Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκανα φορματ εναν pc του εβαλα τα xp μετα το φορματ δεν μπενει ομοσ στο ιντερνετ με βγαζει το εικονιδιο με το τριγονακη και το θαυμαστικο τι πρεπει να κανω για να το διορθοσω? 

Δημοσ.

Να κατεβάσεις τα drivers του δικτύου.

Πες μας την μητρική που έχει το μηχάνημα για να βοηθήσουμε να τα βρεις.

Χρησιμοποίησε το cpu-z ή το Speccy για να δεις το μοντέλο.

Επίσης, υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που έβαλες τα windows xp;

• Like 3
Δημοσ.

Επίσης, υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που έβαλες τα windows xp;

το ειδα και σε προσφατη περιπτωση αλλου φιλου...τι ξαφνικο με τα ΧΡ τωρα παθανε  :-D

Δημοσ.

να η motherboard  ευχάριστο για την βοήθεια αυτά μου ζητήσανε να τους βάλω για αυτό τα έβαλα αλλιώς ούτε καν 

Επίσης, υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που έβαλες τα windo

σε κάλυψα με την φωτό αυτήν? 

post-333371-0-16814300-1462399214_thumb.jpg

Δημοσ.

Κατέβασε το slimdrivers και θα σου κατεβάσει και τους τελευταίους drivers

Αυτά τα προγράμματα μη τα χρησιμοποιείτε κατεβάζουν ότι να'ναι drivers αν δε βρίσκουν αυτό που πρέπει και μετά ψάχνεις να βρεις από είναι οι μπλε οθόνες..

• Like 3
Δημοσ.

Αυτά τα προγράμματα μη τα χρησιμοποιείτε κατεβάζουν ότι να'ναι drivers αν δε βρίσκουν αυτό που πρέπει και μετά ψάχνεις να βρεις από είναι οι μπλε οθόνες..

Ποτέ δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο
Δημοσ.

Ειναι μια προειδοποιηση οτι εαν μπεις στο internet με τα Windows XP θα ανατιναχτει ο υπολογιστης. Σοβαρα τωρα, ελεος με την παλιατζουρα, βαλτε τα 7 η ενα Linux.

Δημοσ.

Ειναι μια προειδοποιηση οτι εαν μπεις στο internet με τα Windows XP θα ανατιναχτει ο υπολογιστης. Σοβαρα τωρα, ελεος με την παλιατζουρα, βαλτε τα 7 η ενα Linux.

Κάποιοι άνθρωποι προφανώς έχουν κάποιες εφαρμογές που τρέχουν μόνο στα win XP ή τελοσπάντων για τον Α ή Β λόγω θέλουν να έχουν XP. Αυτό που γράφεις δεν έχει νόημα. Δεν βοηθά στο πρόβλημα του φίλου. Αν έχεις κάποια ιδέα που να μπορεί να βοηθήσει στο πρόβλημα τότε έχε καλώς διαφορετικά μια γενική άποψη είναι άκαιρη.

• Like 1
Δημοσ.

Κάποιοι άνθρωποι προφανώς έχουν κάποιες εφαρμογές που τρέχουν μόνο στα win XP ή τελοσπάντων για τον Α ή Β λόγω θέλουν να έχουν XP. Αυτό που γράφεις δεν έχει νόημα. Δεν βοηθά στο πρόβλημα του φίλου. Αν έχεις κάποια ιδέα που να μπορεί να βοηθήσει στο πρόβλημα τότε έχε καλώς διαφορετικά μια γενική άποψη είναι άκαιρη.

Να βάλουν Virtual Machines, μεγαλύτερο έγκλημα δεν υπάρχει από ένα μηχάνημα με XP στο Internet. Το εάν βοηθάω η όχι δεν θα σου δώσω λογαριασμό ούτε για έναν τόνο, δεν σε διόρισε κανείς κορεκτίλα των forums και επειδή δεν μου αρέσει το υφάκι σου, σου χαρίζω μια θέση στην ignore list μου, καλοτάξιδος.

Δημοσ.

Μία άσχετη ερωτηση έχει ένας φίλος μ ένα mk2 της technics π παίζει δίσκους βινυλίου το θέμα είναι ότι τ παιδί τ δούλευε τ συγκεκριμένο μαραφετι μ windows XP service pack 2 υπάρχει τρόπος ν παίζει κ μ 7αρια blueblood

Δημοσ.

Να βάλουν Virtual Machines, μεγαλύτερο έγκλημα δεν υπάρχει από ένα μηχάνημα με XP στο Internet. Το εάν βοηθάω η όχι δεν θα σου δώσω λογαριασμό ούτε για έναν τόνο, δεν σε διόρισε κανείς κορεκτίλα των forums και επειδή δεν μου αρέσει το υφάκι σου, σου χαρίζω μια θέση στην ignore list μου, καλοτάξιδος.

Δεν έχω κανένα υφάκι. Και επειδή διαφωνείς σου υπενθυμίζω το Νο 5 από τους όρους χρήσης του insomnia

Να παραμένουν εντός της θεματολογίας της ιστοσελίδας, των ενοτήτων και των επί μέρους θεμάτων, να μην δημοσιεύουν αμιγώς πολιτικά μηνύματα ούτε να συμμετέχουν σε πολιτικές ή κομματικές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...