sifis2303 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 καλησπερα παιδια και χροννια πολλα...πηρα πριν λιγεσ μερεσ ενα μ8 απο αγγελια αγορασμενο απο εξωτερικο γερμανια...Ειχε περασμενη 4.4.3 android και δεν εκανε αναβαθμισή ...ελεγε οτι εχει την τελευταια ενημέρωση...Μπηκα στο σιτε της htc το αμερικανικο και εκανα update se 5.0.2 αλλα με το μενου της at&t mobile...Γενικος τα εκανα γιαμπαλα ...παλι δεν αναβαθμιζεται ...πως θα το επαναφερω οπωσ ηταν πριν?πρεπει να το κανω ροοτ και μετα να βαλω την 6.0.2 ?καπιο σαιτ για βοηθεια ρε παιδια και αν γινεται στα ελληνικα διοτι ειμαι και λιγο κασμας...sorry gia την φλιαρια..
ziaba Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 δεν γινεται downgrade ετσι απλα επειδη εισαι ασχετος αστο οπως ειναι
Fulgore Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δυστηχως την πατησες.Δεν ειναι δυνατον καποιος να εχει το M8 με περασμενη Kit kat εκδοση και οχι στην χειροτερη lollipop(αν και δεν εχω ακουσει κατι κακο και στην Android 6 αλλα τεσπα)εν ετη 2016 αν δεν εχει κανει καποια χαζομαρα. Πολυ κακως που δεν κοιταξες το κινητο κατα την αγορα να δεις τι εκδοση φοραει (αν δεν ανεφερε ηδη στην αγγελια την εκδοση και τον λογο που δεν εχει κανει upgrade). Αν το κινητο σου λειτουργει μια χαρα μεινε οπως εισαι και ελπιζω να το αγορασες τουλαχιστον φθηνα το κινητο.
Belisarius Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Καθίστε ρε παιδιά, η Htc δεν δίνει τα official firmwares τα ευρωπαϊκά όπως κάνει και η Samsung; Με τον ίδιο τρόπο που πέρασε από την 4.4 στην 5.02 δεν μπορεί να βάλει την 6.0; Την βλακεία την έκανε που πέρασε αμερικάνικο firmware από το αμερικάνικο site ενώ λέει ότι αγόρασε το κινητό από Γερμανία. Αν ψαχτεί στο ευρωπαϊκό γιατί να μην το κάνει; Οκ δεν ξέρει μεν αλλά πως την έκανε 5.0.2? Με μια πρόχειρη αναζήτηση στο Google υπάρχουν τρόποι (xda κτλ ) αλλά είναι στα αγγλικά.
Fulgore Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δεν ξερω σε τι τιμε αγοραστηκε το κινητο,αλλα ακομα και η αγορα του απο εξωτερικο ηταν κακη κινηση οπως και το γεγονος οτι δεν κοιταξε την εκδοση του κινητου οταν εγινε η συναλλαγη(αν εγινε εξ αποστασεως ακομα χειροτερα). Φανταζομαι οτι και το κινητο θα ειναι εκτως εγγυησης για να μιλαει για root. Αρα με αυτα που διαβαζω,οπως ειπα και πιο πανω,ο κατοχος του καποια πατατα θα ειχε κανει/παθει και γιαυτο και θα ηθελε να το σπρωξει οσο μπορει. Εγω πχ το κινητο που το ειχα αγορασει απο συμφορουμιτη περυσι απο vodafone τον Φεβρουαριο ή Μαρτιο,ειχε μεσα περασμενη την Android 5 φαντασου(και εννοειται οτι ετρεχε σφαιρα).Αρα αποκλειεται ο αλλος να το ειχε τοσο καιρο,και απο εξωτερικο μονο με Android 4.4. Γιαυτο και ειπα να μεινει για τωρα ως εχει αν το κινητο παει σφαιρα και δεν εχει θεμα και με το play store γιατι δυστηχως Καθίστε ρε παιδιά, η Htc δεν δίνει τα official firmwares τα ευρωπαϊκά όπως κάνει και η Samsung; Με τον ίδιο τρόπο που πέρασε από την 4.4 στην 5.02 δεν μπορεί να βάλει την 6.0; Την βλακεία την έκανε που πέρασε αμερικάνικο firmware από το αμερικάνικο site ενώ λέει ότι αγόρασε το κινητό από Γερμανία. Αν ψαχτεί στο ευρωπαϊκό γιατί να μην το κάνει; Οκ δεν ξέρει μεν αλλά πως την έκανε 5.0.2? Με μια πρόχειρη αναζήτηση στο Google υπάρχουν τρόποι (xda κτλ ) αλλά είναι στα αγγλικά.
sifis2303 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεισ....Η εκδοση η αρχικη που ειχα η 4.4.3 δεναναβαθμιζοταν και εγραφε οτη ηταν δοκιμαστικη!!!!!!Παντωσ δεν εχω καποιο θεμα με το κινητο δουλευει απροβληματιστα και στην 5.0.2 ...Οτι εξαπατηθηκα και οτι εχουν κανει καποια μαμουνια το εχω καταλαβει.... Σωτηρια δηλαδη δεν υπαρχει?και το σαιτ τησ htc παντωσ δεν ειναι και οτι καλυτερο
ziaba Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 γιατι εξαπατηθηκες επεδή δεν γνωριζεις δεν φταιει κανενας.... με το Μ8 μπορεις να κανεις παπαδες πχ να το μετατρεψεις σε GPE και να περνεις αναβαθμισεις ΟΤΑ απο την google... ή ακομα να επιλεξεις συγκεκριμενες μπαντες 4g που θα λειτουργει, να το ξεκλειδωσεις απο παροχο χωρις κωδικο κ ολα αυτα χωρις να χασεις την εγγυηση
Belisarius Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Εν τω μεταξύ με το M8 στα 262 ευρώ, πόσο φθηνότερο το βρήκες και προτίμησες να ρισκάρεις σε μεταχειρισμένο από το εξωτερικό;
sifis2303 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 γιατι εξαπατηθηκες επεδή δεν γνωριζεις δεν φταιει κανενας.... με το Μ8 μπορεις να κανεις παπαδες πχ να το μετατρεψεις σε GPE και να περνεις αναβαθμισεις ΟΤΑ απο την google... ή ακομα να επιλεξεις συγκεκριμενες μπαντες 4g που θα λειτουργει, να το ξεκλειδωσεις απο παροχο χωρις κωδικο κ ολα αυτα χωρις να χασεις την εγγυηση εξαπατηθηκα λεω γιατι πιστευα οτι δεν θα εχω προβλημα με το λειτουργικο....οσο για την τιμη που λετε ειναι το 32γιγα που αν δε κανω λαθος δεν κυκλοφορει στην ελλαδα και το πηρα με τις ζελατινεσ στα 230 ευρω...χωρις χαρτια βεβαια αλλα με μια ερευνα που εκανα με το ιμει του δεν φαινεται οτι ειναι σε black list κτλ... Μπορεισ να με βοηθησεισ να κανω αυτα που λεσ...το οτι ειμαι ασχετοσ δε σημαινει οτι δεν μπορω να μαθω.... Καπιον ευκολο οδηγο να κανω ενα ενα τα βηματα....το τηλ παντωσ ειναι αερας...Παει μπαλα πολυ ποιοτικο
ziaba Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 http://htc-one.wonderhowto.com/how-to/convert-your-htc-one-m8-into-google-play-edition-0154471/
sifis2303 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 http://htc-one.wonderhowto.com/how-to/convert-your-htc-one-m8-into-google-play-edition-0154471/ Thanks φιλε
Fulgore Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 εξαπατηθηκα λεω γιατι πιστευα οτι δεν θα εχω προβλημα με το λειτουργικο....οσο για την τιμη που λετε ειναι το 32γιγα που αν δε κανω λαθος δεν κυκλοφορει στην ελλαδα και το πηρα με τις ζελατινεσ στα 230 ευρω...χωρις χαρτια βεβαια αλλα με μια ερευνα που εκανα με το ιμει του δεν φαινεται οτι ειναι σε black list κτλ... Μπορεισ να με βοηθησεισ να κανω αυτα που λεσ...το οτι ειμαι ασχετοσ δε σημαινει οτι δεν μπορω να μαθω.... Καπιον ευκολο οδηγο να κανω ενα ενα τα βηματα....το τηλ παντωσ ειναι αερας...Παει μπαλα πολυ ποιοτικο 230ευρω παντως για κινητο χωρις εγγυηση με τα specs αυτα δεν το λες και value for money αγορα οταν με λιγα παραπανω βρισκεις πχ το Nexus 5x με full εγγυηση και σφραγισμενο(απο καταστημα προφανως)το P8 και παει λεγοντας.
ziaba Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Thanks φιλε για να πεις thx πατας το κουμπι μου αρεσει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα