Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,λοιπόν έχω ένα λαπτοπ turbo-x που ήρθε με 8αρια.Έβαλα κλεμμένα 7αρια ( :P ) και τώρα θέλω να πάω πίσω στα 8αρια,όμως δεν διαθέτω κάποιο cd ή κωδικό.Με λίγο ψάξιμο βρήκα πως ο κωδικός είναι μέσα στο BIOS χώρις όμως να μπορώ να τον δώ.Πως θα εγκαταστήσω τώρα πάλι τα 8αρια?Αρκεί να βρώ ένα τυχαίο OEM iso και τέλος ή κάτι άλλο?

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι είναι 8 ή 8.1 και όχι 8.1 with Bing;

Κατέβασε το ISO από την Microsoft με το toolkit της MS και κάνε install.

Α επίσης κατέβασε το κάποια εφαρμογή  από εδώ ώστε να βρεις το κλειδί των 8/8.1 από την μητρική. (κάνε εγκατάσταση το πρόγραμμα στα 7)

http://www.nextofwindows.com/how-to-retrieve-windows-8-oem-product-key-from-bios

Δημοσ.

Kαταρχας ευχαριστω για τα εργαλεια (grim)!Bρηκα τον κωδικο μου (πιθανον να ειναι οντωσ αυτος) :-D.Tο μονο που μου βρηκε τον κωδικο των 8 ηταν το wpkey,τα αλλα δυο δυστηχως βρήκαν των 7 (οπως επεισης και το jellybeanfinder).

οχι δεν χει recovery partition :cry:

δεν ηταν 8.1,πραγμα που αποδηχτηκε (κοιτα την εικονα)    http://imgur.com/kQB2by9

τωρα που εχω το κλειδι απο που κατεβαζω iso?

Δημοσ.

Kαταρχας ευχαριστω για τα εργαλεια (grim)!Bρηκα τον κωδικο μου (πιθανον να ειναι οντωσ αυτος) :-D.Tο μονο που μου βρηκε τον κωδικο των 8 ηταν το wpkey,τα αλλα δυο δυστηχως βρήκαν των 7 (οπως επεισης και το jellybeanfinder).

οχι δεν χει recovery partition :cry:

δεν ηταν 8.1,πραγμα που αποδηχτηκε (κοιτα την εικονα)    http://imgur.com/kQB2by9

τωρα που εχω το κλειδι απο που κατεβαζω iso?

Εεε, τα 8.1 δέχονται τον κωδικό των 8. Μπορεί να είναι 8.1 with bing.

Δημοσ.

Άν είναι 8.1 with bing την κάτσαμε. Ψάξε βρες το ISO στο google, δυστυχώς δεν υπάρχει στο site της MS.

ΟΚ, υπάρχει σε torrent, το οποίο είναι ασφαλές, αν και επιφυλάσσομαι ότι παραβιάζω τους όρους χρήσης του Insomnia:

Windows 8.1 με Bing x86 (32bit)

magnet:?xt=urn:btih:cc9748e655915fbe107ca6196cebda51d544a108&dn=Windows+8.1+with+Bing+-+AKA+CoreConnected+x86

Windows 8.1 με Bing x64 (64bit)

magnet:?xt=urn:btih:af8ffdaae70636719b0d70f1d30f1ba5359710b8&dn=Windows+8.1+with+Bing+-+AKA+CoreConnected+x64

Δημοσ.

Λοιπόν μετα απο αρκετό ψάξιμο κατέληξα στα εξής παρακάτω:

1.το installation των 8 δεν το βρίσκεις απο την μαμά Microsoft

2.τα 8.1 χωρις Bing δέχονται το κλειδί των 8 αλλα μονο μετα την εγκατάσταση οχι πριν (τωρα γιατι..) :P την ωρα πχ που σε βγάζει desktop μετα απο καθαρή εγκατάσταση

3.τελικα έβαλα 8αρια απλά άλλαξα το κλειδί που ειχε το pc μετα την εγκατάσταση (ενα τυχαίο που μου το έβγαζε σαν build) με αυτο που ειχα βρει

Τωρα αν θα ειμαι κομπλέ στην συνέχεια θα δείξει :)

• Like 2
Δημοσ.

Τι να σου πω, εγώ πάντως έβρισκα διάφορα ότι είτε δουλεύει είτε δεν δουλεύει, τελικά κατάφερα και βρήκα iso για τα 8.1 with Bing και κατάφερα να τα βάλω στο laptop (lenovo) ώστε να τα κάνω update στα 10. Για κάποιο λόγο παρόλο που είχα από τα τελευταία iso των 10 που παίρνουν το κλειδί των 8.1 σε εμένα δεν γινόταν.

Απλά για να έχω τα 10 το έκανα, καθημερινά χρησιμοποιώ τα 7. :P

• Like 1
Δημοσ.

γεια σας είμαι καινούριος πρώτη φορά μπαίνω σε αυτήν την ιστοσελίδα....και δεν ξερό και πολλά να γράψω δλδ να πω το πρόβλημα μου τι έχω...πηραζει που το λέω εδώ...έχω το έξεις πρόβλημα... ει θελα να κάνω φορμάτ σε ένα λάπτοπ lenovo G50 και δεν μου διαβάζει το στικάκι και το dvd,,και έλεξα μήπως δεν είναι ενεργοποιμένα στο BIOS άλλα αυτά ήταν ένταξη και πήγα να κάνω BOOT  δεν μου έδειχνε το στκάκι..πείτε  μου τι μπορώ να κανω.. πρώτη φορά μου συμβαίνει...ευχαριστώ πολύ///και συγνώμη φίλε που είπα το πρόβλημα μου στο δικό σου πρόβλημα..επηδει δεν ξερό όπως είπα και στην αρχη...!!

Δημοσ.

Κάπου πρέπει να υπάρχει ένα μικρό κουμπάκι για να το πατήσεις, στο δικό μου G50-30 είναι στην αριστερή πλευρά λίγο πιο δίπλα από την τροφοδοσία του ρεύματος. Πρέπει να το πατήσω με κάτι σαν στυλό, όταν είναι κλειστός ο υπολογιστής θα ανοίξει από εκεί και θα έχει κάποιες επιλογές.

Η μία είναι το BIOS (λογικά και εσύ έτσι μπήκες μάλλον) και θα έχει μια επιλογή για Boot device (κάτι τέτοιο), για δες εκεί τι επιλογές σου έχει.

Δημοσ.

το δοκίμασα άλλα και πάλη δεν μπορούσα...μάλλον θα το κάνω recovery που το μου λέει εκεί γτ πρέπει να έχει αντίγραφο windows και το κάνεις σαν φορμάτ..θα δοκιμάσω αυτό και θα σας πω///!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...