trelohimas Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Καλησπερα,αγορασα το s7 edge ενω το βιντεο που τραβαω παιζει αριστα οταν παω να το στειλω στο messenger του fb πιξελιαζι και θαμπωνει.Αυτο συμβαινει με ολα τα βιντεο! Καμια ιδεα;
TheAccountant Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 δεν βλεπω που ειναι το προβλημα του S7. Και βασικα μαλλον δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Συνηθως τα βιντεο η και οι φωτος σε αυτες τις υπηρεσιες γινονται slimdown για να ανέβουν γρήγορα κλπ κλπ.... Αν το original video παιζει σωστα και ομορφα σε εναν player η στο PC σου τοτε το κινητο σου δεν εχει καμια σχέση. Δες μηπως υπαρχουν σεττινγκς στο προγραμμα της FB που να οριζεις πχιοτητα κλπ....
trelohimas Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δεν δοκιμασα στον Η/Υ αλλα στο κινητο παιζει μια χαρα οταν ομως το στελνω σε καποιον στο fb η ποιοτητα πεφτει δραματικα γεματο pixels και κακιστη ποιοτητα εικονας...Οχι δεν εχει στο messenger καποια ρυθμιση
Belisarius Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Είναι θέμα του messenger το πιθανότερο. Δοκίμασε να δεις και από viber ή κάτι άλλο παρόμοιο.
trelohimas Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ειχες δικιο στο viber παιζει τζαμι...μου κανει εντυπωση που στο messenger κανει νουμερα ενω ειναι το πιο διαδεδομενο μεσω οπτικοακουστικου υλικου....
Belisarius Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Ειχες δικιο στο viber παιζει τζαμι...μου κανει εντυπωση που στο messenger κανει νουμερα ενω ειναι το πιο διαδεδομενο μεσω οπτικοακουστικου υλικου.... Το messenger μειώνει γενικώς την ποιότητα ακόμα και των φωτογραφιών. Φίλες μου το παρατήρησαν και μου είπαν ότι στο viber δεν το κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα