drapanakis Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Στο Task manager αν επιλεχθει να εχει αμεση προτεραιοτητα ο chrome,ειναι αληθεια οτι αν εξαντληθει η χρηση της ram μπορει να κρασαρει ο υπολογιστης ; Υπαρχει δυνατοτητα να επιλεχθει γενικα ο Chrome να εχει προτεραιοτητα η πρεπει να επιλεχθουν ολα τα Chome.exe ,ενα ενα ;
TheELF Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Με το process hacker μπορείς να επιλέξεις όλα τα chrome.exe ταυτόχρονα και να τους αλλάξεις προτεραιότητα,αν την αλλάξεις μόνο για ένα μπορείς να το αποθηκεύσεις και πιάνει για όλα τα exe ακόμα και αν το κλείσεις το πρόγραμμα. Να κολλήσει όταν γεμίσει η ram δεν το έχω ξανά ακούσει,δουλεύει πάρα πολύ με προσωρινή μνήμη στον δίσκο οπότε μου ακούγεται παράξενο.
drapanakis Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μηπως ζοριζεται ο εοεξεργαστης και δεν κσταλαβα καλα ;
TheELF Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δεν ξέρω τι άκουσες και τι κατάλαβες... Αυτό που ξέρω είναι ότι αν το βάλεις σε πραγματικό χρόνο και για κάποιο λόγο κολλήσει το chrome μπορεί να κολλήσει όλος ο Η/Υ μέχρι να ξεκολλήσει το chrome, και αν ξεκολλήσει.
rfc Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 και γιατι να αλλαξεις προτεραιοτητα? Σε τι μπορει να χρησιμευσει αυτο?
drapanakis Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Το εκανα απο περιέργεια να δω τι θα γίνει με σελιδες που ανοιγω συνρχρια κσι πήγαινε πιο γρήγορα
drapanakis Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Το εχεις δοκιμασει ; Εγω ετσι νομιζω. Θα το καναελεγξω.
rfc Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Κοιτα..... αυτο για να συμβει θα πρεπει το πισι να ειναι παλιο και αργο, μονο εκει μπορεις να δεις την διαφορα, η οποια ΔΕΝ κανει και την διαφορα. Και να ξερεις οτι αυτες οι αλλαγες στο priority δημιουργουν αλλα θεματα λειτουργιας των μηχανηματων. Βαλε εναν ssd δλδ καταληγουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα