bluesattack Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 To pcsteps εβγαλαν 2 πολύ καλους οδηγούς ακόμα και για τους πολύ αρχάριους 1ος για εγκατάσταση του kodi https://www.pcsteps.gr/18146-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-kodi-media-center-pc/ 2ow για εγκατάσταση addons https://www.pcsteps.gr/100448-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AD%CF%82-kodi-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B1-addons/ +1 Aυτος ο pcsteps φτιαχνει χορταστικοτατους οδηγους , με τις φωτο , με τα ολα τους
GeorgeGK Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 +1 Aυτος ο pcsteps φτιαχνει χορταστικοτατους οδηγους , με τις φωτο , με τα ολα τους Ναι ακόμα και ο πιο αρχάριος μπορεί να τους ακολουθησει
Icecut Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Να πώ και εγώ σα συνδρομητής της υπηρεσίας οτι με βολεύει πάρα πολύ το γεγονός οτι υπάρχει plugin για smart tv και χωρίς να κουνηθώ απο τον καναπέ μου,να ανοίξω pc κλπ,μπορώ να έχω πρόσβαση σε άπειρες ταινίες και σειρές!Σίγουρα αν υπήρχε κάτι αντίστοιχο απο το kodi ή το κάθε τέτοιου είδους πρόγραμμα θα το ξανασκεφτόμουν..μέχρι τότε,10€ το μήνα είναι ΟΚ! 1
pournaras Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Παντως οσο η λιστα του netflix με υποτιτλους θα ειναι ελαχιστη τοσο καθε θεμα περι netflix θα μετατρεπεται σε θεμα για το kodi με μαθηματικη ακριβεια 1
mad-proffessor Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Προσωπικα εγω τη σταματησα τη συνδρομη οχι τοσο για τους υποτιτλους(καταλαβαινω τους Αγγλικους) αλλα γιατι καμια απο τις σειρες που μου αρεσουν δεν εχει ακομα νεο κυκλο: marco polo, bloodline, peaky blinders. Κατι breaking bad και better call saul ειναι τελειως βαρετα. Αν κ υπαρχουν καποιες ακομη ενδιαφερουσες σειρες δε με πειθουν να ανανεωσω συνδρομη. Αυτο θα γινει σε νεους κυκλους των παραπανω σειρων. Θα ηθελα να υπηρχαν κ σειρες ποπ κορν στυλ banshee, walking dead, got, homeland κτλ αλλα μαλλον τα δικαιωματα ανηκουν σε αλλη εταιρεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα