Lagrange Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Καλησπέρα παιδιά ,χρειάζομαι επειγόντως τη γνώμη σας. Το τελευταίο καιρό όποτε έπαιζα παιχνίδια ,μια φορά στο τόσο κόλλαγε όλο το pc και έπρεπε να το κλείσω απο το τροφοδοτικό για να κλείσει. Τελευταία γινόταν όλο και πιο συχνά (μόνο σε παιχνίδια) ,μέχρι που έγινε και μια τελευταία και δεν ανοίγει. Πατάω το κουμπί και ανοίγει μόνο ο case fan για ένα δευτερόλεπτο (ούτε cpu fan ούτε gpu) και σβήνει. Μετά ,και να ξαναπατήσω να ανοίξει ,δεν γίνεται τίποτα .Πρέπει να το βγάλω απ τη πρίζα για μερικά λεπτά για να ξαναγίνει Έγινε το ίδιο χτες και παραδόξως ,αφού έλυσα όλο το πύργο και τα ξαναέβαλα όλα πάνω ,άνοιξε και ξανάγινε πάλι σήμερα σε ένα παιχνίδι. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη άμα φταίει τροφοδοτικό ή μητρική. Δυστυχώς δεν έχω άλλο τροφοδοτικό για να δοκιμάσω Το σύστημα είναι: -Corsair CX 500W -Nvidia GTX 750 -Intel i5 750 -8 GB ram XMS -Samsung 850 SSD Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Πρέπει να βρεις όμως ένα άλλο τροφοδοτικό να δοκιμάσεις. Κάποια πράγματα τα βλέπεις μόνο με δοκιμές. 1
Ntemian Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μάλλον τροφοδοτικό όπως σου είπαν. Δυστυχώς αν δεν βρεις κάποιο άλλο δανεικό να το δοκιμάσεις δεν μπορείς να ξέρεις ακριβώς.
tsacali Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 φιλε κατι τετοιο χρειαζεσαι http://www.cosmomarket.gr/index.php?p=4&item_id=47364 αν δεν μπορεις να βρεις αλλο psu να δοκιμασεις βγαζεις αυτο που εχεις πηγαινεις σε ενα servis pc και στο μετρανε. η μετρηση δωρεαν θα ειναι. τα σημαδια παντως psu δειχνουν.ποσα χρονια το εχεις? στα game το pc εχει περισσοτερη αναγκη ενεργειας και στο παρουσιαζει. για μενα μεχρι να τεσταρεις το psu μην παιζεις,θα εχεις δυσαρεστες εκπληξεις.
Lagrange Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το τροφοδοτικό το έχω περιπου 4 χρόνια . Κανονικά 500W πρέπει είναι αρκετά για το σύστημά μου,τα έχω κοιτάξει πολλές φορές σε site που υπολογίζουν τα watt που χρειάζεσαι. Υπήρχε μια περίοδος πριν αρχίσουν αυτά που γινόντουσαν συνεχώς διακοπές της ΔΕΥ επειδή είμαι δίπλα σε έργα μετρό ,πληροφοριακά. 1
benign Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Αρα βρηκες τι φταιει ,βρηκες και την αιτια. Να σου δωσω μια συμβουλη,οταν παρεις το καινουργιο τροφοδοτικο γιατι στο χαλασμενο εληξε η εγγυηση, εφοσον συνεχιζει το προβημα των συνεχων διακοπων της ΔΕΗ, με την πρωτη που θα συμβει ,αν εισαι σπιτι να το κλεινεις το τροφοδοτικο απο τον διακοπτη του και να περιμενεις λιγο να φτιαξει η κατασταση ,μεχρι να σταματησουν οι διακοπες τη συγκεκριμενη ημερα πριν το ξανανοιξεις. Επισης οταν φευγεις απο το σπιτι και εφοσον αυτο το προβλημα υπαρχει ακομη,να κλεινεις τον διακοπτη του τροφοδοτικου σου απο πισω και ας ειναι το pc κλειστο. 1
tsacali Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 παντως αφου μαλλον θα πας για αλλο θα σου ελεγα να παρεις μεγαλυτερο μιας και ασχολεισαι με game. το τωρινο συστημα καλυπτεται αν ομως πεις να αλλαξεις καρτα γραφικων θα ψαχνεσαι για μεγαλυτερο. οποτε αφου θα μπεις σε εξοδα τωρα με μικρη διαφορα παιρνεις κατι καλυτερο
KINGLUCAS Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Αρα βρηκες τι φταιει ,βρηκες και την αιτια. Να σου δωσω μια συμβουλη,οταν παρεις το καινουργιο τροφοδοτικο γιατι στο χαλασμενο εληξε η εγγυηση, εφοσον συνεχιζει το προβημα των συνεχων διακοπων της ΔΕΗ, με την πρωτη που θα συμβει ,αν εισαι σπιτι να το κλεινεις το τροφοδοτικο απο τον διακοπτη του και να περιμενεις λιγο να φτιαξει η κατασταση ,μεχρι να σταματησουν οι διακοπες τη συγκεκριμενη ημερα πριν το ξανανοιξεις. Επισης οταν φευγεις απο το σπιτι και εφοσον αυτο το προβλημα υπαρχει ακομη,να κλεινεις τον διακοπτη του τροφοδοτικου σου απο πισω και ας ειναι το pc κλειστο. υπάρχει λύση με power protector?
benign Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 υπάρχει λύση με power protector? Πιθανον αλλα εφοσον δεν θα ειναι σπιτι,δεν τον πειραζει να τον κλεινει τελειως τον υπολογιστη για τις ωρες που θα λειπει.. Εξαλλου θα ειναι προσωρινη κατασταση και καποια στιγμη θα τελειωσουν αυτα τα εργα. 1
benign Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 και για εμενα ενδιαφέρομαι για αυτό Αν η δικη σου περιπτωση ειναι μονιμη, θα βοηθησει (δεν ξερω και σε τιμη πουλιουνται εδω στην Ελλαδα)αν ειναι προσωρινη,δεν υπαρχει λογος κατα την γνωμη μου. 1
tsacali Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 και για εμενα ενδιαφέρομαι για αυτό φιλαρακο κανει δουλεια και ειναι και φθηνα σχετικα. αν δεν εχεις ups καλο ειναι να υπαρχει. στην ελλαδα ζουμε και τα προβληματα με την ταση ειναι ψιλοσυχνα. προσεχουμε για να εχουμε 1
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το τροφοδοτικό το έχω περιπου 4 χρόνια . Κανονικά 500W πρέπει είναι αρκετά για το σύστημά μου,τα έχω κοιτάξει πολλές φορές σε site που υπολογίζουν τα watt που χρειάζεσαι. Υπήρχε μια περίοδος πριν αρχίσουν αυτά που γινόντουσαν συνεχώς διακοπές της ΔΕΥ επειδή είμαι δίπλα σε έργα μετρό ,πληροφοριακά. Αν δεν πάρεις UPS θα έχεις και άλλα προβλήματα στο μέλλον. Όταν έφυγα από Αθήνα και ήρθα επαρχία σε μια δύσκολη περιοχή με συνεχής διακοπές πήρα UPS. Ειλικρινά έχω χάσει το λογαριασμό πόσες φορές με έχει σώσει. 3
Lagrange Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Παιδιά ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις, τελικά πήγα πήρα τροφοδοτικό και αυτό ήταν...τώρα όλα οκ. Έχετε δίκιο ότι πρέπει να πάρω UPS γιατί απ'ότι φαίνεται άμα είχα απ'την αρχή, θα τα είχα γλυτώσει όλα αυτά τώρα... Εάν έχει κανείς να προτείνει κάποιο ,γιατί δεν είχα κοιτάξει ποτε για ups ,θα ήμουν ευγνώμων. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα