jardan Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Καλησπέρα, Έχω ένα Sony Dream Machine icf-cl75ip το οποίο το χρησιμοποιώ και ως ψηφιακή κορνίζα. Δεδομένου ότι δεν δείχνει φωτογραφίες από το iphone 4s που είναι μονίμως συνδεδεμένο (μάλλον λόγο αναβαθμισμένου iOS), αναρωτιόμουν αν είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσω μια SD κάρτα με WiFi (π.χ. eye-fi ή Flashair) ώστε να μπορώ να μεταφέρω φωτογραφίες από τον υπολογιστή μου στην κάρτα, η να κάνω συγχρονισμό μέσω dropbox ή onedrive ή παρόμοιας υπηρεσίας. Έχει, μήπως, κάποιος εμπειρία με κάτι αντίστοιχο; Η συσκευή διαθέτει και θύρα USB αν έχετε να προτείνετε κάτι αντίστοιχο. Ευχαριστώ
isay Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μπορείς με χρήση κάρτας μνήμης. manual : https://docs.sony.com/release//ICFCL75IP.pdf σελίδες 19 και 26
jardan Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Το γνωρίζω, απλά προσπαθώ να αυτοματοποιήσω την διαδικασία, γι' αυτό αναφέρω το eye-fi ή Flashair. Αντί να βάζω και να βγάζω την κάρτα διαρκώς, να στέλνω τις φωτογραφίες που θέλω στο dropbox και να κατεβαίνουν αυτόματα στην κάρτα.
jardan Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Φυσικά και δεν υποστηρίζει η συσκευή από μόνη της WiFi, το γράφω και στον τίτλο. Ρωτάω αν έχει κάποιος εμπειρία με κάρτες τύπου eye-fi και Flashair και ανάλογες συσκευές. Αν δεν γνωρίζεις, η κάρτα eye-fi έχει WiFi και δίνει την δυνατότητα σε, για παράδειγμα, φωτογραφικές μηχανές χωρίς WiFi, να στέλνουν τις φωτογραφίες που τραβάς σε Η/Υ, κινητά ή cloud. Δεν γνωρίζω όμως αν μπορεί να γίνει και το αντίθετο, από Η/Υ, κινητά ή cloud στην κάρτα. Ή αν υπάρχει κάποια άλλη λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα