Anthony2198 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Γεια σας παιδια πηρα το Huawei P8 Lite και θελω να του κανω αναβαθμισεις Firmware και να αλλαξω το Launcher μπορειτε να μου πειτε πως να το κανω ακριβως γιατι δεν ειμαι και πολυ ψαγμενος!
BACK12345 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Για το launcher απλα θα κατεβασεις εναν που θες και μετα θα πας ρυθμισεις>αρχικη οθονη>και θα τον σεταρεις σαν default Ή μπορει να μη χρειαστει να το κανεις αυτο και απλα μολις εκγαταστησεις νεο launcher και πας στην αρχικη οθονη θα σε ρωτησει ποιο launcher να διαλεξει οποτε θα τον διαλεξεις εκει Για firmware δεν ξερω
Anthony2198 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Για το launcher απλα θα κατεβασεις εναν που θες και μετα θα πας ρυθμισεις>αρχικη οθονη>και θα τον σεταρεις σαν default Ή μπορει να μη χρειαστει να το κανεις αυτο και απλα μολις εκγαταστησεις νεο launcher και πας στην αρχικη οθονη θα σε ρωτησει ποιο launcher να διαλεξει οποτε θα τον διαλεξεις εκει Για firmware δεν ξερω Ξερεις κανεναν εκτος απο τον Nova Launcher καλο?
Zapee995 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Nova launcher. Επίσης για να τον κάνεις default, θα πας ρυθμίσεις, εφαρμογές και στο μενού προεπιλεγμενες εφαρμογές θα επιλέξεις εκκίνηση και εκεί θα επιλέξεις τον launcher που θες. 1
ziaba Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Ξερεις κανεναν εκτος απο τον Nova Launcher καλο? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.launcher&hl=el
zourman1981 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Εχει βγει στο site της huawei lollipop rom με emui 4 εχθές το πέρασα στις γυναίκας μου και δείχνει μια χαρά μεχρι στιγμής. Στα + ότι δεν χρειάστηκε ούτε wipe το τηλέφωνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα