Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα πριν 2 χρονια το ιδιο ακριβως τροφοδοτικο με το δικο σου στο main pc μου μονο που εμενα ηταν το GS800. O ηχος ειναι απο το τροφοδοτικο,ειναι coil whine και σε εμενα επισης δεν γυριζε ο ανεμιστηρας γιατι η Corsair υποστηριζει οτι μονο αν ξεπερασει το 20 % load αρχιζει να γυριζει. Εκανα λοιπον prime 95 και Furmark stress test και παλι δεν γυριζε,οποτε το πηγα επιστροφη στο Πλαισιο και μου το αλλαξαν αφου τους ειπα για τα torture test. Ειχα επισης τον ιδιο coil whine ηχο.

Επεξ/σία από benign
  • Like 2
Δημοσ.

Ειχα πριν 2 χρονια το ιδιο ακριβως τροφοδοτικο με το δικο σου στο main pc μου μονο που εμενα ηταν το GS800. O ηχος ειναι απο το τροφοδοτικο,ειναι coil whine και σε εμενα επισης δεν γυριζε ο ανεμιστηρας γιατι η Corsair υποστηριζει οτι μονο αν ξεπερασει το 20 % load αρχει να γυριζει. Εκανα λοιπον prime 95 και Furmark stress test και παλι δεν γυριζε,οποτε το πηγα επιστροφη στο Πλαισιο και μου το αλλαξαν αφου τους ειπα για τα torture test. Ειχα επισης τον ιδιο coil whine ηχο.

μάλλον εκεί πάει το πράγμα... όπως τα λές φίλτατε! Πάντως το έχω απο το 2013 οπότε δεν νομίζω να περνάει η εγγύηση!!! :fear:

θα κάνω καλού κακού μία σύσφιξη και επανέρχομαι...

ΥΓ.

κούμπωσα επάνω και τρείς ATA δίσκους που έχω, μήπως και με την αύξηση φορτίου σταματούσε αλλα πάλι τα ίδια...

Δημοσ.

Νομίζω ότι έχει 3 χρόνια εγγύηση. Αν βρεις απόδειξη μπορεί να και να είσαι εντός διαστήματος.

ενοείται πως την έχω την απόδειξη, αλλά είναι 8/2013

Τελος πάντων, μάλλον θα πρέπει να τον συνηθίσω όπως φαίνεται!

Όπως είπε κ ένας φίλος, ίσως οι προηγούμενοι θόρυβοι (προ αναβάθμισης) να υπερκάλυπταν τον ήχο αυτό....

Δημοσ.

ενοείται πως την έχω την απόδειξη, αλλά είναι 8/2013

Τελος πάντων, μάλλον θα πρέπει να τον συνηθίσω όπως φαίνεται!

Όπως είπε κ ένας φίλος, ίσως οι προηγούμενοι θόρυβοι (προ αναβάθμισης) να υπερκάλυπταν τον ήχο αυτό....

3 χρονια εγγυηση δεν εχει?

αρα 8/2013 εως 8/2016

εντος εγγυησης εισαι,γιατι δεν το αλλαζεις?

Δίσκο μόνο SSD εχω επάνω.

Ο θόρυβος δεν είναι σταθερός. Ακούγεται σαν να φορτώνει κάτι. Θυμίζει πολύ το ήχο των παλιών ΑΤΑ δίσκων.

Έβαλα ένα ρολό κουζίνας στο αφτί μου κ ανακάληψα πως ο ήχος έρχεται κατα 90% απο το τροφοδοτικό.

Το οποίο όμως δεν το άλλαξα με την αναβάθμιση, γιατί το είχα αλλάξει πριν ένα χρόνο περίπου.

Είναι ένα Corsair GS 700W (photo)

Η ειρωνία είναι πως πριν βάλω μεσα στο tower τα πράγματα, ξεσκόνισα/καθάρισα τα πάντα!

Ακόμη κ το τροφοδοτικό έλυσα, το οποίο περιέργος δεν είχε καθόλου σκόνη!

Και γιατί να κάνει τώρα θόρυβο και όχι πριν την αναβάθμιση;

sorry φιλαρακο.

τωρα προσεξα οτι το εχεις ανοιξει.

αρα δεν παιζει εγγυηση!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...