Fotis_Greece Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Λοιπον καθομαι που καθομαι με τις ωρες στο PC. Δεν βγαινω εξω και πολυ. Λεω να βρω καμια φιλεναδα μεσω internet. Το mirc δεν μου αρεσει, υπαρχει κανα καλο site για γνωριμιες στην Ελλαδα? Δεν μπορει ολο και καποια θα θελει να γνωρισει αντρα μεσω internet.
MiXtEr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Mono mia i mono enas? :P http://www.parea.gr http://www.datingclub.gr Alla den ksero dystyxws .. Kalh anazhthsh
Giannis__ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Mallon auto to post eprepe na mpei stis aggelies :P
Fotis_Greece Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Ευχαριστω ρε παιδια. Καταλαβαινετε εσεις. Δυσκολοι καιροι για εργενηδες (& κομπιουτεραδες)
Dark_son20 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 axxx kai na peis oti exoume avgousto..den exoume g@mo ta kria kanei eksw...
Fotis_Greece Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Λοιπον γραφτηκα και στα δυο. Θα βαλω και καμια μυστηρια φωτογραφια, ετσι να μην φαινεται και πολυ το προσωπο, θα γραψω και καμια ψαγμενη περιγραφη για τον ευατο μου.. και ο θεος βοηθος.
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 ante kai ama ginei tipota mhn ksexaseis na mas enhmerwseis, anamenoume nea sou. :)
nefelodamon Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Οι ελπιδες ΟΛΩΝ μας (και τα βλεματα μας) ειναι στραμμενα πανω σου!!!
agiorgitis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Μήν είσαι ατομιστής!!!! Άμα βρείς καμιά καλή,δώσε και σε μας τίποτα!!!!!
Fotis_Greece Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Παιδια μην με κοροιδευετε!! Υπηρξαν και καλυτερες μερες. Καποτε στα νιατα μου δουλευα στα νησια. Τι ιστοριες εχω να σας πω δεν το φανταζεστε. Ομως τωρα, και ειδικα τους τελευταιους 4 μηνες εχω πεσει ξερα. Την βγαζω με μια καλη "κοπελα" αλλα παει 25 ευρω. Γιαυτο λεω να κανω καμια αλλαγη.
agiorgitis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Πάντως αν θεσ τη γνώμη μου,σου προτείνω να αφήσεις το ιντερνετ και να πάς να βρείς μια "εκεί έξω".Όσες ενδιαφέροντε να βρούν κάποιον κάνουν βόλτες σε καφετέριες,μπάρ κλπ.Είναι λίγο σπάνιο να βρείς καλή κοπέλα στο ιντερνετ... ΥΣ:Πάντως μέχρι να βρείς την κατάλληλη υπάρχει και η μέθοδος της ... παλάμης!
adi32 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 synithws aytes pou ksimerovradiazonte sto internet einai panw apo 130kgr giayto prosexe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.