Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες. Είχε πάρει ο μικρός ξαδερφός μου αυτό το λάπτοπ με w8 αλλά είχε ξεχάσει τους κωδικούς για την microsoft, οπότε το έδωσε σε ένα παιδί εδώ στο χωριό και του έκανε φορματ αλλά έβαλε linux xubuntu και τώρα θέλει να του το κάνω όπως πρώτα. Βέβαια δεν έχω ιδέα πως θα γίνει η αλλαγή μιας και δεν έχω ασχοληθεί με linux. Επίσης δεν υπήρχε κάτι στο κουτί cd κλπ. Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Λογικά από κάτω θα έχει το αυτοκόλλητο γνησιότητας των Windows

Οπότε κατεβάζεις το iso των  windows  το κάνεις εκκινήσιμο σε ένα usb  ή dvd και κάνεις φορματ , βάζεις το κλειδί που γράφει στο αυτοκόλλητο και έχεις πλέον νόμιμα "παραθύρια"

Αν το κάνεις από το ίδιο λαπτοπ πρόσεξε να μην κατεβάσεις το iso από την microsoft αλλά από κάποιο άλλο site  πχ από εδω : http://windows-8-1.en.softonic.com/, γιατί νομίζω ότι  δεν αφήνει η microsoft να το κατεβάσεις από Η/Υ με linux εκτος αν έχεις virtual machine ... από ότι θυμάμαι ,δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα .

Δημοσ.

Εμ έλα που δεν έχει το αυτοκόλλητο γνησιότητας από πίσω.

Εκτός αν κάνω Hp recovery που νομίζω έχουν τα λαπτοπ της hp αλλά από linux δεν ξέρω πως το βρίσκεις.

Δημοσ.

Εμ έλα που δεν έχει το αυτοκόλλητο γνησιότητας από πίσω.

Εκτός αν κάνω Hp recovery που νομίζω έχουν τα λαπτοπ της hp αλλά από linux δεν ξέρω πως το βρίσκεις.

Το laptop δεν είχε χώρια ένα partition με το όνομα recovery? Ψάξ' το λίγο και νομίζω ότι με κάποιο μπλήκτρο f, ίσως f12, μπαίνεις σε recovery menu, φυσικά πριν γίνει το boot στα windows, κατά την εκκίνηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...