Kotsos87 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Καλησπέρα, ενδιαφερομαι να αγοράσω μια τηλεοραση για το δωματιο που εχω τον υπολογιστη και σκεφτομαι να την κρεμασω στον τοιχο απο πανω απο την οθονη του υπολογιστη και να την εχω ως 2η οθονη του υπολογιστη για καμια ταινια, για gaming και για τηλεοραση στο δωματιο.δεν ειχα αμεσα σκοπο καθως περιμενα καμια προσφορα. ειδα αυτηhttp://www.mediamarkt.gr/el/product/_f-u-fl43334-1168502.html?outlet=1256&etcc_cmp=Productlisting&etcc_med=Price%20Search%20Engine&etcc_ori=skroutz.gr&etcc_par=Price%20Search%20Engine&et_cid=3&et_lid=5και μου φανηκε πολυ καλη τιμη για τα χαρακτηριστικα και τις ιντσες της. σαν μαρκα η f&u ειναι καλη? γιατι δεν εχω ξανααγορασει ποτε της συγκεκριμενης μαρκας. επισης γιαυτα που ζηταω θα με καλυψει? να ανεβω πανω απο 300 ευρω στο budget δεν υπαρχει περιπτωση. αν αυτη με καλυπτει δεν παω και πανω απο αυτο το budget που λεει ο λογος. θα ηθελα τις γνωμες σας, ευχαιρστω προκαταβολικα!
patrickdrd Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 μαπα η μαρκα f&u, εξου και ειναι "φθηνιαρικη", κατεβασε ιντσες αμα θες να κατεβασεις κοστος, για δωματιο/κρεβατοκαμαρα με 32 εισαι μια χαρα
Kotsos87 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μπορεις να τεκμηριωσεις γιατι ειναι μαπα? Γιατι σε αυτα τα λεφτα κατι turbox υπαρχουν....και δινει 3 ετβ εγγυησης οταν οι lg και samsung δινουν 2. Σαν χαρακτηριστικα και εικονα τι λεει ομως?
KINGLUCAS Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 ΧΩΡΙΣ να είμαι σίγουρος man , αλλα οι T- X έχουν LG panel. πήγαινε δες λίγο από κοντά τις turbo X όταν βρω χρήμα προσωπικό TURBO X θα πάρω
patrickdrd Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μπορεις να τεκμηριωσεις γιατι ειναι μαπα? Γιατι σε αυτα τα λεφτα κατι turbox υπαρχουν....και δινει 3 ετβ εγγυησης οταν οι lg και samsung δινουν 2. Σαν χαρακτηριστικα και εικονα τι λεει ομως? εμ το ειπες και μονος σου γιατι ειναι μαπα, οτι πληρωσεις παιρνεις ή αλλιως το φτηνο το κρεας ουτε τα σκυλια δεν το τρωνε
Kotsos87 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 εμ το ειπες και μονος σου γιατι ειναι μαπα, οτι πληρωσεις παιρνεις ή αλλιως το φτηνο το κρεας ουτε τα σκυλια δεν το τρωνε ετσι και αλλιως απο οτι βλεπω ανεβηκε η τιμη στην κανονικη τιμη της 270 πλεον..βγηκε η εκπτωση οποτε δεν δινω 270 γιατι με βαση για τοιχο θα παω πανω απο 300 τωρα....θα περιμενω καμια αλλη προσφορα μηπως πεσω και σε καλυτερη μαρκα αφου λετε οτι δεν ειναι και καλη....αρα κλεινει το θεμα αφου τελικα δεν αξιζει....ευχαριστω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα