Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όντως λειτουργεί? μην το πάρο το βάλω πρίζα δωμάτιο , συνδέσω το ethernet πίσω στο PC και δεν δουλεύει και κλαίω τα χρήματα μου 

Δημοσ.

άρα να μην πλερώσω αύριο την forthnet για να δει την σύνδεση μου? να πάνε τα λεφτά κάπου πιο χρήσιμα

έλεγα να τους φέρω να ελέγχουν την γραμμή είναι χαμηλά η ταχύτητα

γενικά όταν μπήκα στο σπίτι ήμουν στα 14mpbs

τώρα πέσαμε στα 8-9 με το ζόρι

έλεγα να πάρο αυτό να δουλεύω ότι έχω σε full speed

ναστέ καλά παίδες
Δημοσ.

Να ρωτησω κάτι. Αν έχω gigabit ρουτερ mporω να σύνδεσω ένα gigabit powerline εκεί και να βάλω σε ένα άλλο δωμάτιο το άλλο ppwerline και να έχω gigabit ταχύτητα δικτύου;

Το λέω επειδή έλεγα να περάσω cat6 καλώδια στους τοίχους αλλά αν γίνεται αυτό που είπα πριν μη πω στο κοπο.

Ευχαριστώ και συγνώμη που δεν άνοιξa νέο thread

Δημοσ.

άρα να μην πλερώσω αύριο την forthnet για να δει την σύνδεση μου? να πάνε τα λεφτά κάπου πιο χρήσιμα

έλεγα να τους φέρω να ελέγχουν την γραμμή είναι χαμηλά η ταχύτητα

γενικά όταν μπήκα στο σπίτι ήμουν στα 14mpbs

τώρα πέσαμε στα 8-9 με το ζόρι

έλεγα να πάρο αυτό να δουλεύω ότι έχω σε full speed

ναστέ καλά παίδες

Αυτό ποια σχέση έχει με την ταχύτητα της forthent??αυτό παίρνει internet απο το router σου και σου περνάει lan μέσα απο τα καλώδια του ρεύματος..Αρα αν έχεις χαμηλή ταχύτητα στην DSL θα συνεχίσεις να έχεις την ίδια χαμηλή ταχύτητα

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό ποια σχέση έχει με την ταχύτητα της forthent??αυτό παίρνει internet απο το router σου και σου περνάει lan μέσα απο τα καλώδια του ρεύματος..Αρα αν έχεις χαμηλή ταχύτητα στην DSL θα συνεχίσεις να έχεις την ίδια χαμηλή ταχύτητα

ακριβώς αλλα επειδή είμαι 3.5 km μακριά θα πουν δεν μπορώ να κάνω κάτι

άρα θα γλιτώσω τα 30 που θα τους έδινα διότι θα πάρο το powerline και θα τρέχω στα 7mpbs καθαρά
Δημοσ.

είναι απλό

είμαι μακριά από κέντρο οτε

δεν πιάνει παραπάνω από 8-10 mpbs

τώρα είμαι με wifi άρα χάνω και αλλα mpbs

ΑΡΑ εάν βάλω το σύστημα αυτό θα κουμπώνω και θα πιάνω όσο λέω

πολύ απλό 

ξέρω τι λέω
Δημοσ.

Τωρα ειναι κατανοητο...

Το θεμα της γραμμης ομως γιατι το αφηνεις, για 30 ευρω;

Να μετακινηθηκε το σπιτι, δε νομιζω... αρα κατι παιζει με τη γραμμη αφου λες οτι επιανε 5 περισσοτερα.

Επειδη και εγω ειχα πολλα θεματα στο πατρικο και με φορθνετ και γουιντ... μετα απο μηνες στα τηλεφωνα και ενω ελεγαν ολα οκ ειναι εσυ φταις... τελικα αλλαξανε καφαο στην περιοχη και καλωδια τριγυρω και ολα λυθηκαν....

• Like 1
Δημοσ.

Τωρα ειναι κατανοητο...

Το θεμα της γραμμης ομως γιατι το αφηνεις, για 30 ευρω;

Να μετακινηθηκε το σπιτι, δε νομιζω... αρα κατι παιζει με τη γραμμη αφου λες οτι επιανε 5 περισσοτερα.

Επειδη και εγω ειχα πολλα θεματα στο πατρικο και με φορθνετ και γουιντ... μετα απο μηνες στα τηλεφωνα και ενω ελεγαν ολα οκ ειναι εσυ φταις... τελικα αλλαξανε καφαο στην περιοχη και καλωδια τριγυρω και ολα λυθηκαν....

θέλει έλεγχο, απλά οι βλάκες θα με χρεώσουν 30 euro και θα πουν" είσαι μακριά" 

όσον αφορά τα 5mpbs? θα μου πουν ΕΩΣ 24, Ελλαδιστάν ζούμε, ο φίλος μου μένει διπλα οτε έπιανe 23 και τώρα 12 και του λένε πλέον ΕΩΣ!!!!!!!!
Δημοσ.

Να μη το αφησεις και να το κυνηγησεις εαν εισαι σιγουρος οτι πριν επιανε τοσα.

irthan ta palikaria apo Forthnet

kanan ton elenxo.

H grammi einai xalia tha alaksoun kalwdia mou eipan

Link Information

spacer.gif DSL Type: ADSL2+ spacer.gif Current Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 972 / 7986 spacer.gif Max Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 972 / 9244 spacer.gif Data Transferred (Sent/Received) [b/B]: 17364 / 32141 spacer.gif Output Power (Up/Down) [dBm]: 9.5 / 16.5 spacer.gif Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 14.5 / 26.0 spacer.gif SN Margin (Up/Down) [dB]: 5.9 / 6.3

Link Information

spacer.gif DSL Type: ADSL2+ spacer.gif Current Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 972 / 7986 spacer.gif Max Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 972 / 9244 spacer.gif Data Transferred (Sent/Received) [b/B]: 17364 / 32141 spacer.gif Output Power (Up/Down) [dBm]: 9.5 / 16.5 spacer.gif Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 14.5 / 26.0 spacer.gif SN Margin (Up/Down) [dB]: 5.9 / 6.3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...