Jaco Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2003 LL_NEO... μου είπε το πρωί η Μόνικα, όταν σηκωθήκαμε να σου πω ότι το βράδυ θα είναι ελεύθερη... Παιδιά... Έχει κανείς αγρόκτημα, με τρύπα στο έδαφος να κρυφτώ σαν τον Σαντάμ...;;;
LL_NEO Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2003 Jaco θα στο θέσω ως εξής: Ο Sadam πιάστηκε...
wizard Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Sorry που θα σου την σπάσω, αλλά άκουσες ότι έσκασε γλωσσόφιλο στον Sakis????? :|
andr3as Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Εγώ άλλο θέλω να πω: Καθόταν δίπλα την ο Sakis και όσες φορές τους έδειχνε αυτός κοιτούσε από την άλλη..... και μετά μου λέτε ότι δεν είναι Σούστης!!!!!!
Dyolf Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Γιαυτό του φέρανε την Μόνικα ρε... Αν δεν θεραπευεί και με την Μόνικα... τότε θα παραμείνει αιώνια ...Σούστης!
LL_NEO Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Λοιπόν ξανακοίταγα το βίντεο και κατάφερα να αποσπάσω λίγο τη προσοχή μου απο τη Μόνικα και να προσέξω λίγο τους παρακείμενους. Επιεικώς λειτουργούσαν όλοι τους σαν "σφινόπ#$τσες". Ο μ@λ@κ@ς ο πηγαδόκ##ς και η ηλίθια η γλάστρα η Μιμή Χτενίση απο δίπλα της. Αει συγχτήρι καραγκιόζηδες που νομίζετε οτι θα σας περάσουμε μετά απο αυτό για νοματαίους. Ρουφά/Κουβά να πάθεις οξεία λαρυγγίτιδα να περάσεις 6 μήνες στο κρεβάτι να σκάσεις μύτη ύστερα 169 κιλά και στο remake του Austin Powers 3 να παίξεις τον Fat Bastard. Όσο για σένα Μιμή ελπίζω να καταντήσεις να παίζεις παιδικό θέατρο στη... Γαστούνη Ηλείας.
tnt Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 telika tin eidate live??? LL_NEO an exeis pio proklitikes foto tis monica steile mou ena pm
crAss Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Έχω αλλά δεν τις δίνω XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA..... crAss
andr3as Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Αμφιβάλλω πάντος αν ο Σούστης κατάλαβε τι είχε δίπλα του..... Καλά η Μιμή ήταν το σκιάχτρο της υπόθεσης (κάτι σε Jeepers Creepers). Κοιτάξτε ποιους βάλαν δίπλα στην Μόνικα για να είναι μαζί της στην Ελλάδα, μετά μην ρωτάτε γιατί δεν ξαναπάτησε πόδι εδώ..... Ειδικά η προφορά της Μιμής στα Αγγλικά όταν μιλούσε μαζί της ήταν (Elementary<) = ReAlLy!!!
tktommytk Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 giati ton lete sousth ton anthropo peste sta isia ti ine-->> POUSTARA... Ihe olokliri monica dipla tou kai kathotan sa mourohavlo kai kitage....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.