vision Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 λοιπόν μόλις έβαλα τη νέα ψύκτρα στον 8400. Έριξε τη θερμοκρασία γύρω στους 12-15 βαθμούς. στα 3.6 που τον έχω σταθερά, είναι σε idle 51-53 τώρα (σε φουλ load φτάνει τους 65 βαριά 70 (στιγμιαία όταν δουλεύει η cpu, μετά πέφτει αμέσως στους 55, 54 πάλι) που σημαίνει τα 3.8Ghz τα έχω άνετα και νομίζω και τα 4Ghz Με καλή πάστα MX4 θα έχω ακόμα καλύτερες θερμοκρασίες πιστεύω γιατί τώρα έβαλα μία arctic silver ceramique 2 που βρήκα πρόχειρη. Είχε μέσα και η ψύκτρα δική της πάστα αλλά δεν ξέρω τι σόι είναι.
vision Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 λοιπόν είμαι χαλαρά και σταθερά στα 4Ghz με idle στους 54 και full load σχεδόν ίδια με 3.6!! Νιώθω πως έχει να δώσει πολλά ακόμα η ψύκτρα, δεν το περίμενα πόσο καλή είναι. H cpu έχει γίνει πύραυλος, σκέφτομαι να δοκιμάσω μέχρι όσο πάει αλλά φοβάμαι μην πάρω τη motherboard στο χέρι... Τον Xeon 5450 τον έχει χαλαρά και με overclock. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.
toyo73 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 λοιπόν είμαι χαλαρά και σταθερά στα 4Ghz με idle στους 54 και full load σχεδόν ίδια με 3.6!! Νιώθω πως έχει να δώσει πολλά ακόμα η ψύκτρα, δεν το περίμενα πόσο καλή είναι. H cpu έχει γίνει πύραυλος, σκέφτομαι να δοκιμάσω μέχρι όσο πάει αλλά φοβάμαι μην πάρω τη motherboard στο χέρι... Τον Xeon 5450 τον έχει χαλαρά και με overclock. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Kαλες θερμοκρασιες τις λες αυτες, με 54c idle.
TheDevilMayCare Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Με καλή πάστα MX4 θα έχω ακόμα καλύτερες θερμοκρασίες πιστεύω γιατί τώρα έβαλα μία arctic silver ceramique 2 που βρήκα πρόχειρη. Είχε μέσα και η ψύκτρα δική της πάστα αλλά δεν ξέρω τι σόι είναι. Δεν θα δεις τρελες διαφορες απο Ceramique 2 σε MX4 -> αν δεν την εχεις ηδη μη μπεις σε εξοδο... 1
toyo73 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Καλησπέρα, χρόνια πολλά! Παρήγγειλα και περιμένω να μου έρθει ένας Xeon E5450 για να αναβαθμίσω ένα παλιό σύστημα Socket 775 (με το γνωστό mod) με μικρό κόστος. Μέχρι τώρα έχω τον C2D E8400 με stock ψύκτρα, η οποία μάλλον δεν θα αντεπεξέλθει καλά στην ψύξη του Xeon λόγω μεγαλύτερου TDP. Θα ήθελα τη γνώμη σας για μια καλή aftermarket ψύκτρα, ικανή να κρατήσει τον παραπάνω επεξεργαστή σε καλές θερμοκρασίες. Προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει το OC αλλά ίσως τον ανεβάσω λιγάκι μελλοντικά αν χρειαστεί. Budget μέχρι 30 ευρώ, όσο πιο οικονομικά γίνεται Παρε αυτη http://www.e-shop.gr/arctic-cooling-freezer-13-p-PER.650158 Eγω εχω την freezer 13 pro στον X5460 που ειναι και 120w και εχω φοβερες θερμοκρασιες.
vision Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Kαλες θερμοκρασιες τις λες αυτες, με 54c idle. με +1Ghz επιπλέον του στοκ και για παλιό σύστημα καλές τις λέω σε συνδυασμό με τα 20.5 ευρώ που έδωσα. στο κάτω κάτω και 40 να είχα idle δεν θα άλλαζε τίποτα. Τα Ghz που ήθελα τα πήρα και μπορώ να πάρω και παραπάνω χωρίς προβλήματα. Η cpu δεν έχει ανάγκη. παρόλα αυτά άλλοι που διάβασα κριτικές στο e-shop έχουν καλύτερες θερμοκρασίες από εμένα, συνεπώς είναι απολύτως βέβαιο πως σε άλλο σύστημα, θα κατεβάζει πιο κάτω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα