Dude Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Καλημέρα αδέρφια.Μια και υπάρχουν αρκετοί θαυμαστές της Ιταλίδας καλονής στο forum(λέγε με LL_NEO ) προτείνω να του αναθέσουμε τη δημιουργία ομάδας υποδοχής για το Ελ.Βενιζέλος ,εκείνος θα είναι ο εκπρόσωπός μας :wink: .Άκουσα στο ραδιόφωνο σήμερα το πρωί ότι έρχεται 15 του Δεκέμβρη.Το θέμα είναι πως δεν ξέρω αν είναι ράδιο αρβύλλα ή όχι.Ελπίζω ο καθ' ύλην αρμόδιος επί θεμάτων Μπελούτσι LL_NEO να μας διαφωτίσει
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Καλα...Ειναι καλα ο ll_neo ???? Ακομα δεν απαντησε???? Ανησυχω σοβαρα.... :?: :?: :?: Γιανηηηηηη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HaPagan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Ρε παιδιά είναι απασχολήμενος με τις ετοιμασίες της υποδοχής . Ετοιμάζει τον λόγο που θα εκφωνήσει , τις κρατήσεις σε μαγαζία , ξενοδοχεία κλπ κλπ . Κυρ - Γίαννη λέω να την κάνουμε επίτιμο μέλος της Πανάθας .
LL_NEO Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Ο πρόεδρος είναι απασχολημένος και δουλεύει για εσάς... Όπως έχω ξαναπει σιδερώστε τα κουστούμια και κάντε ρεφενέ για καμια 200αριά τριαξονικά τριαντάφυλλα(θα τα πάρουμε χονδρική don't worry)
ViPeRMaN Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 pos fenete oti oloi mas eimaste kalogousta atoma. p.x.mas aresei i bellucci(xero xero kati tetio einai aytonoito) i eimaste oli mas(elpizo) bazeloi! ti allo theloume long live us
pyro Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 ti elpizeis, o kamenos mexri kai sto pc to tryfili xarazei auth th stigmh
marios1957 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Κώστα,φέρε πίσω το "Μπλα-Μπλα",αρχίζουν και παρεκτρέπονται,μάλλον το σύνδρομο στέρησης χτυπάει. Ιδέα:Γιατί δεν ορίζεις κάμποσους "(θεματο)χωροφύλακες",αρκετούς,με μοιρασμένες βάρδιες,πρακτικά αδιάφθορους,με μόνο αντικείμενο την εύρυθμη λειτουργία. Δεν βλέπεις,τα παιδιά (και γω μαζί) διψάνε για χαβαλέ! Υ.Γ.Φέτος μας βλέπω για κούπα.
kavaliotis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Ο πρόεδρος είναι απασχολημένος και δουλεύει για εσάς...Όπως έχω ξαναπει σιδερώστε τα κουστούμια και κάντε ρεφενέ για καμια 200αριά τριαξονικά τριαντάφυλλα(θα τα πάρουμε χονδρική don't worry) Θελεις ενισχυσεις απο Β.Ελλαδα??? 8)
Dude Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Κάτω οι θεματοχωροφύλακες και οι moderators τύπου Big Brother .Δώστε τη Μόνικα στο λαό της. Νομίζω πως πρέπει να παρέμβει ο πρόεδρος και να σταματήσουν αυτές οι φασιστικές αστυνομο-παρεμβάσεις .Το ποτάμι δεν γυρίζει πια πίσω.Η Μόνικα έρχεται......"LL_NEO είσαι τρέλα με τη Μο,με τη Μόνικα παρέα"
HaPagan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Χαχαχα !Πο έτσι και μας άκουγε η γυναίκα , θα τρελενόταν .
ViPeRMaN Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Ο πρόεδρος είναι απασχολημένος και δουλεύει για εσάς...Όπως έχω ξαναπει σιδερώστε τα κουστούμια και κάντε ρεφενέ για καμια 200αριά τριαξονικά τριαντάφυλλα(θα τα πάρουμε χονδρική don't worry) Θελεις ενισχυσεις απο Β.Ελλαδα??? 8) an theli enisxiseis apo b.Ellada edo einai o ViPeRMaN! ferni mazi tou oloi tin Kozani ke ta perixora!!!!
ViPeRMaN Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Χαχαχα !Πο έτσι και μας άκουγε η γυναίκα , θα τρελενόταν . kai emeis pou tin blepoume trelenomaste.
LL_NEO Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2003 Λοιπόν ανταπόκριση απο το μέτωπο. Η Μόνικα μένει στο Hilton. Σήμερα το βράδυ θα πάει σε πάρτυ στο χτήμα Νάσιουτζικ (θα ξεριζώσω τα αμπέλια και τις ελιές στην Καλαμάτα και θα φτιάξω και γω το χτήμα LL_NEO μου φαίνεται). Φίλοι μου που προσπάθησαν να στήσουν καραούλι έφαγαν πόρτα. Η λύση που απομένει είναι μια (και ο μπακλαβάς γωνία). Κλείσιμο δωματίου. Το θέμα είναι ότι ένα μονόκλινο κοστίζει 230 ευρώ . Όπως θα έλεγε και ο Καλογήρου: "Είναι πολλά τα λεφτά Άρη". Οπότε ψάχνω άτομα που θα δεχτούν να συμμετάσχουν. Το κόλπο είναι το εξής. Μαζευόμαστε κλείνει ένας δωμάτιο και ύστερα "έρχονται να τον δουν οι φίλοι του στο Lobby όπου και πίνουν τον καφέ τους". Λύση της ζούλας δεν υπάρχει, πιστεψτε με το έψαξα διεξοδικά. Αν μέχρι τις 12 το βράδυ έχει μαζευτεί ικανός αριθμός συμμετεχόντων (κάπου στους 10 δλδ) μπορούμε να πάμε και να περιμένουμε μέχρις τις 3-4 το πρωι
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2003 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2003 Ακριβό το ρημάδι το Hilton - βέβαια μπρος στη Μόνικα τίποτα δεν είναι ακριβό. Δεν υπάρχει κανά Plan B βρε Πρόεδρε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.