GiwrgosNvidia Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Καλησπέρα, φτιάχνω ένα νέο σύστημα και προσπαθώ να καταλάβω τι παίζει με το λογισμικό. Έχω windows 10 σε laptop και ένα πιο παλιό pc. Μπορώ να περάσω το ίδιο Windows Key ή πρέπει να αγοράσω από την αρχή τα windows? Windows 7 ή windows 10? Θέλω κάτι οικονομικό και νόμιμο, καθώς ψιλοφοβάμαι να πάω σε πειρατικές λύσεις γιατί δεν είμαι σίγουρος του τι πρέπει να κάνω. EDIT: Πως μπορώ να δω αν τα Windows ειναι OEM? Και αν δεν ειναι σημαινει πως μπορω να τα χρησιμοποιησω και σε αλλες συσκευες? Το αναγνωριστικό windows έχει τη μορφή xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx και όχι xxxxx-xxx-xxxxx-xxxxx οπότε υποθέτω δεν είναι νόμιμα;
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Το κλειδί από το λάπτοπ δεν μπορείς να το χρησιμοπιήσεις από άλλο pc/laptop. Κάνε μια εγκατάσταση στο νεο pc και δοκίμασε το κλειδί από το παλιό pc(τι win έχει?) αν μπορείς να κάνεις ενεργοποίηση.
GiwrgosNvidia Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Το κλειδί από το λάπτοπ δεν μπορείς να το χρησιμοπιήσεις από άλλο pc/laptop. Κάνε μια εγκατάσταση στο νεο pc και δοκίμασε το κλειδί από το παλιό pc(τι win έχει?) αν μπορείς να κάνεις ενεργοποίηση. Και τα 2 είχαν Windows 7(λαπτοπ και pc) και αναβαθμίστηκαν σε 10.
Grim Ripper Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δεν μπορείς τότε εκτός αν πάρεις τηλ στην MS. Τα κλειδιά είναι κολλημένα με τα συστήματα τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα