russianpa50 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Το περιοδικό ΝΙΑΟΥ χαρακτηρίζει το iPhone ως το catget με τη μεγαλύτερη γελιώτητα όλων των εποχών. (ο σωστός τίτλος) απλ χειτερσς απο αντιθετο στρατοπεδο η μου φαινεται ; ...για πες μας γιατι τοτε δεν σου αρεσε ; αν εννοεις τα τοτε απλ κινητα
~mxls~ Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 μια χαρά είναι η λίστα , γιατι όντως εχει επηρεάσει πολύ το κόσμο το iphone... Και το iPod μπορώ να πω αδικείται. Τουλάχιστον τοπ5. 1
russianpa50 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 αν ο τιτλος το εγραφε για τα τωρα ναι σε πολλα θα διαφωνουσα στα τωρινα αιφον τους αλλα για μεχρι και το 2011 και το πολυ μεχρι το 5 5σ καλα ολα αλλα μετα ...
dterzakis Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 μια χαρά είναι η λίστα , γιατι όντως εχει επηρεάσει πολύ το κόσμο το iphone γιαυτό και οι τόσες πολλές πωλήσεις όπως και τα άλλα προιόντα . Όταν οι περισσότερη το μόνο που ξέρουν είναι πως να ανοίγουν το fb δεν είναι θεμα iphone , απλος το iphone (όπως και τα άλλα πχ playstation) εδωσαν τεράστια απλότητα ώστε να τα χειρίζεται και 4χρονο Κατ' αρχάς η λίστα αναφέρει Gadgets και όχι λειτουργικά λογισμικά. Δεν ξέρω αν το IPhone είναι πρώτο αλλά το Apple Macintosh σίγουρα δεν είναι τρίτο! και φυσικά ούτε το Motorola droid στην θέση 20. Δηλαδή αξιότερο εκπρόσωπο του Android (Samsung Galaxy γκούχου γκούχου) δεν είχαν; Οπότε η λίστα και για μένα είναι άθλια.
ThePCFreak Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 απλ χειτερσς απο αντιθετο στρατοπεδο η μου φαινεται ; ...για πες μας γιατι τοτε δεν σου αρεσε ; αν εννοεις τα τοτε απλ κινητα υπαρχουν πολλα για να μην πω αμετριτη επιχηριματα...εισαι ψυχολογικα ετοιμος να τα ανακαληψεις?
googlebro Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ακόμα περιμένω τις φωτογραφίες από το Πάσχα στο χωριο που "θα μου τις στειλει με μέιλ". Λίτσα, αν με διαβάζεις στειλτες μου σε παρακαλώ (true story) 1
russianpa50 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 υπαρχουν πολλα για να μην πω αμετριτη επιχηριματα...εισαι ψυχολογικα ετοιμος να τα ανακαληψεις? μιλαω για τα τοτε δεδομενα και την τοτε συγκριση αιφον και υπολοιπη τεχνολογια εξυπνων κινητων ....για πες σε τι ηταν καλυτερα τα αλλα και γιατι τοτε ο κοσμος προτημησε τα απλ και μην μου πεις για καλο μαρκετινγκ κ ρεκλαμα κλπ προβολη...ολες πανω κατω τα ιδια κανουν για να που λησουν με λιγο καλυτερη κ εξυπνη την απλ ...ομως πρακτηκα και χρηση και εξυπηρετηση αναγκων και προχορημενη τεχνολογια ποιο ειχε ??? ακομη και τα μπλακμπερρι ειχαν κουμπια παρολο που ειχαν πολυ καλα χαρακτηριστικα και οθονη καμερα και λογισμικο απο τα αλλα ....κ παλι η απλ εφτιαξε καλυτερο και πιο ευχρηστο κινητο ThePCFreak κοιτα ενα δειγμα πχ ετσι συγκρινε τα εξωτερικα για αρχη απλα οι διαφορες φιλοι μου ειναι τεραστιες 6
russianpa50 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 καμια σχεση ετσι??? εγω ετσι λεω ...βεβαια και τα μετεπειτα σαμσουνγκ και σονι κλπ/εταιριες κινηθηκαν στα ιδια σχεδον σχεδια και προτυπα κλπ... γιαυτο και μας αρεσουν σημερα ...
Jophiel Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Την εποχή που βγήκε το πρώτο iphone ήταν μια επαναστατική συσκευή, γιατί ηταν εύχρηστο και γρήγορο με πολύ καλή απόκριση οθόνης και απλό και καλοσχεδιασμένο λειτουργικό... Δεν ήταν όμως smartphone. Στην πρώτη έκδοση δεν είχε καν store (την απέκτησε η δεύτερη έκδοση το 2008) και δεν έπαιρνε καν εφαρμογές τρίτων με ταυτόχρονή (επιτηδευμένη) παρερμηνεία του λειτουργικού: πολλοί νόμιζαν ότι είναι ίδιο με το OS X και ότι παίρνει τις ίδιες εφαρμογές. Απέκτησε multitasking (με κάποια υποτυπώδη μορφή) το 2010 (ios 4.0)... Το πρώτο store για smartphones ήταν το ovi store το 2007. Τέλοσπάντων, ήταν μια πολύ καλή κίνηση marketing, η οποία άλλαξε κάποια πράγματα στο χώρο των smartphones, αλλά αρχικά δεν ήταν smartphone. Ήταν μια premium multimedia συσκευή (περιορισμένων δυνατοτήτων) με πολύ καλό browser και πολύ καλή οθόνη. Η επιτυχία του, σε πρακτικό επίπεδο, είναι ότι σου δίνει αυτά που χρειάζεσαι στο κατάλληλο βαθμό, δηλαδή έχει σωστά ρυθμισμένες τις παραμέτρους και τις δυνατότητές του (σε σχέση με τον ανταγωνισμό) κινείται στο μέσο και όχι στα άκρα σε όλα. Ανήκει σίγουρα στις συσκευές που άλλαξε κάποια πράγματα προς το καλύτερο και αποτελεί συσκευή-σταθμό μόνο για ένα λόγο: το έβγαλε μόνο μια εταιρεία και επηρρέασε πολλές. Είχε τρομερό marketing και διαφημίστηκε με τον πλέον ιδανικό τρόπο. Δεν θα πω ότι χωρίς αυτό δε θα υπήρχε εξέλιξη. Θα πω ότι επιτάχυνε τις εξελίξεις σε κάποιους τομείς. Έχω ένα lumia 930 και ένα iphone 6s (εταιρικό) και δε θα έλεγα ότι έχει αυτό το "wow", που μου προκάλεσε το 3g στα τέλη του 2008 σε επίπεδο smoothness, απόκρισης οθόνης και browser. Είναι καλό, αλλά όχι τέλειο και σίγουρα όχι ότι καλύτερο υπάρχει. Το πρώτο iphone καλώς μπήκε στη λίστα (αν και δε θα το έβαζα πρώτο), αλλά πλέον δεν αποτελεί τόσο influential συσκευή. 6
username-taken Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 πολυ μισος ρε για την αππλε ντροπη πια αμα δεν ηταν ουτε σμαρτφονε ουτε ταμπλετ θα ειχαμε Είχαμε. Απο πολύ πιο πριν. Τη σειρά Pxxx από Ericsson την θυμάται κανείς; Τα Psion? Τα Palm? ΒΒ? 1
nickelodeon Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Σπρώξε σπρώξε μπας και ανεβούνε οι πωλήσεις. Πουθενά λόγος για αυτό.... 5
LongTom Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Και κάπως έτσι γράφεις ένα πολύ καλό advertorial. Από όλη την "λιστα" περιγράφεις μόνο τα προϊόντα μια εταιρείας! Το αυτό. Έπεσε πολύ μπικικίνι για τα γίνει αυτή η μεγαλειώδης λίστα.... 1
Federer Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Οι πωλήσεις του iPhone είναι στον πάτο, τα έσοδα της Apple έχουν πέσει κατακόρυφα, τα οικονομικά προβλήματα της εταιρίας έχουν γιγαντωθεί και γενικά έχει χαθεί η μπάλα...Η καταστροφή είναι κοντά...ποιος ξέρει πόσα έδωσε ο Cook για αυτή τη λίστα..θα τρίζουν τα κόκαλα του Steve Jobs με την σημερινή κατάντια... 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα