Προς το περιεχόμενο

task manager priority chrome

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο Task manager αν επιλεχθει  να εχει αμεση προτεραιοτητα ο chrome,ειναι αληθεια οτι αν εξαντληθει η χρηση της ram μπορει να κρασαρει ο υπολογιστης ; 

Υπαρχει δυνατοτητα να επιλεχθει γενικα ο Chrome να εχει προτεραιοτητα η πρεπει να επιλεχθουν ολα τα Chome.exe ,ενα ενα ;

Δημοσ.

Με το process hacker μπορείς να επιλέξεις όλα τα chrome.exe ταυτόχρονα και να τους αλλάξεις προτεραιότητα,αν την αλλάξεις μόνο για ένα μπορείς να το αποθηκεύσεις και πιάνει για όλα τα exe ακόμα και αν το κλείσεις το πρόγραμμα.

Να κολλήσει όταν γεμίσει η ram δεν το έχω ξανά ακούσει,δουλεύει πάρα πολύ με προσωρινή μνήμη στον δίσκο οπότε μου ακούγεται παράξενο.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι άκουσες και τι κατάλαβες...

Αυτό που ξέρω είναι ότι αν το βάλεις σε πραγματικό χρόνο και για κάποιο λόγο κολλήσει το chrome μπορεί να κολλήσει όλος ο Η/Υ μέχρι να ξεκολλήσει το chrome, και αν ξεκολλήσει.

Δημοσ.

και γιατι να αλλαξεις προτεραιοτητα? Σε τι μπορει να χρησιμευσει αυτο?

Δημοσ.

Το εκανα απο περιέργεια να δω τι θα γίνει με σελιδες που ανοιγω συνρχρια κσι πήγαινε πιο γρήγορα

Δημοσ.

Κοιτα..... αυτο για να συμβει θα πρεπει το πισι να ειναι παλιο και αργο, μονο εκει μπορεις να δεις την διαφορα, η οποια ΔΕΝ κανει και την διαφορα.

Και να ξερεις οτι αυτες οι αλλαγες στο priority δημιουργουν αλλα θεματα λειτουργιας των μηχανηματων.

Βαλε εναν ssd δλδ καταληγουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...