salonikios95 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Αξίζει να αγοράσω πακέτο του Netflix για να βλέπω ταινίες; (με υπότιτλους θέλω άλλα αργούν να τις ανεβάσουν στα ελληνικά σαϊτς) τι να κάνω;
kalodrei Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 δεν αξίζει μέχρι να βάλουν υποτίτλους δικούς τους και να βάλουν περισσότερο περιεχόμενο χωρίς να χρειάζεσαι proxy.. 1
kalodrei Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 υπάρχει κάποια εναλλακτική; όχι , όλα από περιεχόμενο τα Ελληνικά είναι για τα πανηγύρια , από την στιγμή που είσαι Ελλάδα , torrents μόνο.
xstreamgamer Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 όχι , όλα από περιεχόμενο τα Ελληνικά είναι για τα πανηγύρια , από την στιγμή που είσαι Ελλάδα , torrents μόνο. Σοβαρά;To kodi δεν σου κάνει;Προσωπικά στα addon του δεν έχω βρει μέχρι στιγμής σειρά η ταινία που να μην υπάρχει!Και το 90%έχει και Ελληνικούς υπότιτλους και είναι και streaming! 1
salonikios95 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 φίλε μου κατέβασα απτό play store το kodi και εκτός άμα εμένα μου διαφεύγει κάτι,το kodi είναι player δηλαδή μεταδίδει ο,τι περιεχόμενο από ταινίες έχεις ΗΔΗ κατεβασμενες/αποθηκευμενες. εγώ θέλω να βλέπω χωρίς να κατεβαζω kalodrei, το gamato παλαιότερα είχε mobile version η οποία για κινητά/ταμπλετ ήταν πολύ καλύτερη απτην desktop version αφού φόρτωναν πιο γρήγορα οι ταινίες...όμως από τότε που έκλεισε και μετά αυτή η λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη. και γενικότερα όλες οι ιστοσελίδες (moviefinder,xrysoi,mavri xina,online Filmer,tainiesucoz, κτλπ) εχουν ποιότητα ts/cam (με την οποία είσαι σε θέση να μετρήσεις τα πιξελ) για τις καινούριες ταινίες. άμα μία ταινία παίχτηκε στον κινηματογράφο πριν 3+ χρόνια (π.χ το 3ο μέρος του χομπιτ) τότε βρίσκεις σε καλή ανάλυση. επίσης οι περισσότερες ιστοσελίδες έχουν πολλές διαφημίσεις οι οποίες σε κάνουν αυτόματα redirect και αυτό μπορεί να αποφευκτει εύκολα με κάνα ABP όμως από ταμπλετ δε γίνεται. φίλοι μου με προτειναν να δοκίμασω το pop corn time. αξίζει;
xavier Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 φίλε μου κατέβασα απτό play store το kodi και εκτός άμα εμένα μου διαφεύγει κάτι,το kodi είναι player δηλαδή μεταδίδει ο,τι περιεχόμενο από ταινίες έχεις ΗΔΗ κατεβασμενες/αποθηκευμενες. εγώ θέλω να βλέπω χωρίς να κατεβαζω kalodrei, το gamato παλαιότερα είχε mobile version η οποία για κινητά/ταμπλετ ήταν πολύ καλύτερη απτην desktop version αφού φόρτωναν πιο γρήγορα οι ταινίες...όμως από τότε που έκλεισε και μετά αυτή η λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη. και γενικότερα όλες οι ιστοσελίδες (moviefinder,xrysoi,mavri xina,online Filmer,tainiesucoz, κτλπ) εχουν ποιότητα ts/cam (με την οποία είσαι σε θέση να μετρήσεις τα πιξελ) για τις καινούριες ταινίες. άμα μία ταινία παίχτηκε στον κινηματογράφο πριν 3+ χρόνια (π.χ το 3ο μέρος του χομπιτ) τότε βρίσκεις σε καλή ανάλυση. επίσης οι περισσότερες ιστοσελίδες έχουν πολλές διαφημίσεις οι οποίες σε κάνουν αυτόματα redirect και αυτό μπορεί να αποφευκτει εύκολα με κάνα ABP όμως από ταμπλετ δε γίνεται. φίλοι μου με προτειναν να δοκίμασω το pop corn time. αξίζει; βαζεις το kodi, κατεβαζεις το exodus addon και εισαι ετοιμος
polakis21 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Το kodi εγω παντως το εβαλα περσι και μετα απο μια εβδομαδα το εβγαλα. Δεν ειναι για αυτους που θελουν απολυτη ποιοτητα. Ακομα και τα 1080p αρχεια πιξελιαζουν στο streaming, ειδικα σε μενα που εχω 65αρα τηλεοραση και 27αρι iMac... Οποτε jollyd server downloading στεγνα και torrents τα παντα σε full bluray ποιοτητα ή 1080p οι σειρες...Τι την εχουμε την 50αρα vdsl...
salonikios95 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 βαζεις το kodi, κατεβαζεις το exodus addon και εισαι ετοιμος το Exodus add-on το κατεβαζω απτό play store και μετά ανοίγω το kodi; άμα δε βαριέσαι στείλε μου πμ πως το κάνω αυτό Το kodi εγω παντως το εβαλα περσι και μετα απο μια εβδομαδα το εβγαλα. Δεν ειναι για αυτους που θελουν απολυτη ποιοτητα. Ακομα και τα 1080p αρχεια πιξελιαζουν στο streaming, ειδικα σε μενα που εχω 65αρα τηλεοραση και 27αρι iMac... Οποτε jollyd server downloading στεγνα και torrents τα παντα σε full bluray ποιοτητα ή 1080p οι σειρες...Τι την εχουμε την 50αρα vdsl... δε θέλω απόλυτη ποιότητα απλά να έχουν υπότιτλους επειδή τα αγγλικά μου είναι μεν καλά όμως αν σε μία ταινία μιλάνε γρήγορα ή με κάποια προφορά δε μπορώ να καταλάβω (και βγαινω απτον ειρμό του έργου καθώς σκέφτομαι τι σημαίνει αυτό που μόλις ειπαν) έχω παρατηρήσει πως στα links που ανεβάζουν στο gamato το vid.to δε κολλάει καθόλου κάνει μόνο ένα buffering 2-3λεπτων και that's it! ενώ exashare και streamcloud σταματάνε ανά 5λεπτο
xstreamgamer Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 φίλε μου κατέβασα απτό play store το kodi και εκτός άμα εμένα μου διαφεύγει κάτι,το kodi είναι player δηλαδή μεταδίδει ο,τι περιεχόμενο από ταινίες έχεις ΗΔΗ κατεβασμενες/αποθηκευμενες. εγώ θέλω να βλέπω χωρίς να κατεβαζω kalodrei, το gamato παλαιότερα είχε mobile version η οποία για κινητά/ταμπλετ ήταν πολύ καλύτερη απτην desktop version αφού φόρτωναν πιο γρήγορα οι ταινίες...όμως από τότε που έκλεισε και μετά αυτή η λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη. και γενικότερα όλες οι ιστοσελίδες (moviefinder,xrysoi,mavri xina,online Filmer,tainiesucoz, κτλπ) εχουν ποιότητα ts/cam (με την οποία είσαι σε θέση να μετρήσεις τα πιξελ) για τις καινούριες ταινίες. άμα μία ταινία παίχτηκε στον κινηματογράφο πριν 3+ χρόνια (π.χ το 3ο μέρος του χομπιτ) τότε βρίσκεις σε καλή ανάλυση. επίσης οι περισσότερες ιστοσελίδες έχουν πολλές διαφημίσεις οι οποίες σε κάνουν αυτόματα redirect και αυτό μπορεί να αποφευκτει εύκολα με κάνα ABP όμως από ταμπλετ δε γίνεται. φίλοι μου με προτειναν να δοκίμασω το pop corn time. αξίζει; όχι δεν είναι player δεν βιντεάκια στο youtube για το πως να περάσεις τα addons που παίζουν on demand.Ένα από τα καλλίτερα addons που έχει είναι ελληνικό το exodus(μάλλον είναι το καλύτερο) που έχει τα πάντα από ταινίες και σειρές.Αλλά θέλει λίγο εξοικείωση με το σετάρισμα του υπάρχουν πολλοί οδηγοί και στα Ελληνικά!Αν το αφήσεις όπως το κατέβασες φυσικά είναι ένας απλός player θέλει όπως σου είπα σετάρισμα! 1
salonikios95 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 να σου στείλω λίγο πμ για να με βοηθησεις να το ινσταλαρω / σεταπαρω βημα-βημα;
salonikios95 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 όχι ο καλύτερος μου φίλος είναι ο μανωλης 1
xstreamgamer Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 όχι ο καλύτερος μου φίλος είναι ο μανωλης Έχει πολύ διαδικασία και δεν είναι δυνατόν να περιγραφεί σε ένα forumΔεν βίντεο στο youtubeΕγώ αυτό που έκανα ήταν να μικρύνω το παράθυρο του kodi και να το έχω δίπλα στο ideo του youtubeΜόλις μου έλεγε κάνε αυτό έκανα pause το video και έκανα ότι περιέγραφε κι μετά το συνέχιζα.Απλά κάνε αυτό που λέει ο τύπος δεν είναι δύσκολο απλά είναι μακροσκελής διαδικασία που δεν περιγράφεται εύκολα εδώ ούτε και σε μήνυμα!
GeorgeGK Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 To pcsteps εβγαλαν 2 πολύ καλους οδηγούς ακόμα και για τους πολύ αρχάριους 1ος για εγκατάσταση του kodi https://www.pcsteps.gr/18146-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-kodi-media-center-pc/ 2ow για εγκατάσταση addons https://www.pcsteps.gr/100448-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AD%CF%82-kodi-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B1-addons/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα