Milti Pepo Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Καλημέρα εδώ και λίγο καιρό ψάχνω smartphone με 150-160€ κι έχω καταλήξει σε αυτό http://www.skroutz.gr/s/6068524/Samsung-Galaxy-A3-Duos-4G-16GB.html. Δίνω αρκετή βαρύτητα στην δευτερεύουσα κάμερα γι'αυτό και κατέληξα σε αυτό. Λένε οτι η μπαταρία δεν κρατάει πολύ. Ποια είναι η γνώμη σας;
Krooket Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Καλημέρα, αν είσαι διατεθειμένος να δώσεις ένα 20άρικο εξτρά εγώ έχω να σου προτείνω το xiaomi redmi note 2. Η δευτερεύουσα κάμερα είναι 5MP και η μπαταρία με κανονική χρήση μου κρατάει 1 μιση μέρα. Από αρνητικά σε έντονη χρήση, δηλαδή για παράδειγμα wifi και app και μουσική, ζεσταίνεται αρκετά ενώ θα δεις πως δεν υπάρχουν τόσα πολλά αξεσουάρ γι αυτό Ελλάδα. Το πρόβλημα λύνεται από το ebay. Μπορώ να σου στείλω και 2 λινκ από θήκες που με βόλεψαν αρκετά αν καταλήξεις σε κάτι τέτοιο. Κατά τα άλλα είναι πολύ καλή συσκευή κατ' εμέ με αρκετές δυνατότητες customization ενώ υπάρχει και ελληνικό rom αν θέλεις να το κάνεις root. Μετά υπάρχει και το Mi4 στα ίδια περίπου λεφτά με 8αρα κάμερα μπροστινή που είναι αρκετά καλή συσκευή και αυτή. Για τη συσκευή σου δεν γνωρίζω κάτι, τα specs μου φαίνονται ικανοποιητικά. Γνώμη μου είναι πάντως πως σε αυτά τα λεφτά η Samsung φτιάχνει μέτριες συσκευές και λίγο τσιμπημένες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα