάει περισσότερο γιατί μου δείχνει με νούμερο με πόσο κατεβάζω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...