Αγέλαστος Μηδέν Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα, Το λαπτοπ του μικρου μου αδερφου εχει ενα θεμα με την καρτα γραφικων.Αρχικα ειναι το hp pavilion dv6-3100ev. Λοιπον τωρα στο προβλημα.Λειτουργει μονο με την ενσωματωμενη καρτα γραφικων και οχι με την 5470 που εχει για δευτερη. Οταν βαζω τα drivers της 5470 μπαινουν κομπλε και μετα μου ζηταει επανεκκινηση. Μεχρι εδω ολα ΟΚ. Οταν κανω επανεκκινηση φορτωνουν τα windows κανονικα, φαινεται δηλαδη, και οταν φτανει στην επιφανεια εργασιας δειχνει μαυρη οθονη ενω ακουγεται o ηχος των windows ακουγεται. Τι μπορω να κανω πανω σε αυτο εγω; Για να το επαναφερω κανω system restore με F8Αυτο σημαινει οτι εχει καει η καρτα γραφικων του; Ο αδερφος μου παει λυκειο και τα χριστουγεννα που ειχα ερθει Αθηνα λειτουργουσε κανονικα η καρτα. Εγω ειμαι φοιτητης και θελω να τον βοηθησω λιγο με το λαπτοπ του γιατι βλεπει το δικο μου και ζηλευει λιγο εχω την ιδεα Αν μπορειτε βοηθηστε με λιγο μπας και την κανω να λειτουργησει. Ή επιβεβαιωστε με στο οτι εχει καει η καρτα και πειτε μου αν επιδιορθωνεται με καποιον τροπο. Ευχαριστω(Ειμαι νεο μελος δεν ξερω αν το εβαλα στο σωστο θεμα οποτε κουλ θα το μαθω) Επεξ/σία 3 Μαΐου 2016 από Αγέλαστος Μηδέν
ss13 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Καλώς ήρθες έχεις συνδέσει εξωτερική οθόνη να δεις εαν δίνει σήμα ; Πάτα fn και κάποιο πλήκτρο f όπως το παρακάτω για να συνδεθείς http://pctvcables.com/images/hp-monitor-key.jpg
Αγέλαστος Μηδέν Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Οχι, θα συνδεσω ομως και θα σας πω. Αν δινει τι σημαινει;
Αγέλαστος Μηδέν Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Λοιπον το συνδεσα στην τηλεοραση μου με hdmi και δειχνει κανονικα, τωρα τι κανουμε;
ss13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Εαν δείχνει κανονικά στην τηλεόραση τότε είσαι άτυχος , η κάρτα γραφικών σου έχει πρόβλημα και θέλει αλλάγη
Αγέλαστος Μηδέν Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Ααα μαλιστα και εγω νομιζα τωρτα που δειχνει ειναι κομπλε και θελει καποια ρυθμιση γτ αν δεν εδειχνε παλι αλλαγη δε θα ηθελε; Τελοσπαντων τι μπορω να κανω τωρα για να την αλλαξω;
ss13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Πες μας το μοντέλο του http://support.hp.com/us-en/document/c00033108
sil_unique Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Πες μας το μοντέλο του http://support.hp.com/us-en/document/c00033108 Εχει αναφέρει το dv6-3100ev Μάλλον φοράει το 216-0774009, πάει για αλλαγή.
ss13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Αυτά πρέπει να μας πει http://www.karmany.net/images/2014/10-12/hp-product-number.jpg
Αγέλαστος Μηδέν Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Τελικα τι πρεπει να πω δεν καταλαβα, το μοντελο δεν σας το ειπα; Θελετε κατι νουμερα και γραμματα που εχει απο την κατω μερια; Θα σας πω οταν παω σπιτι που ειναι το λαπτοπ γιατι τωρα δεν ειμαι εκει
tontorikos Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 εκανες αναβαθμιση στα WINDOWS 10 μηπως? εχω την ιδια καρτα γραφικων σε sony vaio ομως...και εχουν προβλημα οι τελευταιοι drivers της amd για αυτα τα windows!Eαν δεν χρειαζεσαι τα windows 10 σου προτεινω να γρυρισεις η στα 7 η στα 8 και να βαλεις παλιοτερους driver!Δεν εισαι ο μονος που εχει αυτο το προβλημα...το εχουν πολλοι...με τους τελευταιους driver ακομη και σε windows 7 και 8!Το μειονεκτημα εδω ειναι οτι για τα 10ρια δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις παλιοτερους driver...γι αυτο σου προτεινω downgrade σε 7 η 8...
Αγέλαστος Μηδέν Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Windows 7 εχω. Μηπως ξερεις τι drivers να κατεβασω τοτε;
tontorikos Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Windows 7 εχω. Μηπως ξερεις τι drivers να κατεβασω τοτε; κοιτα για παλιοτερους driver...ψαξε για amd catalyst omega
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Στα λαπτοπ με εναλλάξιμα γραφικά (intel-amd) ο μόνος driver που λειτουργεί σωστά είναι της HP γιατί περιέχει και τους 2 οδηγούς σε έναν και λειτουργούν σωστά και οι 2 κάρτες. Οποιονδήποτε άλλο driver για amd να βάλεις δεν θα παίξει σωστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα