KINGLUCAS Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 http://www.msystems.gr/index.php?category=1812&product=20788 παίζει αυτό να δουλεύει σωστά? δεν έχω ιδέα από αυτά. πως λειτουργεί? μέσο του ρεύματος?
KINGLUCAS Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 όντως λειτουργεί? μην το πάρο το βάλω πρίζα δωμάτιο , συνδέσω το ethernet πίσω στο PC και δεν δουλεύει και κλαίω τα χρήματα μου
KINGLUCAS Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 άρα να μην πλερώσω αύριο την forthnet για να δει την σύνδεση μου? να πάνε τα λεφτά κάπου πιο χρήσιμα έλεγα να τους φέρω να ελέγχουν την γραμμή είναι χαμηλά η ταχύτητα γενικά όταν μπήκα στο σπίτι ήμουν στα 14mpbs τώρα πέσαμε στα 8-9 με το ζόρι έλεγα να πάρο αυτό να δουλεύω ότι έχω σε full speed ναστέ καλά παίδες
Hamurabi Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Να ρωτησω κάτι. Αν έχω gigabit ρουτερ mporω να σύνδεσω ένα gigabit powerline εκεί και να βάλω σε ένα άλλο δωμάτιο το άλλο ppwerline και να έχω gigabit ταχύτητα δικτύου; Το λέω επειδή έλεγα να περάσω cat6 καλώδια στους τοίχους αλλά αν γίνεται αυτό που είπα πριν μη πω στο κοπο. Ευχαριστώ και συγνώμη που δεν άνοιξa νέο thread
ice25 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 άρα να μην πλερώσω αύριο την forthnet για να δει την σύνδεση μου? να πάνε τα λεφτά κάπου πιο χρήσιμα έλεγα να τους φέρω να ελέγχουν την γραμμή είναι χαμηλά η ταχύτητα γενικά όταν μπήκα στο σπίτι ήμουν στα 14mpbs τώρα πέσαμε στα 8-9 με το ζόρι έλεγα να πάρο αυτό να δουλεύω ότι έχω σε full speed ναστέ καλά παίδες Αυτό ποια σχέση έχει με την ταχύτητα της forthent??αυτό παίρνει internet απο το router σου και σου περνάει lan μέσα απο τα καλώδια του ρεύματος..Αρα αν έχεις χαμηλή ταχύτητα στην DSL θα συνεχίσεις να έχεις την ίδια χαμηλή ταχύτητα 1
KINGLUCAS Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Αυτό ποια σχέση έχει με την ταχύτητα της forthent??αυτό παίρνει internet απο το router σου και σου περνάει lan μέσα απο τα καλώδια του ρεύματος..Αρα αν έχεις χαμηλή ταχύτητα στην DSL θα συνεχίσεις να έχεις την ίδια χαμηλή ταχύτητα ακριβώς αλλα επειδή είμαι 3.5 km μακριά θα πουν δεν μπορώ να κάνω κάτι άρα θα γλιτώσω τα 30 που θα τους έδινα διότι θα πάρο το powerline και θα τρέχω στα 7mpbs καθαρά
tsakonas Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Τα εχεις μπερδεψει ασχημα. Οπως σου ειπαν, καμια σχεση το ενα με το αλλο.
KINGLUCAS Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 είναι απλό είμαι μακριά από κέντρο οτε δεν πιάνει παραπάνω από 8-10 mpbs τώρα είμαι με wifi άρα χάνω και αλλα mpbs ΑΡΑ εάν βάλω το σύστημα αυτό θα κουμπώνω και θα πιάνω όσο λέω πολύ απλό ξέρω τι λέω
tsakonas Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Τωρα ειναι κατανοητο... Το θεμα της γραμμης ομως γιατι το αφηνεις, για 30 ευρω; Να μετακινηθηκε το σπιτι, δε νομιζω... αρα κατι παιζει με τη γραμμη αφου λες οτι επιανε 5 περισσοτερα. Επειδη και εγω ειχα πολλα θεματα στο πατρικο και με φορθνετ και γουιντ... μετα απο μηνες στα τηλεφωνα και ενω ελεγαν ολα οκ ειναι εσυ φταις... τελικα αλλαξανε καφαο στην περιοχη και καλωδια τριγυρω και ολα λυθηκαν.... 1
KINGLUCAS Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Τωρα ειναι κατανοητο... Το θεμα της γραμμης ομως γιατι το αφηνεις, για 30 ευρω; Να μετακινηθηκε το σπιτι, δε νομιζω... αρα κατι παιζει με τη γραμμη αφου λες οτι επιανε 5 περισσοτερα. Επειδη και εγω ειχα πολλα θεματα στο πατρικο και με φορθνετ και γουιντ... μετα απο μηνες στα τηλεφωνα και ενω ελεγαν ολα οκ ειναι εσυ φταις... τελικα αλλαξανε καφαο στην περιοχη και καλωδια τριγυρω και ολα λυθηκαν.... θέλει έλεγχο, απλά οι βλάκες θα με χρεώσουν 30 euro και θα πουν" είσαι μακριά" όσον αφορά τα 5mpbs? θα μου πουν ΕΩΣ 24, Ελλαδιστάν ζούμε, ο φίλος μου μένει διπλα οτε έπιανe 23 και τώρα 12 και του λένε πλέον ΕΩΣ!!!!!!!!
tsakonas Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Να μη το αφησεις και να το κυνηγησεις εαν εισαι σιγουρος οτι πριν επιανε τοσα. 1
KINGLUCAS Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Να μη το αφησεις και να το κυνηγησεις εαν εισαι σιγουρος οτι πριν επιανε τοσα. irthan ta palikaria apo Forthnet kanan ton elenxo. H grammi einai xalia tha alaksoun kalwdia mou eipan Link Information DSL Type: ADSL2+ Current Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 972 / 7986 Max Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 972 / 9244 Data Transferred (Sent/Received) [b/B]: 17364 / 32141 Output Power (Up/Down) [dBm]: 9.5 / 16.5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 14.5 / 26.0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 5.9 / 6.3 Link Information DSL Type: ADSL2+ Current Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 972 / 7986 Max Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 972 / 9244 Data Transferred (Sent/Received) [b/B]: 17364 / 32141 Output Power (Up/Down) [dBm]: 9.5 / 16.5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 14.5 / 26.0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 5.9 / 6.3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα