Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και χρονια πολλα! Αγορασα σημερα μια amd r7 250 2gb half height καρτα γραφικων. Ο πωλητης δεν μου ανεφερε οταν μιλησαμε οτι ηταν half height και επειδη εκανα 1 ωρα δρομο την πηρα. Η απορια μου ειναι: εχει καμια διαφορα στην αποδοση η half height απο μια κανονικη; Ευχαριστω εκ των πρωτερων.

Δημοσ.

Καλησπερα και χρονια πολλα! Αγορασα σημερα μια amd r7 250 2gb half height καρτα γραφικων. Ο πωλητης δεν μου ανεφερε οταν μιλησαμε οτι ηταν half height και επειδη εκανα 1 ωρα δρομο την πηρα. Η απορια μου ειναι: εχει καμια διαφορα στην αποδοση η half height απο μια κανονικη; Ευχαριστω εκ των πρωτερων.

σε σχεση με αλλη 250 σε επιδοσεις δεν εχει καμια διαφορα..

εχει ομως σε θερμοκρασια και θορυβο αναλογως παντα...σε σχεση με τους διπλους ανεμηστηρες

απο εκει και περα γενικως η καρτα δεν προτινετε γενικοτερα σαν αγορα σε αυτα τα λεφτα αλλα τεσπα...

με 100-120 περνεις καρτα με διπλασια αποδοση τουλαχιστον...

• Like 1
Δημοσ.

ποια καρτα αγορασες?ποιας εταιριας εννοω...

Αυτην εδω:

http://accessories.euro.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=uk&l=en&s=dhs&cs=ukdhs1&sku=490-bcel

σε σχεση με αλλη 250 σε επιδοσεις δεν εχει καμια διαφορα..

εχει ομως σε θερμοκρασια και θορυβο αναλογως παντα...σε σχεση με τους διπλους ανεμηστηρες

απο εκει και περα γενικως η καρτα δεν προτινετε γενικοτερα σαν αγορα σε αυτα τα λεφτα αλλα τεσπα...

με 100-120 περνεις καρτα με διπλασια αποδοση τουλαχιστον...

Σε ευχαριστω για την διευκρινηση. Την πηρα στα 30 ευρω και δεν προοριζεται για απαιτητικα παιχνιδια (κανα cs go θα παιζω).

Δημοσ.

Αυτην εδω:

http://accessories.euro.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=uk&l=en&s=dhs&cs=ukdhs1&sku=490-bcel

Σε ευχαριστω. Την πηρα στα 30 ευρω και δεν προοριζεται για απαιτητικα παιχνιδια (κανα cs go θα παιζω).

α μεταχειρισμενη....ε τοτε οκ για 30ε κομπλε εισαι...νομιζα καινουργια γιατι ειπες για μαγαζι κλπ...(πωλητη τεσπα) :P

αν δεν εχει υπερβολικο θορυβο η θερμοκρασιες μη σε ανυσηχει τοτε. μια χαρα ειναι...

Δημοσ.

α μεταχειρισμενη....ε τοτε οκ για 30ε κομπλε εισαι...νομιζα καινουργια γιατι ειπες για μαγαζι κλπ...(πωλητη τεσπα) :P

αν δεν εχει υπερβολικο θορυβο η θερμοκρασιες μη σε ανυσηχει τοτε. μια χαρα ειναι...

για 30 ευρο σιγουρα αξιζει!και αφου δεν εχεις και απαιτησεις καλοδουλευτη!

Σας ευχαριστω παιδια. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...