newsformobiles Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Η Chuwi συνεχίζει ακάθεκτη να κατασκευάζει tablets με δυνατότητα επιλογή λειτουργικού συστήματος (Windows 10 ή Android) και η τελευταία πρότασή της είναι κάτι παραπάνω από αξιοπρόσεκτη, τόσο από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων, όσο και για την τιμή της. Η πρόταση της εταιρείας μπορεί ν' ανταγωνιστεί το Surface Pro 3, που έχει παρόμοια χαρακτηριστικά και διαστάσεις! Το tablet έχει έναν τετραπύρηνο 5ης γενιάς Intel Cherry Trail Z8300 processor (το Surface Pro 3 έχει έναν 4ης Core i3, i5 or i7), 4GB με DDR3L RAM και 64GB flash storage (υποστηρίζει 128GB μέσω microSD). Η μπαταρία του είναι στα 11,000mAh (το Surface έχει 5,547mAh) – με την οποία θα μπορείτε εύκολα να δουλεύετε όλη μέρα! Το Chuwi Hi12 είναι ένα αρκετά μεγάλο tablet με εξολοκλήρου μεταλλική κατασκευή και οθόνη 12” ανάλυσης 2160 x 1440 (αναλογία 3:2) που προορίζεται για παρακολούθηση media και για gaming, ενώ μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί σαν laptop όταν συνδέεται με την ξεχωριστή βάση-πληκτρολόγιο. Επιπλέον, η εταιρεία έχει τοποθετήσει δύο υποδοχές USB (1x 2.0 + 1x 3.0) κανονικού μεγέθους για σύνδεση εξωτερικού σκληρού δίσκου και υποδοχή microHDMI για σύνδεση με τηλεόραση ή άλλη οθόνη. Για να επιδείξει, μάλιστα, τις δυνατότητες του, η Chuwi δημοσίευσε και το video που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια με το Hi12 να “τρέχει” κανονικά το League of Legends. Μπορείτε να το βρείτε σε προσφορά για μία μέρα ακόμα στα 249.99$. Χαρακτηριστικά Windows 10 + Android 5.1 dual systems 12 inch screen: 2160 x 1440 IPS screen with 3:2 display ratio offers good experience for watching videos and browsing the Web CPU: Intel Cherry Trail Z8300 ( Intel Atom-X5 Z8300 ) 64bit Quad Core 1.44GHz (up to 1.84GHz) which adopts 14nm technology is equipped with better performance, delivering plenty of power for multitasking and fueling casual games and movies GPU: Intel HD Graphic Gen8 500MHz processor is better and faster in playing games and watching videos than the previous generation RAM + ROM: 4GB + 64GB offers ultra-fast surfing online, video playing and 3D gaming experience enhanced with LPDDR3 memory which makes all applications faster and has 20 percent lower power consumption saving, it will suit your all needs for work, study or play TF card: Up to 128GB (not included) 3.7V / 11000mAh battery: Can meet the current, power and the temperature and increase the performance dynamically Dual cameras: 5.0MP back camera with auto focus makes HD video recording more clearly and vividly, 2.0MP front camera for selfieMain functions: Support OTG, Bluetooth 4.0, WiFi, HDMI, WiDi, etc. CE/ROHS/FCC Certifications proved Επεξ/σία 3 Μαΐου 2016 από newsformobiles 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Φοβερό δείχνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo066 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 παρόμοια χαρακτηριστικά με το pro 3?οι core i παρόμοιοι με τους atom?ο ssd παρόμοιος με την eMMC? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
studiokristo Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Πολύ καλό.....! Για φορητή συσκευή που έψαχνα φαίνεται τρομερό! Αλλά, το πληκτρολόγιό του φαίνεται ακριβό... μπορούμε να βρούμε κανένα φθηνότερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 225.89 $ http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_350502.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 225.89 $ http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_350502.html Υπάρχει ακόμη, αλλά στην Gold version. Να φανταστώ σε κάτι τέτοιο δύσκολα το γλιτώνουμε το τελωνείο. Αν περάσει τελωνείο, πόσο λέτε να είναι οι δασμοί; Με ενδιαφέρει σαν υβριδιάκι μαζί με το keyboard dock, καθώς και χρειάζομαι και μια android συσκευή για κάποια apps (σα χρήστης windows phone) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Με τρώει το χέρι μου. Πού μπορώ να δω παραπάνω στοιχεία, reviews , χρήστες κλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newsformobiles Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Υπάρχει ακόμη, αλλά στην Gold version. Να φανταστώ σε κάτι τέτοιο δύσκολα το γλιτώνουμε το τελωνείο. Αν περάσει τελωνείο, πόσο λέτε να είναι οι δασμοί; Με ενδιαφέρει σαν υβριδιάκι μαζί με το keyboard dock, καθώς και χρειάζομαι και μια android συσκευή για κάποια apps (σα χρήστης windows phone) Γενικώς υπάρχει η φήμη ότι πακετα κατω των 50εκ δεν τα ελέγχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 H συγκριση των Mah μεταξυ chuwi και surface ειναι τελειως ακυρη, απο την στιγμη που εχουν διαφορετικο voltage. Το surface 3 pro εχει μεγαλυτερη χωρητικοτητα μπαταριας και οχι την μιση οπως αφηνει να εννοηθει στο αρχικο ποστ. Επισης, η συγκριση του core i του surface 3 pro με τον atom του chuwi ειναι ακομα πιο ακυρη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Γενικώς υπάρχει η φήμη ότι πακέτα κάτω των 50εκ δεν τα ελέγχουν.Ωραία αλλά το θέμα είναι αν σου τύχει και περάσει τελωνείο, πόσο θα πάει περίπου(μια λογική τιμή) γιατί άλλο τα 200-230€ και άλλο να σου σκάσει +120 (που έχει τύχει κατα καιρούς) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ωραία αλλά το θέμα είναι αν σου τύχει και περάσει τελωνείο, πόσο θα πάει περίπου(μια λογική τιμή) γιατί άλλο τα 200-230€ και άλλο να σου σκάσει +120 (που έχει τύχει κατα καιρούς) Νομίζω λαχείο είναι αυτό...θα σε χρεώσουν με βάση την τιμή που νομίζουν ότι κάνει! Μπορεί να το θεωρήσουν tablet των 150€ δηλαδή, αλλά μπορεί και surface του ενάμιση χιλιάρικου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Στο link που δίνεται στο πρώτο πόστ, υπάρχει spanish warehouse και στοκ= χωρίς τελωνείο, λίγο ακριβότερα αλλά σίγουρα. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2016 από gamanos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newsformobiles Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 H συγκριση των Mah μεταξυ chuwi και surface ειναι τελειως ακυρη, απο την στιγμη που εχουν διαφορετικο voltage. Το surface 3 pro εχει μεγαλυτερη χωρητικοτητα μπαταριας και οχι την μιση οπως αφηνει να εννοηθει στο αρχικο ποστ. Επισης, η συγκριση του core i του surface 3 pro με τον atom του chuwi ειναι ακομα πιο ακυρη. Τα σχόλια τα βρήκα και τα πρόσθεσα από το pcadvisor.co.uk. Οπότε ή ο άγγλος δεν ήξερε τι έγραφε ή είχε ίσως κάποια άλλη έκδοση στο μυαλό του. Πάντως δεν είναι κακό σαν χαρακτηριστικά και σε καλή τιμή σχετικά πιστεύω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Νομίζω λαχείο είναι αυτό...θα σε χρεώσουν με βάση την τιμή που νομίζουν ότι κάνει! Μπορεί να το θεωρήσουν tablet των 150€ δηλαδή, αλλά μπορεί και surface του ενάμιση χιλιάρικου! Ναι αλλά αν τους πω ότι πχ. είναι πολλά και πρόκειται για tablet των 200€ (παρέχοντας τους και το invoice) δε θα αλλάξει; Δεν μου έχει ξανατύχει τελωνείο και δε γνωρίζω, καθώς πάντα οι αγορές μου από Κίνα μεριά ήταν μικρού μεγέθους και κόστους. Στο link που δίνεται στο πρώτο πόστ, υπάρχει spanish warehouse και στοκ= χωρίς τελωνείο, λίγο ακριβότερα αλλά σίγουρα. Δεν είναι σε στοκ δυστυχώς, έχει μόνο επιλογή να σε ενημερώσει όταν είναι In-stock. Πάντως για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, θα περιμένω να μπει σε μια παρόμοια προσφορά στο μέλλον και να υπάρχει σε EU warehouse, όπως πολύ σωστά πρότεινες. Είναι η ιδανική λύση αυτό το tablet στις ανάγκες μου, και σε πολύ καλή τιμή, και θα το τιμήσω σύντομα. Ελπίζω να είναι καλό, όπως και το Hi8 που οι χρήστες του βλέπω να είναι ευχαριστημένοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ναι αλλά αν τους πω ότι πχ. είναι πολλά και πρόκειται για tablet των 200€ (παρέχοντας τους και το invoice) δε θα αλλάξει; Δεν μου έχει ξανατύχει τελωνείο και δε γνωρίζω, καθώς πάντα οι αγορές μου από Κίνα μεριά ήταν μικρού μεγέθους και κόστους. Δεν είναι σε στοκ δυστυχώς, έχει μόνο επιλογή να σε ενημερώσει όταν είναι In-stock. Πάντως για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, θα περιμένω να μπει σε μια παρόμοια προσφορά στο μέλλον και να υπάρχει σε EU warehouse, όπως πολύ σωστά πρότεινες. Είναι η ιδανική λύση αυτό το tablet στις ανάγκες μου, και σε πολύ καλή τιμή, και θα το τιμήσω σύντομα. Ελπίζω να είναι καλό, όπως και το Hi8 που οι χρήστες του βλέπω να είναι ευχαριστημένοι. Απ'όσο ξέρω, αν υπάρχει απόδειξη το πιθανότερο είναι να τη δεχτούν και να πληρώσεις βάση της τιμής που γράφει η απόδειξη. Πάντως το ταμπλετάκι μου άρεσε κι εμένα πολύ, πιστεύω θα ήταν καλός αντικαταστάτης του asus t100. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα