roman bellic Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 εκανα φορματ εναν pc του εβαλα τα xp μετα το φορματ δεν μπενει ομοσ στο ιντερνετ με βγαζει το εικονιδιο με το τριγονακη και το θαυμαστικο τι πρεπει να κανω για να το διορθοσω?
Grim Ripper Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Να κατεβάσεις τα drivers του δικτύου. Πες μας την μητρική που έχει το μηχάνημα για να βοηθήσουμε να τα βρεις. Χρησιμοποίησε το cpu-z ή το Speccy για να δεις το μοντέλο. Επίσης, υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που έβαλες τα windows xp; 3
isay Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Να βρεις και να περάσεις τους drivers της κάρτας δικτύου
Ghost_Rider Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Να κατεβάσεις τα drivers του δικτύου. Πες μας την μητρική που έχει το μηχάνημα για να βοηθήσουμε να τα βρεις. Χρησιμοποίησε το cpu-z ή το Speccy για να δεις το μοντέλο. Επίσης, υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που έβαλες τα windows xp; το ειδα και σε προσφατη περιπτωση αλλου φιλου...τι ξαφνικο με τα ΧΡ τωρα παθανε
roman bellic Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 να η motherboard ευχάριστο για την βοήθεια αυτά μου ζητήσανε να τους βάλω για αυτό τα έβαλα αλλιώς ούτε καν Να κατεβάσεις τα drivers του δικτύου. Πες μας την μητρική που έχει το μηχάνημα για να βοηθήσουμε να τα βρεις. Χρησιμοποίησε το cpu-z ή το Speccy για να δεις το μοντέλο. Επίσης, υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που έβαλες τα windo σε κάλυψα με την φωτό αυτήν?
terry308 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 http://www.asrock.com/mb/Intel/P4FSB1333-650/?cat=Download&os=XP εδώ είναι οι οδηγοί
roman bellic Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 http://www.asrock.com/mb/Intel/P4FSB1333-650/?cat=Download&os=XP εδώ είναι οι οδηγοί ευχάριστο πολύ αδερφέ
giannistsolas Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Κατέβασε το slimdrivers και θα σου κατεβάσει και τους τελευταίους drivers
La_MoRt Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Κατέβασε το slimdrivers και θα σου κατεβάσει και τους τελευταίους drivers Αυτά τα προγράμματα μη τα χρησιμοποιείτε κατεβάζουν ότι να'ναι drivers αν δε βρίσκουν αυτό που πρέπει και μετά ψάχνεις να βρεις από είναι οι μπλε οθόνες.. 3
giannistsolas Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Αυτά τα προγράμματα μη τα χρησιμοποιείτε κατεβάζουν ότι να'ναι drivers αν δε βρίσκουν αυτό που πρέπει και μετά ψάχνεις να βρεις από είναι οι μπλε οθόνες..Ποτέ δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο
Καϊάφας Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Ειναι μια προειδοποιηση οτι εαν μπεις στο internet με τα Windows XP θα ανατιναχτει ο υπολογιστης. Σοβαρα τωρα, ελεος με την παλιατζουρα, βαλτε τα 7 η ενα Linux.
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Ειναι μια προειδοποιηση οτι εαν μπεις στο internet με τα Windows XP θα ανατιναχτει ο υπολογιστης. Σοβαρα τωρα, ελεος με την παλιατζουρα, βαλτε τα 7 η ενα Linux. Κάποιοι άνθρωποι προφανώς έχουν κάποιες εφαρμογές που τρέχουν μόνο στα win XP ή τελοσπάντων για τον Α ή Β λόγω θέλουν να έχουν XP. Αυτό που γράφεις δεν έχει νόημα. Δεν βοηθά στο πρόβλημα του φίλου. Αν έχεις κάποια ιδέα που να μπορεί να βοηθήσει στο πρόβλημα τότε έχε καλώς διαφορετικά μια γενική άποψη είναι άκαιρη. 1
Καϊάφας Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Κάποιοι άνθρωποι προφανώς έχουν κάποιες εφαρμογές που τρέχουν μόνο στα win XP ή τελοσπάντων για τον Α ή Β λόγω θέλουν να έχουν XP. Αυτό που γράφεις δεν έχει νόημα. Δεν βοηθά στο πρόβλημα του φίλου. Αν έχεις κάποια ιδέα που να μπορεί να βοηθήσει στο πρόβλημα τότε έχε καλώς διαφορετικά μια γενική άποψη είναι άκαιρη. Να βάλουν Virtual Machines, μεγαλύτερο έγκλημα δεν υπάρχει από ένα μηχάνημα με XP στο Internet. Το εάν βοηθάω η όχι δεν θα σου δώσω λογαριασμό ούτε για έναν τόνο, δεν σε διόρισε κανείς κορεκτίλα των forums και επειδή δεν μου αρέσει το υφάκι σου, σου χαρίζω μια θέση στην ignore list μου, καλοτάξιδος.
life is music Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μία άσχετη ερωτηση έχει ένας φίλος μ ένα mk2 της technics π παίζει δίσκους βινυλίου το θέμα είναι ότι τ παιδί τ δούλευε τ συγκεκριμένο μαραφετι μ windows XP service pack 2 υπάρχει τρόπος ν παίζει κ μ 7αρια blueblood
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Να βάλουν Virtual Machines, μεγαλύτερο έγκλημα δεν υπάρχει από ένα μηχάνημα με XP στο Internet. Το εάν βοηθάω η όχι δεν θα σου δώσω λογαριασμό ούτε για έναν τόνο, δεν σε διόρισε κανείς κορεκτίλα των forums και επειδή δεν μου αρέσει το υφάκι σου, σου χαρίζω μια θέση στην ignore list μου, καλοτάξιδος. Δεν έχω κανένα υφάκι. Και επειδή διαφωνείς σου υπενθυμίζω το Νο 5 από τους όρους χρήσης του insomnia Να παραμένουν εντός της θεματολογίας της ιστοσελίδας, των ενοτήτων και των επί μέρους θεμάτων, να μην δημοσιεύουν αμιγώς πολιτικά μηνύματα ούτε να συμμετέχουν σε πολιτικές ή κομματικές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα