Προς το περιεχόμενο

κανενα καλο site για να βρω γκομενα?

Fotis_Greece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον καθομαι που καθομαι με τις ωρες στο PC. Δεν βγαινω εξω και πολυ. Λεω να βρω καμια φιλεναδα μεσω internet. Το mirc δεν μου αρεσει, υπαρχει κανα καλο site για γνωριμιες στην Ελλαδα? Δεν μπορει ολο και καποια θα θελει να γνωρισει αντρα μεσω internet.

Δημοσ.

Λοιπον γραφτηκα και στα δυο. Θα βαλω και καμια μυστηρια φωτογραφια, ετσι να μην φαινεται και πολυ το προσωπο, θα γραψω και καμια ψαγμενη περιγραφη για τον ευατο μου.. και ο θεος βοηθος.

Δημοσ.

Παιδια μην με κοροιδευετε!! Υπηρξαν και καλυτερες μερες. Καποτε στα νιατα μου δουλευα στα νησια. Τι ιστοριες εχω να σας πω δεν το φανταζεστε. Ομως τωρα, και ειδικα τους τελευταιους 4 μηνες εχω πεσει ξερα. Την βγαζω με μια καλη "κοπελα" αλλα παει 25 ευρω. Γιαυτο λεω να κανω καμια αλλαγη.

Δημοσ.

Πάντως αν θεσ τη γνώμη μου,σου προτείνω να αφήσεις το ιντερνετ και να πάς να βρείς μια "εκεί έξω".Όσες ενδιαφέροντε να βρούν κάποιον κάνουν βόλτες σε καφετέριες,μπάρ κλπ.Είναι λίγο σπάνιο να βρείς καλή κοπέλα στο ιντερνετ...

ΥΣ:Πάντως μέχρι να βρείς την κατάλληλη υπάρχει και η μέθοδος της ... παλάμης! :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...