Ntoubroutza Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι 2gb στο κινητό?Μπορώ να βλέπω μια ταινία τη μέρα για παράδειγμα?? Λόγω δουλειάς θα λείπω 5 μήνες και χρειάζομαι ίντερνετ για καμιά ταινία στο youtube,skype,viber κλπ. Τι να διαλέξω? Ο γερμανός μου είπε 10 gb -30 ευρώ αλλά δε νομίζω να δώσω τόσα πολλά.Έλεγα κάτι σε 10 ευρώ το μήνα. Ευχαριστώ πολύ 1
technology_guy Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι 2gb στο κινητό?Μπορώ να βλέπω μια ταινία τη μέρα για παράδειγμα?? Λόγω δουλειάς θα λείπω 5 μήνες και χρειάζομαι ίντερνετ για καμιά ταινία στο youtube,skype,viber κλπ. Τι να διαλέξω? Ο γερμανός μου είπε 10 gb -30 ευρώ αλλά δε νομίζω να δώσω τόσα πολλά.Έλεγα κάτι σε 10 ευρώ το μήνα. Ευχαριστώ πολύ 2 gb ίντερνετ για skype και youtube δεν φτάνουν ούτε για 1 βδομάδα. 3
nikos903 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 2 GB? Ούτε για Youtube δεν σε φτάνουν αν θες να σου κρατήσουν έναν μήνα. Μια ταινία 720p + καμία 30ρια βιντεάκια στο youtube (480p και κάτω) είναι τα 2G χονδρικά. Βάλε γραμμή DSL αφού θες και ταινίες και Youtube, αλλιώς θες πολύ μεγαλύτερο πακέτο και είναι και το θέμα του σήματος... Θα πιάνεις δηλαδή 3G εκεί που θα πας ή θα παλεύεις με το 2G? Πάντως με 2G για ένα μήνα μόνο για κανένα mail και ελαφρύ browsing φτάνει, όχι πολλά πράγματα δηλαδή.... 3
Ntoubroutza Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ευχαριστώ παιδιά. Νίκο τη εννοείς DSL? To tablet είναι 3g,εκεί θέλω να βάλω ένα πρόγραμμα απλά αν είναι να σπάσω τα νεύρα μου με τα 2 ή 5 gb,καλύτερα να μη βάλω καθόλου.Μια κοπέλα στον γερμανό μου είπε τα 2gb είναι μια ταινία την ημέρα.Οπότε δεν υπάρχει λόγος.Δεν είπα ότι θα είμαι όλη μέρα online.Απλά το βράδυ που θα είμαι σπίτι θέλω να βλέπω καμιά σειρά στο youtube και να μιλάω στο skype. {p.S}Στη ζάκυνθο θα είμαι,δεν ξέρω για το 3g.Λογικά ναι 1
bill2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Καταρχήν τώρα τι εταιρία έχεις και δεύτερον πάρε σε όλες της εταιρίες αν γίνεται να γίνει συμβόλαιο για 5 μήνες 1
nikos903 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ζάκυνθο λέει πως έχει 3G βέβαια μπορεί να χρειαστεί να αράξεις σε κανένα παράθυρο για να πιάνεις αλλά θα πιάνεις κάπου (χωρίς να είναι 100% σίγουρο γιατί στις mobile αν δεν πας να μετρήσεις πρώτα δεν βγάζεις άκρη βέβαια). To πακέτο του F2G με τα 5G (15€) το είδες; Για να μην κάνεις συμβόλαια και να βάζεις κάρτα όποτε θες. DSL εννοώ γραμμή internet κανονικιά, OTE Wind etc. Το θέμα είναι να μην κλείσεις 12μηνο βέβαια και πληρώνεις και λήξη συμβολαίου αλλά και πάλι εκεί πάει 20€ ο μήνας άρα ούτε DSL σε βολεύει. Κανένα WiFi δεν πιάνει εκεί που θα μένεις; Ο δήμος δεν έχει βάλει τίποτα εκεί; Κανένα μαγαζί κοντά; Κάτι θα υπάρχει δεν μπορεί... 2
isay Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι 2gb στο κινητό?Μπορώ να βλέπω μια ταινία τη μέρα για παράδειγμα?? Λόγω δουλειάς θα λείπω 5 μήνες και χρειάζομαι ίντερνετ για καμιά ταινία στο youtube,skype,viber κλπ. Τι να διαλέξω? Ο γερμανός μου είπε 10 gb -30 ευρώ αλλά δε νομίζω να δώσω τόσα πολλά.Έλεγα κάτι σε 10 ευρώ το μήνα. Ευχαριστώ πολύ Youtube και γενικά online βιντεάκια ΔΕΝ πάνε με mobile data. Αν βλέπεις δυο βιντεο σε ψιλοκαλή ανάλυση, τα 2GB θα φύγουν σε μια εβδομάδα το πολύ. Το ίδιο για video chat με skype/viber. Επισης θα πρέπει να απενεργοποιήσεις το αυτόματο sync, ειδικά αν γεμίζεις τη συσκευή με βιντεο και φωτογραφίες Οι λύσεις που σου κάνουν είναι : (διάλεξε όποια σε εξυπηρετεί) -Να μην βλέπεις online βιντεάκια και να μην κάνεις βιντεο κλήσεις. Επισης να μην κάνεις download μεγάλων αρχειων (π.χ. βιντεο για offline view) -Όταν πας να βρεις ενα γείτονα που εχει wifi και να τον παρακαλέσεις να σου δώσει κωδικό, έστω και με συνδρομή στα έξοδα του λογαριασμου -Να πηγαινεις σε σημεία που εχει wifi, να κατεβάζεις (με το wifi βεβαια) υλικό και να το βλέπεις offline. Οτιδήποτε αλλο θα σε χρεώσει πολύ 3
Ntoubroutza Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Λοιπόν παιδιά. Δεν γνωρίζω αν θα υπάρχει free wifi.Δουλεύω σε τουριστικά και μιλάμε στην ουσία για δωμάτια με 2-4 άτομα στο δωμάτιο,δωμάτια προσωπικού οπότε δύσκολα να υπάρχει γείτονας με wifi.Αλλά και να υπάρχει αποκλείεται να δώσει password γιατί μπορεί να είμαστε 50 άτομα εκεί.Πιστεύω να καταλαβαίνετε τι εννοώ. Επίσης ποτέ δεν έτυχε να έχει έχει κάποιο free δίκτυο στα 8 χρόνια που ασχολούμαι με αυτή τη δουλειά. @isay το θέμα μου δεν είναι μόνο να βλέπω ταινίες,αλλά να μιλάω και με την κοπελιά και τα σχετικά.Δεν με νοιάζει αν είναι video κλήση ή απλά chat στο viber.Επίσης γενικά η χρήση του youtube.Μουσική,καμιά ελληνική σειρά κλπ Άλλοστε λύση ψάχνω,αν όμως είναι να σπάσω τα νεύρα μου καλύτερα με τον παραδοσιακό τρόπο {p.S}Έχω vodafone στο σπίτι και ρώτησα αν δικαιούμαι κάτι και μου είπαν όχι.Επίσης έχουν 12μηνο+ συμβόλαιο. {p.S2}To free to go είναι η Q?Δηλαδή η Q είναι της wind? 1
bill2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 q ναι της wind άλλα θα χρειαστείς πολλά gb γύρω στα 30 gb ίσως και παραπάνω το μηνά άλλα αν είσαι σε ξενοδοχείο δεν θα έχουν εκεί δίκτυο 1
Ntoubroutza Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 q ναι της wind αλλα θα χρειαστεις πολλα mb γυρω στα 30 gb ισως και παραπανω το μηνα άλλα αν είσαι σε ξενοδοχείο δεν θα έχουν εκεί δίκτυο Όχι πολλά είναι.Δεν δίνω τόσα.25 δίνω στο σπίτι για 3 play που επίσης τα θεωρώ πολλά.Δηλαδή δεν θα είμαι σπίτι για 5 μήνες αλλά τα 25 θα τα δίνω.Οπότε 25 + 30=55 το μήνα χ 5 μήνες. Τα υπολογίζω όλα.Αν δεν είχα του σπιτιού μου τότε ευχαρίστως να τα έδινα.Απλά έλεγα μήπως υπάρχει καμιά οικονομική λύση 1
nikos903 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Το Free 2 Go είναι πακέτο καρτοκινητής της Wind, απο όσο ξέρω έχει φθηνό internet για αυτό σου είπα να το κοιτάξεις, τώρα αν η Q έχει φθηνότερο πάς εκεί φυσικά, και αυτή με Wind πιάνει. Καλύτερα βέβαια να πας εκεί πρώτα και να δεις τι παίζει και μετά να πράξεις ανάλογα... Αν δεν πιάνει τίποτα απολύτως πας και παίρνεις μια SIM με το πακέτο που θες και κάνεις την δουλειά σου. 2
isay Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Για youtube και βιντεο κλήσεις σου απάντησα. Όταν λεω free wifi εννοώ κάπου αλλου εκεί κοντα (π.χ. σε κάποιο μαγαζί). Στα τουριστικά που εισαι δεν εχει wifi; Κατεβασε (χωρις να γονατίζεις το δίκτυο) και δες τα το βραδυ στο δωμάτιο. το f2g ειναι της wind. Πας σε ενα κατάστημα και αγοράζεις μια sim. Και η q ανήκει στη wind αλλά δεν εχει το πακέτο που θες. https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/ Ακόμα και το πακέτο των 5GB με 15ε το θεωρώ λίγο αν πλακώνεσαι στο youtube 2
Ntoubroutza Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Το Free 2 Go είναι πακέτο καρτοκινητής της Wind, απο όσο ξέρω έχει φθηνό internet για αυτό σου είπα να το κοιτάξεις, τώρα αν η Q έχει φθηνότερο πάς εκεί φυσικά, και αυτή με Wind πιάνει. Καλύτερα βέβαια να πας εκεί πρώτα και να δεις τι παίζει και μετά να πράξεις ανάλογα... Αν δεν πιάνει τίποτα απολύτως πας και παίρνεις μια SIM με το πακέτο που θες και κάνεις την δουλειά σου. Δηλαδή να βάλω μία sim στο τάμπλετ και να βάζω χρόνο ομιλίας?Αυτό εννοείς? Στα τουριστικά που εισαι δεν εχει wifi; Κατεβασε (χωρις να γονατίζεις το δίκτυο) και δες τα το βραδυ στο δωμάτιο. Μπα με τίποτα.Εδώ βάζουν 4 άτομα στο δωμάτιο για πιο wifi μιλάμε. Αν είσαι δυνατό στέλεχος και μένεις και μόνος,σίγουρα κάτι θα έχεις.Στο υπόλοιπο προσωπικό τίποτα.Μια ντουλάπα μόνο 1
bill2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 ναι άλλα όλα τα καρτοκινητά για πολλά gb που θες εσύ θα δίνεις πολλά λεφτά γιατί 5gb για μισό μηνά θα είσαι οκ μετά όμως και το μισό μήνα με το ζόρι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα