Προς το περιεχόμενο

Chuwi Hi12: Με οθόνη 12”, Windows 10 και μεταλλική κατασκευή σε φοβερή τιμή

newsformobiles

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά βοηθήστε με λίγο. Γέμισα την paypal με το κολπάκι που ζητάς λεφτά μέσω email για να αγοράσω το tablet και μου λέει "Because you have recently started to sell with PayPal, payments you receive will be temporarily placed in your pending balance for up to 21 days. The funds are kept to settle payments in case there's a problem with transactions.".

Δηλαδή σε 21 μέρες θα έχω διαθέσιμα τα λεφτά;;;;;   Υπάρχει κάποιος τρόπος να το επισπεύσω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά βοηθήστε με λίγο. Γέμισα την paypal με το κολπάκι που ζητάς λεφτά μέσω email για να αγοράσω το tablet και μου λέει "Because you have recently started to sell with PayPal, payments you receive will be temporarily placed in your pending balance for up to 21 days. The funds are kept to settle payments in case there's a problem with transactions.".

Δηλαδή σε 21 μέρες θα έχω διαθέσιμα τα λεφτά;;;;;   Υπάρχει κάποιος τρόπος να το επισπεύσω;

Ναι σε 21 ημέρες. Καλύτερα να τα έστελνες σαν έμβασμα στον εαυτό σου ή να πάρεις την κάρτα revolt.

Ναι σε 21 ημέρες. Καλύτερα να τα έστελνες σαν έμβασμα στον εαυτό σου ή να πάρεις την κάρτα revolt.

Γίνεται να το στείλεις στην paypal έμβασμα στον εαυτό σου; Η παραγγελία μου πάντως στο gearbest έγινε και εκκρεμεί η πληρωμή. Λέτε να παραμείνει ανοιχτή η παραγγελία για ακόμη 20 μέρες και να μου δώσει το tablet στην τωρινή τιμή προσφοράς;

Γίνεται να το στείλεις στην paypal έμβασμα στον εαυτό σου; Η παραγγελία μου πάντως στο gearbest έγινε και εκκρεμεί η πληρωμή. Λέτε να παραμείνει ανοιχτή η παραγγελία για ακόμη 20 μέρες και να μου δώσει το tablet στην τωρινή τιμή προσφοράς;

Ότι υπάρχει τρόπος, υπάρχει και γίνεται (Νο5).

Ότι υπάρχει τρόπος, υπάρχει και γίνεται (Νο5).

Επικοινώνησα με την τράπεζα μου και μου είπε πως αν χρεωθώ τα έξοδα της δικιάς μας τράπεζας μόνο θα πληρώσω 1€. Αντίθετα αν χρεωθώ και της χώρας (Γερμανία) που τα στέλνω στο paypal θα είναι 19€. Ξέρετε αν η paypal τα χρεώνει σε εμένα όλα;

Επικοινώνησα με την τράπεζα μου και μου είπε πως αν χρεωθώ τα έξοδα της δικιάς μας τράπεζας μόνο θα πληρώσω 1€. Αντίθετα αν χρεωθώ και της χώρας (Γερμανία) που τα στέλνω στο paypal θα είναι 19€. Ξέρετε αν η paypal τα χρεώνει σε εμένα όλα;

Εγώ που το έκανα πλήρωσα μόνο 1€.

Εγώ που το έκανα πλήρωσα μόνο 1€.

Όταν πήγα να κάνω το έμβασμα μου είχε να κλικάρω αν θέλω να χρεωθώ τα έξοδα της δικής μου τράπεζας ή και των δύο. Επίσης άμα ήθελα δεν κλίκαρα τίποτα (λογικά, αν και δεν ολοκλήρωσα την διαδικασία. Εσύ επέλεξες μόνο της δικής σου;

Όταν πήγα να κάνω το έμβασμα μου είχε να κλικάρω αν θέλω να χρεωθώ τα έξοδα της δικής μου τράπεζας ή και των δύο. Επίσης άμα ήθελα δεν κλίκαρα τίποτα (λογικά, αν και δεν ολοκλήρωσα την διαδικασία. Εσύ επέλεξες μόνο της δικής σου;

Σου απάντησα και εδώ και στο FB, πλήρωσα μόνο 1€ ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

πώς είναι η μπαταρία?

Το γράφει μέσα...

Η μπαταρία του είναι στα 11,000mAh (το Surface έχει 5,547mAh) – με την οποία θα μπορείτε εύκολα να δουλεύετε όλη μέρα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πώς είναι η μπαταρία?

Το γράφει μέσα...

Ασχετα βεβαια τι γραφει, εχει μπαταρια μικροτερης χωρητικοτητας απο το surface.

H συγκριση των Mah μεταξυ chuwi και surface ειναι τελειως ακυρη, απο την στιγμη που εχουν διαφορετικο voltage.

Το surface 3 pro εχει μεγαλυτερη χωρητικοτητα μπαταριας και οχι την μιση οπως αφηνει να εννοηθει στο αρχικο ποστ.

Επεξ/σία από haHa

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω το chuwi hi12 dual boot απο το banggood.

Υπεροχο tablet για τα λεφτα του. Εξαιρετικη οθονη μεγαλη αυτονομια.

Εχει ενα προβλημα (με το παλιο bios) οταν παει η μπαταρια απο 40%-30% και κατω και εχει φορτιο σβηνει μονο του αλλα αυτο λυνετε με το bios update που βγηκε χτες. Εγω εβαλα το update και οντως λυνετετε

το προβλημα.Προσοχη στο update ακουθουμε αυστηρα τις οδηγιες γιατι αλλιως θα το κανετε τουβλο.

Επισης ο 8300 σε android παει σφαιρα σε windows 10 ζοριζετε.

Επεξ/σία από j2k

• 4 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...