Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα .

Θελω να περάσω καλώδιο δικτυου cat 6 σένα σπίτι που φτιάχνω.

Επειδή βρίσκω διάφορα και δε πολυκαταλαβαινω πιο να πάρω μπορείτε να μου δειξετε με ενa link apo skroutz πιο να πάρω; 50 μέτρα θέλω.

Ευχαριστω

Δημοσ.

μέσα στα σπίτια δεν περνάμε cat6, εκτός αν ειναι σε εξωτερικό χώρο.

cat5e να πάρεις και ασε το  skroutz, πας σε ενα μαγαζί με ηλεκτρικά και διαλέγεις ένα ή ρωτάς εκεί και στα δείχνουν

Δημοσ.

Αν ειναι να φτιαξει απο την αρχη την καλωδιωση του σπιτιου (σκαψιματα) γιατι να μην προτιμησει το cat6? Απλα επειδη και εγω εχω πετυχει 2 τυπους, ενα σε ευκαμπτο και ενα πιο σκληρο, αν ειναι για μεσα σε τοιχους προτιμησε το ευκαμπτο. Οσον αφορα το skroutz, θα συμφωνησω και εγω για το καταστημα.

Δημοσ.

UTP Cat6 μονόκλωνο και όχι το πολύκλωνο (εύκαμπτο) περνιέται στα κανάλια μέσα στους τοίχους. Το εύκαμπτο είναι για συνδέσεις των συσκευών με την πρίζα του τοίχου ή απ' ευθείας με άλλη συσκευή (router, switch κλπ).

Όλα τα μαγαζιά με ηλεκτρολογικό υλικό έχουν, δεν χρειάζεται o "τσιγκούνης".

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Να κάνω και γω μία ερώτηση σχετικά με καλώδια.

Θέλω να τοποθετήσω καλώδια στους τοίχους για IP κάμερες --> POE Switch --> καταγραφικό (ρουτερ κλπ).

Προσέχω κάτι ιδιαίτερα; Θέλω CAT5 ή CAT6; Το καλώδιο θα είναι λίγα μέτρα έξω από το κτήριο και μετά θα μπαίνει μέσα για να πηγαίνει στις συσκευές.

Σκέφτομαι να πάρω 100 μέτρα το οποίο θα το κόβω όσο θέλω (crimpers, βύσματα έχω..-το χω ξανακάνει)

Με αυτό το καλώδιο θα μαι εντάξει;

http://www.e-shop.gr/cablexpert-upc-6004-l-100-cat6-utp-lan-cable-cca-stranded-100m-p-PER.584710

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

αφου θα βαλεις καταγραφικό και καλώδια γιατι πας σε ip κάμερες και οχι σε cctv

τελος αν βαλεις ip οτι με καλώδιο να βαλεις εισαι οκ το cat6 για μενα ειναι υπερβολή σε ενα σπιτι

Δημοσ.

αφου θα βαλεις καταγραφικό και καλώδια γιατι πας σε ip κάμερες και οχι σε cctv

τελος αν βαλεις ip οτι με καλώδιο να βαλεις εισαι οκ το cat6 για μενα ειναι υπερβολή σε ενα σπιτι

Έχω ήδη ip κάμερες και καταγραφικο. Είμαι υπέρ ευχαριστημένος από ποιοτητα. Δεν ασχοληθηκα ποτέ με cctv, από την αρχή με βολεψαν καλύτερα οι ip cameras.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δημοσ.

μέσα στα σπίτια δεν περνάμε cat6, εκτός αν ειναι σε εξωτερικό χώρο.

cat5e να πάρεις και ασε το  skroutz, πας σε ενα μαγαζί με ηλεκτρικά και διαλέγεις ένα ή ρωτάς εκεί και στα δείχνουν

σε εξωτερικους χωρους βαζουμε pet utp/τηλεφωνικο  καλωδιο αναλογος τι χρειαζόμαστε  και οχι το απλο.οτιδιποτε σε απλο utp cat 5 - 6 ειναι για εσωτερικη χρίσει στο σπιτι και μονο.

Δημοσ.

καλημερα παιδια σε μια κονσολα που θελω να συνδεσω με ρουτερ 10 με 11 μετρα αποσταση να παρω cat5e h cat6.το καλωδιο θα το βαζω βγαζω οποτε το χρειαζομαι.ετοιμο καλωδιο η να φτοιαξω;;οι τιμες πανε με το μετρο;;ποσο στοιχιζει;;πρεπει να προσεξω κατι η απλα ζηταω ενα καλωδιο 11 μετρων;;ευχαριστω προκαταβολικα για τη βοηθεια σας.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...