Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με σύνδεση wind  και ένα δανεικό ρούτερ μιας και μου χάλασε το δικό μου προσπαθώ να βγάλω άκρη...

Έχω ethernet συνδεδεμένο με τον υπολογιστή για να παίζει internet radiο. Ωστόσο με το που θα μπουν μέσω wifi 2 άτομα η μουσική σταματάει. Επιπλέον συχνά  δεν συνδέονται οι πελάτες με τα κινητά τους. Κάνω 2-3 επανεκκινήσεις στο ρούτερ.Ρώτησα για αγορά μόντεμ ρούτερ και μου πρότειναν το

tp link TD-W8970.

Διάβασα όμως ότι δεν έχει καλό ασύρματο. Εγώ θέλω να πιάνει περίπου 15 μέτρα και να σηκώνει minimum 20 χρήστες στο fb και τιμή μέχρι 60 ευρώ. Έχετε καμία πρόταση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαλλον πρεπει να συνδεσεις στο υπαρχων ρουτερ αλλο ενα με bandwidth managment

και να δινεις οση μπαντα θες απο αυτο
Bm εχουν ολα τα καινουργια tp link και το vigor της altec

αυτα ξερω εγω  τουλαχιστον
Αλλη λυση ειναι να βαλεις το ddwrt firnware

αν το υποστηρίζει το ρουτερ σου

και να δημιουργησεις guest wifi
Guest wifi υποστηρίζουν κάποια ρουτερ απο την μαμα

αλλα φεύγουν πανω απο τα 150
Μήπως πρεπει να κοιτάξεις αυτα αν θες να εξυπηρετείς τόσους χρηστες
Τώρα αν το κάνεις άπλα να λες οτι έχεις free wifi

μείνε με μια απο τις πρώτες λύσεις των 20 30 ευρω
Ποιο εχεις τωρα;
http://www.insomnia.gr/topic/604539-wifi-control/

Επεξ/σία από kotsos72
Δημοσ.

Με σύνδεση wind  και ένα δανεικό ρούτερ μιας και μου χάλασε το δικό μου προσπαθώ να βγάλω άκρη...

Έχω ethernet συνδεδεμένο με τον υπολογιστή για να παίζει internet radiο. Ωστόσο με το που θα μπουν μέσω wifi 2 άτομα η μουσική σταματάει. Επιπλέον συχνά  δεν συνδέονται οι πελάτες με τα κινητά τους. Κάνω 2-3 επανεκκινήσεις στο ρούτερ.Ρώτησα για αγορά μόντεμ ρούτερ και μου πρότειναν το

tp link TD-W8970.

Διάβασα όμως ότι δεν έχει καλό ασύρματο. Εγώ θέλω να πιάνει περίπου 15 μέτρα και να σηκώνει minimum 20 χρήστες στο fb και τιμή μέχρι 60 ευρώ. Έχετε καμία πρόταση?

Δε γινεται αυτο με 60 ευρω. 150+ για να κανεις δουλεια σωστη, μαγαζι εχεις.....

Δημοσ.

Βασικα πρπει να βαλεις ενα ξεχωριστο σκετο ρουτερ να διαχειριζεσαι τις συνδεσεις και το μοντεμ ας ειναι οτι ναναι. Μετα ισως να θες και κανα ΑΡ. 

Αν ειναι για δουλεια μη τα λυπασαι..............

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πηρα τελικα το w8970. Μια χαρα μεχρι στιγμης, απλά θα ήθελα βοήθεια σχετικα με τις ρυθμίσεις. Μήπως υπάρχει δυνατότητα μολις μπαίνει κάποιος στο internet να κανει check in στην τοποθεσία ή like στη σελίδα του μαγαζιού.

ΥΓ πιστέψτε με τα 52 ευρω που εδωσα ειναι πολλά τουλαχιστον για τις μερες μας.

Δημοσ.

Ρε παιδιά ένα ap της ubiquity με 60-70€ που είναι στρογγυλό(μου διαφεύγει το μοντέλο του) δεν θα βοηθήσει αν το βάλει πάνω σε ένα απλό ρουτερ;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...