Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα!!θελω να βρω επιτελους πως μπορω να συνδεσω το dvd μου με τα ψηφιακα καναλια ωστε να μπορω να γραφω .εχω ακουσει μερικες εκδοχες αλλα θελω μια πιο σιγουρη λυση.
το dvd ειναι το :LG RC185

Δημοσ.

και γιατί δεν βάζεις ενα στικάκι στον αποκωδικοποιητή να γράφεις τα κανάλια;είχα και εγώ συνδέσει το δικό μου dvd (μέσω scart βέβαια) και έγραφα,αλλά το dvd απεβίωσε και γράφω τώρα σε στικάκι.

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι αν γραφω απο στικακι εκτος του οτι το dvd  σχεδον εχει αχρηστευθει ,μερικα καναλια δεν δειχνουν λενε απλα εγγραφη ενω αλλα παιζουν κανονικα ..(απο οτι διαβασα για να γραφει το dvd πρεπει ο αποκωδικοποιητης να ειναι στο ιδιο καναλι που βλεπουμε και στην tv οποτε δεν εχει νοημα να συνδεθει πιστευω)

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι αν γραφω απο στικακι εκτος του οτι το dvd  σχεδον εχει αχρηστευθει ,μερικα καναλια δεν δειχνουν λενε απλα εγγραφη ενω αλλα παιζουν κανονικα ..(απο οτι διαβασα για να γραφει το dvd πρεπει ο αποκωδικοποιητης να ειναι στο ιδιο καναλι που βλεπουμε και στην tv οποτε δεν εχει νοημα να συνδεθει πιστευω)

ναι,με το dvd γράφεις το κανάλι που έχει εκείνη την στιγμή,δεν μπορείς να αλλάξεις κανάλι.Νομίζω και με το στικακι έτσι είναι,δεν έχω δοκιμάσει να αλλάξω κανάλι όσο γράφει.Τι εννοείς "μερικά κανάλια δεν δείχνουν" ;

Δημοσ.

πχ γραφω απο το σταρ και αλλαζω τα καναλια το mega γραφει απλα εγγραφη δεν δειχνει τιποτα ,ο αλφα το ιδιο ,ο ant1 δειχνει κανονικα το m tv κανονικα .αυτο δεν ξερω γιατι γινεται .τουλαχιστον με το στικακι μπορεις να αλλαζεις τα καναλια και να γραφει κανονικα

Δημοσ.

Τι τηλεόραση έχεις;Δεν υποστηρίζει pvr;Αν το υποστηρίζει,τότε μπορείς να περιηγείσαι στα κανάλια και αυτό να συνεχίζει να γράφει,ακόμη και με κλειστή την TV.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...