gtgt Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Με σύνδεση wind και ένα δανεικό ρούτερ μιας και μου χάλασε το δικό μου προσπαθώ να βγάλω άκρη... Έχω ethernet συνδεδεμένο με τον υπολογιστή για να παίζει internet radiο. Ωστόσο με το που θα μπουν μέσω wifi 2 άτομα η μουσική σταματάει. Επιπλέον συχνά δεν συνδέονται οι πελάτες με τα κινητά τους. Κάνω 2-3 επανεκκινήσεις στο ρούτερ.Ρώτησα για αγορά μόντεμ ρούτερ και μου πρότειναν το tp link TD-W8970. Διάβασα όμως ότι δεν έχει καλό ασύρματο. Εγώ θέλω να πιάνει περίπου 15 μέτρα και να σηκώνει minimum 20 χρήστες στο fb και τιμή μέχρι 60 ευρώ. Έχετε καμία πρόταση?
kotsos72 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Μαλλον πρεπει να συνδεσεις στο υπαρχων ρουτερ αλλο ενα με bandwidth managment και να δινεις οση μπαντα θες απο αυτοBm εχουν ολα τα καινουργια tp link και το vigor της altec αυτα ξερω εγω τουλαχιστονΑλλη λυση ειναι να βαλεις το ddwrt firnware αν το υποστηρίζει το ρουτερ σου και να δημιουργησεις guest wifiGuest wifi υποστηρίζουν κάποια ρουτερ απο την μαμα αλλα φεύγουν πανω απο τα 150Μήπως πρεπει να κοιτάξεις αυτα αν θες να εξυπηρετείς τόσους χρηστεςΤώρα αν το κάνεις άπλα να λες οτι έχεις free wifi μείνε με μια απο τις πρώτες λύσεις των 20 30 ευρωΠοιο εχεις τωρα;http://www.insomnia.gr/topic/604539-wifi-control/ Επεξ/σία 5 Μαΐου 2016 από kotsos72
tsakonas Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Με σύνδεση wind και ένα δανεικό ρούτερ μιας και μου χάλασε το δικό μου προσπαθώ να βγάλω άκρη... Έχω ethernet συνδεδεμένο με τον υπολογιστή για να παίζει internet radiο. Ωστόσο με το που θα μπουν μέσω wifi 2 άτομα η μουσική σταματάει. Επιπλέον συχνά δεν συνδέονται οι πελάτες με τα κινητά τους. Κάνω 2-3 επανεκκινήσεις στο ρούτερ.Ρώτησα για αγορά μόντεμ ρούτερ και μου πρότειναν το tp link TD-W8970. Διάβασα όμως ότι δεν έχει καλό ασύρματο. Εγώ θέλω να πιάνει περίπου 15 μέτρα και να σηκώνει minimum 20 χρήστες στο fb και τιμή μέχρι 60 ευρώ. Έχετε καμία πρόταση? Δε γινεται αυτο με 60 ευρω. 150+ για να κανεις δουλεια σωστη, μαγαζι εχεις.....
rfc Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Βασικα πρπει να βαλεις ενα ξεχωριστο σκετο ρουτερ να διαχειριζεσαι τις συνδεσεις και το μοντεμ ας ειναι οτι ναναι. Μετα ισως να θες και κανα ΑΡ. Αν ειναι για δουλεια μη τα λυπασαι..............
gtgt Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Πηρα τελικα το w8970. Μια χαρα μεχρι στιγμης, απλά θα ήθελα βοήθεια σχετικα με τις ρυθμίσεις. Μήπως υπάρχει δυνατότητα μολις μπαίνει κάποιος στο internet να κανει check in στην τοποθεσία ή like στη σελίδα του μαγαζιού. ΥΓ πιστέψτε με τα 52 ευρω που εδωσα ειναι πολλά τουλαχιστον για τις μερες μας.
taslikos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Ρε παιδιά ένα ap της ubiquity με 60-70€ που είναι στρογγυλό(μου διαφεύγει το μοντέλο του) δεν θα βοηθήσει αν το βάλει πάνω σε ένα απλό ρουτερ;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα