Προς το περιεχόμενο

Άφιξη Μόνικας Μπελούτσι στην Ελλάδα???

Dude

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα αδέρφια.Μια και υπάρχουν αρκετοί θαυμαστές της Ιταλίδας καλονής στο forum(λέγε με LL_NEO :lol: ) προτείνω να του αναθέσουμε τη δημιουργία ομάδας υποδοχής για το Ελ.Βενιζέλος :D ,εκείνος θα είναι ο εκπρόσωπός μας :wink: .Άκουσα στο ραδιόφωνο σήμερα το πρωί ότι έρχεται 15 του Δεκέμβρη.Το θέμα είναι πως δεν ξέρω αν είναι ράδιο αρβύλλα ή όχι.Ελπίζω ο καθ' ύλην αρμόδιος επί θεμάτων Μπελούτσι LL_NEO

να μας διαφωτίσει :P

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά είναι απασχολήμενος με τις ετοιμασίες της υποδοχής . Ετοιμάζει τον λόγο που θα εκφωνήσει , τις κρατήσεις σε μαγαζία , ξενοδοχεία κλπ κλπ .

Κυρ - Γίαννη λέω να την κάνουμε επίτιμο μέλος της Πανάθας . :)

Δημοσ.

Ο πρόεδρος είναι απασχολημένος και δουλεύει για εσάς...

Όπως έχω ξαναπει σιδερώστε τα κουστούμια και κάντε ρεφενέ για καμια 200αριά τριαξονικά τριαντάφυλλα(θα τα πάρουμε χονδρική don't worry)

Δημοσ.

Κώστα,φέρε πίσω το "Μπλα-Μπλα",αρχίζουν και παρεκτρέπονται,μάλλον το σύνδρομο στέρησης χτυπάει.

Ιδέα:Γιατί δεν ορίζεις κάμποσους "(θεματο)χωροφύλακες",αρκετούς,με μοιρασμένες βάρδιες,πρακτικά αδιάφθορους,με μόνο αντικείμενο την εύρυθμη λειτουργία.

Δεν βλέπεις,τα παιδιά (και γω μαζί) διψάνε για χαβαλέ!

Υ.Γ.Φέτος μας βλέπω για κούπα. :shock:

Δημοσ.

Όπως έχω ξαναπει σιδερώστε τα κουστούμια και κάντε ρεφενέ για καμια 200αριά τριαξονικά τριαντάφυλλα(θα τα πάρουμε χονδρική don't worry)

Θελεις ενισχυσεις απο Β.Ελλαδα??? :P :lol: 8)

Δημοσ.

Κάτω οι θεματοχωροφύλακες και οι moderators τύπου Big Brother :D .Δώστε τη Μόνικα στο λαό της. Νομίζω πως πρέπει να παρέμβει ο πρόεδρος και να σταματήσουν αυτές οι φασιστικές αστυνομο-παρεμβάσεις :D .Το ποτάμι δεν γυρίζει πια πίσω.Η Μόνικα έρχεται......"LL_NEO είσαι τρέλα με τη Μο,με τη Μόνικα παρέα"

Δημοσ.

Θελεις ενισχυσεις απο Β.Ελλαδα??? :P :lol: 8)

an theli enisxiseis apo b.Ellada edo einai o ViPeRMaN!

ferni mazi tou oloi tin Kozani ke ta perixora!!!! :D :lol:

Δημοσ.

Λοιπόν ανταπόκριση απο το μέτωπο.

Η Μόνικα μένει στο Hilton. Σήμερα το βράδυ θα πάει σε πάρτυ στο χτήμα Νάσιουτζικ (θα ξεριζώσω τα αμπέλια και τις ελιές στην Καλαμάτα και θα φτιάξω και γω το χτήμα LL_NEO μου φαίνεται).

Φίλοι μου που προσπάθησαν να στήσουν καραούλι έφαγαν πόρτα. Η λύση που απομένει είναι μια (και ο μπακλαβάς γωνία). Κλείσιμο δωματίου. Το θέμα είναι ότι ένα μονόκλινο κοστίζει 230 ευρώ :shock: . Όπως θα έλεγε και ο Καλογήρου: "Είναι πολλά τα λεφτά Άρη". Οπότε ψάχνω άτομα που θα δεχτούν να συμμετάσχουν. Το κόλπο είναι το εξής. Μαζευόμαστε κλείνει ένας δωμάτιο και ύστερα "έρχονται να τον δουν οι φίλοι του στο Lobby όπου και πίνουν τον καφέ τους". Λύση της ζούλας δεν υπάρχει, πιστεψτε με το έψαξα διεξοδικά. Αν μέχρι τις 12 το βράδυ έχει μαζευτεί ικανός αριθμός συμμετεχόντων (κάπου στους 10 δλδ) μπορούμε να πάμε και να περιμένουμε μέχρις τις 3-4 το πρωι

• Super Moderators
Δημοσ.

Ακριβό το ρημάδι το Hilton - βέβαια μπρος στη Μόνικα τίποτα δεν είναι ακριβό.

Δεν υπάρχει κανά Plan B βρε Πρόεδρε; ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...