leoax Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Επιεδή θέλω να προβώ σε άμεση αγορά έχω καταλήξει σε αυτά τα 3 κινητά. Ποιό μου προτείνετε;
technology_guy Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Επιεδή θέλω να προβώ σε άμεση αγορά έχω καταλήξει σε αυτά τα 3 κινητά. Ποιό μου προτείνετε; Αν θέλεις κάποιο μόνο από αυτά τα 3, εγώ προσωπικά θα διάλεγα το galaxy s6. Ό,τι και να διαλέξεις, μην προτιμήσεις με τίποτα το htc. 1
mahone1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Απο αυτα τα 3 το htc αλλα αμα βαλεις κατι παραπανω το απλο s7
ziaba Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 htc απο μενα ειναι απλα κοσμημα πανεμορο φουλ μεταλλο με στερεο δυνατα ηχεια αν παιζεις παιχνιδια, βλεπεις βιντεο στο yt δινουν τρομερη αισθηση.... + αν ακους μουσικη ο ηχος στα ακουστικα ειναι φανταστικος και πολυ δυνατος με αρκετο μπασο
Fulgore Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Επιεδή θέλω να προβώ σε άμεση αγορά έχω καταλήξει σε αυτά τα 3 κινητά. Ποιό μου προτείνετε; Moto X play 256ευρω Galaxy S6 385ευρω Htc One M9 445ευρω Πως ακριβως να σου κανουμε συγκριση οταν πχ το Moto X play εχει σχεδον μιση τιμη απο το M9?? 2
StigmaX Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Αν θέλεις κάποιο μόνο από αυτά τα 3, εγώ προσωπικά θα διάλεγα το galaxy s6. Ό,τι και να διαλέξεις, μην προτιμήσεις με τίποτα το htc. Και ποίο το επιχείρημα εδώ; Μάλλον δεν έχεις πιάσει τηλέφωνο της htc στα χέρια σου...
Belisarius Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Και ποίο το επιχείρημα εδώ; Μάλλον δεν έχεις πιάσει τηλέφωνο της htc στα χέρια σου... To επιχείρημα είναι ότι θα πληρώσει 60 ευρώ παραπάνω για να πάρει μια χειρότερη κάμερα. Ούτε το S6 έχει τα παλιότερα θέματα του touchwiz για να δει διαφορά σε καθημερινή χρήση, ούτε είναι από πλαστικό πλέον ενώ και το memory leak έχει διορθωθεί με την Marshmallow. Τώρα αν θέλει να πάρει κινητό για να βάζει μουσική στη γαλαρία ας πάρει το M9 αλλά στην τιμή που το βρίσκει κάποιος δεν αξίζει επουδενί κι ας είναι από αλουμίνιο κι ας έχει sense. Πάντως έχω την εντύπωση ότι εννοεί το Moto X Style και όχι το play και το οποίο κοστίζει όσο το M9 και είναι σαφώς προτιμότερη επιλογή από το M9. 2
mahone1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Moto X play 256ευρω Galaxy S6 385ευρω Htc One M9 445ευρω Πως ακριβως να σου κανουμε συγκριση οταν πχ το Moto X play εχει σχεδον μιση τιμη απο το M9?? Με τρομαξες λεω και εγω ποτε πηγε 445 θα εβριζα την htc τζαμπα 388,74+8 μεταφορικα 396,74
Belisarius Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Με τρομαξες λεω και εγω ποτε πηγε 445 θα εβριζα την htc τζαμπα 388,74+8 μεταφορικα 396,74 441 το έχει στο skroutz, υπάρχει πουθενά φθηνότερα;
leoax Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Ευχαριστώ παιδιά για τις προτάσεις σας. Παρήγγειλα τελικώς το htc m9!
mahone1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 441 το έχει στο skroutz, υπάρχει πουθενά φθηνότερα; Οχι στο skroutz μιλαω κι εγω 388 ευρω λεει τωρα δεν ξερω αν βλεπεις καποιο αλλο. Ευχαριστώ παιδιά για τις προτάσεις σας. Παρήγγειλα τελικώς το htc m9! Καλοριζικο στειλε μας για εντυπωσεις
Fulgore Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Οχι στο skroutz μιλαω κι εγω 388 ευρω λεει τωρα δεν ξερω αν βλεπεις καποιο αλλο. Καλοριζικο στειλε μας για εντυπωσεις Την ωρα που εγραφα το σχολιο για τις τιμες ηταν παντα με τις τοτε τιμες skroutz.Ισχυει οτι τωρα εχει 1 καταστημα στα 388ευρω αλλα αυτο που προκαλει καπως περιεργεια ειναι οτι το αμεσως επομενο You που συνηθως φερνει Ελληνικης εισαγωγης κινητα,το εν λογω το εχει ως Ευρωπαικο μοντελο. Επισης απο οπου και αν αγοραστηκε το κινητο,καλο ειναι να γινει μια ερωτηση απο το καταστημα για το ποιος το καλυπτει το κινητο οσον αφορα το service.
Belisarius Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Πάντως είναι ίσως η 1η περίπτωση που συναντάω τόσους μήνες σε τοπικ επιλογής κινητών που τελικά αγόρασε ναυαρχίδα της Htc. Ένα respect το δίνω. 1
mahone1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Επισης απο οπου και αν αγοραστηκε το κινητο,καλο ειναι να γινει μια ερωτηση απο το καταστημα για το ποιος το καλυπτει το κινητο οσον αφορα το service. Συμφωνω γιατι αν μπλεξεις με εξωτερικο... Πάντως είναι ίσως η 1η περίπτωση που συναντάω τόσους μήνες σε τοπικ επιλογής κινητών που τελικά αγόρασε ναυαρχίδα της Htc. Ένα respect το δίνω. Γενικα πιστευω οτι την htc την εχουμε παρεξηγήσει πολυ εχει φοβερη ποιοτητα...
dimips Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Πάντως ως κάτοχος του s6 έχω να πω πως έχει πολύ πολύ καλύτερη οθόνη παιδιά επειδή έτυχε να πιάσω και το HTC στα χέρια μου και για μένα προσωπικά το παν είναι η οθόνη. Επίσης μου άρεσε περισσότερο εξωτερικά απ το Μ9 (γούστα) Από κει και πέρα έχει 3 αρνητικά για τη δική μου χρήση τα οποία δεν υπήρχαν στο HTC, κακή μπαταρία σε standby και SoT, κακό multitasking και κακό ήχο από την έξοδο ακουστικών. (Όλα αυτά βέβαια διορθώνονται με root και custom rom xtrestolite.) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα