Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε καλά έκανες και διάλεξες το HTC M9,είναι πολύ καλό,αξιόπιστο τηλέφωνο και δεν θα το μετανοιώσεις καθόλου.Καλορίζικο !

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως ως κάτοχος του s6 έχω να πω πως έχει πολύ πολύ καλύτερη οθόνη παιδιά επειδή έτυχε να πιάσω και το HTC στα χέρια μου και για μένα προσωπικά το παν είναι η οθόνη. Επίσης μου άρεσε περισσότερο εξωτερικά απ το Μ9 (γούστα)

Από κει και πέρα έχει 3 αρνητικά για τη δική μου χρήση τα οποία δεν υπήρχαν στο HTC, κακή μπαταρία σε standby και SoT, κακό multitasking και κακό ήχο από την έξοδο ακουστικών. (Όλα αυτά βέβαια διορθώνονται με root και custom rom xtrestolite.)

Κακό ήχο σε έξοδο ακουστικών δεν έχει σε καμία περίπτωση. Το multitasking έχει διορθωθεί σε μεγάλο βαθμό με την 6.0. Αυτά επειδή το έχει η αδερφή μου το κινητό. Κατα τ' άλλα το M9 με το sense πάει μπάλα, η κάμερα του θα μπορούσε να είναι καλύτερη για αυτά τα λεφτά.

Δημοσ.

Ποτέ δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο να αγόρασε ναυαρχίδα htc και να τα μετάνιωσε.

Καλοριζοκο

• Like 3
Δημοσ.

Κακό ήχο σε έξοδο ακουστικών δεν έχει σε καμία περίπτωση. Το multitasking έχει διορθωθεί σε μεγάλο βαθμό με την 6.0. Αυτά επειδή το έχει η αδερφή μου το κινητό. Κατα τ' άλλα το M9 με το sense πάει μπάλα, η κάμερα του θα μπορούσε να είναι καλύτερη για αυτά τα λεφτά.

Έχει κακό ήχο. Πολύ κακό ήχο. Είχα και iPhone και htc και Lumia 930 και ο ήχος του s6 είναι πολύ σιγανός και κακός.

Επίσης το multitasking με marshmallow δε διορθώθηκε όπως υποστηρίζουν όλοι, αντί να κρατά 5 εφαρμογές κράτα 7, άλλο το 7 άλλο να είναι σαν στοκ Android πχ nexus 6p.

Και ναι όντως το HTC είναι πολύ καλό στα περισσότερα αλλά σε οθόνη όχι και τόσο.

Δημοσ.

Ποτέ δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο να αγόρασε ναυαρχίδα htc και να τα μετάνιωσε.

Καλοριζοκο

Και εγω να πεσει η τιμη στο δεκαρι γρηγορα περιμενω και ασε τους αλλους να λενε.

Χορτασαμε να διαβαζουμε συνεχεια για LG και Samsung απο android στην Ελλαδα(αλλα και εξω),εξου και γιατι βγηκε και η κακη φημη για το lag droid. Ακομα και στο δυνατο S7 παρατηρηθηκε lag σε καποια review που ειχα πετυχει,με specs φωτια....Αν ειναι δυνατον δηλαδη. 

Και μετα εχεις κοσμο να σου γραφει στο insomnia οτι τα samsung ειναι μονοδρομος...

Δημοσ.

To htc m9 το δουλεψα για λιγο τις ημερες του πασχα,το ειχε ενα φιλαρακι!!!

Πανεμορφο/ποιοτικο/ηχος πολυ καθαρος/οθονη στα ματια μ αρκετα καλη/καμερα μετρια προς καλη,αν καποιος θελει δυνατη καμερα δεν νομιζω οτι θα μεινει ευχαριστημενος(το μονο αρνητικο που βρηκα)/πηγαινε αστεια γρηγορα, χωρις κολληματα κ τετοια..Το ζηλεψα κ οσο το κρατουσα στα χερια μ το χαζευα!!! Πολυ καλη αγορα (πιστευω πολυ καλυτερη απο το s6) αν κ πιστευω θα μπορουσε να ειναι λιγο πιο οικονομικο..

Δημοσ.

Και ποίο το επιχείρημα εδώ; Μάλλον δεν έχεις πιάσει τηλέφωνο της htc στα χέρια σου...

Καλη χρυση κι ωραια η htc. Εχει καλο λογισμικο και μπορω να πω αξιοπιστες συσκευες γενικα... Ως εδω ομως. Γιατι ουτε την εκθαμβωτικη οθονη του s6 εχει, ουτε την υπεροχη καμερα του, ουτε τα tricks του touchwiz, ουτε την χαμηλοτερη τιμη του, ουτε τους αισθητηρες του.

Υ.Γ. Συγνωμη που δεν απαντησα νωριτερα, δεν ειχα δει αυτο το θεμα ξανα. Και παρακαλω να σταματησει αυτη η καραμελα του τυπου "Αυτο που λες δεν στεκει μαλλον δεν εχεις πιασει τηλεφωνο της ταδε εταιριας" γιατι κατανταει εκνευριστικο οταν δεν υπαρχει δικιο στην αποψη αυτου που το λεει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...