Προς το περιεχόμενο

Άφιξη Μόνικας Μπελούτσι στην Ελλάδα???

Dude

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

LL_NEO... μου είπε το πρωί η Μόνικα, όταν σηκωθήκαμε να σου πω ότι το βράδυ θα είναι ελεύθερη... :D

Παιδιά... Έχει κανείς αγρόκτημα, με τρύπα στο έδαφος να κρυφτώ σαν τον Σαντάμ...;;; :D

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ άλλο θέλω να πω:

Καθόταν δίπλα την ο Sakis και όσες φορές τους έδειχνε αυτός κοιτούσε από την άλλη..... και μετά μου λέτε ότι δεν είναι Σούστης!!!!!!

Δημοσ.

Γιαυτό του φέρανε την Μόνικα ρε...

Αν δεν θεραπευεί και με την Μόνικα... τότε θα παραμείνει αιώνια ...Σούστης! :P

Δημοσ.

Λοιπόν ξανακοίταγα το βίντεο και κατάφερα να αποσπάσω λίγο τη προσοχή μου απο τη Μόνικα και να προσέξω λίγο τους παρακείμενους. Επιεικώς λειτουργούσαν όλοι τους σαν "σφινόπ#$τσες". Ο μ@λ@κ@ς ο πηγαδόκ##ς και η ηλίθια η γλάστρα η Μιμή Χτενίση απο δίπλα της. Αει συγχτήρι καραγκιόζηδες που νομίζετε οτι θα σας περάσουμε μετά απο αυτό για νοματαίους. Ρουφά/Κουβά να πάθεις οξεία λαρυγγίτιδα να περάσεις 6 μήνες στο κρεβάτι να σκάσεις μύτη ύστερα 169 κιλά και στο remake του Austin Powers 3 να παίξεις τον Fat Bastard. Όσο για σένα Μιμή ελπίζω να καταντήσεις να παίζεις παιδικό θέατρο στη... Γαστούνη Ηλείας.

Δημοσ.

Αμφιβάλλω πάντος αν ο Σούστης κατάλαβε τι είχε δίπλα του..... Καλά η Μιμή ήταν το σκιάχτρο της υπόθεσης (κάτι σε Jeepers Creepers). Κοιτάξτε ποιους βάλαν δίπλα στην Μόνικα για να είναι μαζί της στην Ελλάδα, μετά μην ρωτάτε γιατί δεν ξαναπάτησε πόδι εδώ..... Ειδικά η προφορά της Μιμής στα Αγγλικά όταν μιλούσε μαζί της ήταν (Elementary<) = ReAlLy!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...